Konu: GBI- 29.1.2021  (Okunma sayısı 434 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2021 18:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sheila Martinez @Adiprox - Pixie Moon @pixie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

7.8.) Malibu Club

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean bar'a giderken yerde yatan bir adam görüyorum ve yanına gidip ne olduğunu soruyorum. Şu kız yaptı gibisinden cevap veriyor ve Pixie karakteri arabaya binip yerde yatan adamın üzerinden geçip diğerlerine çarpıyor. PM üzerinden uyarıyorum, ARKADAŞLARIMIZ diyerek cevap veriyor. Trole giriceğini ve hoş olmadığını belirtiyorum, dinlemiyip devam ediyor. Ben de ss'lerini alıyorum. Trolling ve GBI kapsamında ceza alabilirler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

--

--

--

--

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşları olarak şikayetçi olmadıklarını söyleyeceklerdir ama aktif rol bölgesi olan bir yerde özellike Vice Rolplay'ın en yoğun rolün döndüğü Ocean bar'da bu tür davranışlar hiç hoş kalmaz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 29.01.2021 18:38
Selamlar!

Savunmalar bekleniyor, Sheila Martinez @Adiprox  - Pixie Moon @pixie

#2 - 29.01.2021 19:24
Olay trol  değildi ve Brawl rol'ü yapıyorduk. 3 tarafında izni vardı. Andrey olay  sonucunda hayatını kaybetti ve rol hala sürmekte karakolda ifade vermekteyim.

#3 - 29.01.2021 20:55
Olay trol  değildi ve Brawl rol'ü yapıyorduk. 3 tarafında izni vardı. Andrey olay  sonucunda hayatını kaybetti ve rol hala sürmekte karakolda ifade vermekteyim.
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir

#4 - 29.01.2021 20:56
Artı olarak bir hemşire rolü sürdürüyorsun ve kasıtlı olarak adam eziyorsun onu tedavi etmek yerine, tuhaf...

#5 - 29.01.2021 22:33
Burada yapılan şey sayesinde çok güzel bir rol oluştu ve bu rolü yapıp keyfimize baktık gerçekten eğlendik. Kural ihlalinin cezasını alabiliriz fakat "orada rol falan yoktu biz sadece üç kişi takılıyorduk ki herkes bunu yapıyor. Yetkililer dahi arkadaşlarıyla bu tarz eylemler yapabiliyor sonuç olarak oyun oynuyoruz. Belli ki yakışıklı isimli arkadaşımız çok rahatsız olmuş biz de cezamızı çekebiliriz." kişiyi aşırı derece de rahatsız edecek eylemlerde bulunduğumuz için özür dileriz, saygılar.
« Son Düzenleme: 29.01.2021 22:40 Adiprox »

#6 - 29.01.2021 22:42
Gönül ister ki yaptığımız 1, 1.30 saatlik kusursuz ihlalsiz rolümüzü burada gösterebilelim ama role iki dakika dahil olan arkadaşımdan şikayet ediliyorum, savunmam bu kadar.

#7 - 30.01.2021 03:46
Hastane personeliyim  diye  kimseyle anlaşmazlığa düşmeyeceğim veya kimseyle kavga etmeyeceğim anlamına gelmiyor ve her brawl rolünde bir adminden izin alamayız bu çok uzun sürer ve onlarında işleri var haliyle geri  dönüşler zaman almakta. Rol zamanı  güncellenecek olursa neredeyse gecenin 3:41'ine kadar süren bu rol 6-7 saatlik bir rolde biz kavga  esnasındayken özellikle belirtiyorum  6-7 saatlik bir  rol'ün sadece 2 dakikasına şahit olup ileti kasmak için şikayet  açılacaksa ve bu konudan ceza alacaksak alabiliriz. Tüm VCPD  bizim olayımız üzerine katil'i  aradı o olay örgüsü üzerine bize kasıtlı zararlar verilmek istendi  ve bu  6-7 saatlik bir rol/zaman örgüsünde VCPD'nin desteği  ve suçluların yakalanması üzerine çok güzel operasyonlarımız oldu. Demek istediğim güvenli bölgede brawl  izni alarak bu rolü yapsak GBİ derler, GBİ dışında yapsak dm. Rolsel olarak olayı ve durumu öğrenmeden kişilere pm  üzerinden "dm" ve  "gbi" yapmayın diye mesaj  atıp  rolü baltalaması hiç etik bir davranış  değil. Benim savunmam  bu kadar söyleyeceklerim bundan ibaret.

#8 - 30.01.2021 06:19
Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

Bölge güvenli, yapılan rol illegal .
Bence tartışmalık hiç bir durum yok ortada, yapılan ihlal net bir şekilde karşımızda. Olaya dahil olan kişileri tanımıyorum, şikayet edilen kişilerin hatalı olduğunu düşünüyorum. Biliyorum şikayetle ilgim olmadığı halde buraya yazı yazmam doğru değil ancak güvenli bölgede hiç bir şekilde illegal rol gerçekleşemez denmesine rağmen, kişilerin yaptıklarını savunması garibime gitti. Yöneticilerin doğru kararı vereceğine inanıyorum, herkese iyi eğlenceler.  :)

#9 - 30.01.2021 11:05
Admin kararını beklemek en iyisi