Konu: İl-legal Kural İhlali | Arturo_Hernandez Tyrone_Lawrance  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 27.01.2021 13:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone_Lawrance @Tuson Arturo_Hernandez @Merdiven6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İl-legal Kural İhlali (Polise şikayet etmek.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Üç arkadaşımla birlikte ev soyuyorduk polisler geldi arkadaşlar bizi polise şikayet etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlal gayet açık ve net.

#1 - 27.01.2021 16:00
Şahıslar evimin olduğu apartmanı soyuyorlar geldiğimizde, çuvalları arabaya koyuyorlardı her şeyi gördük. Göremeden polise bunlar kesin ev soydu falan deseydik şahısın dediği ihlali olurdu efendim, polis oto ihbara geldiğinde zaten beni orada görüp ifade alacaktı polisi görünce şahısın ilerideki sağdaki sokaktan kaçtığını söyledik, sonuçta tam bir illegal değiliz, adamlarımız falan yok normal bizde düşük seviye illegal rol yapıyoruz, ek olarak ekliyorum, bir roleplay serverindeyiz efendim  oyundaki karakterimi gerçeğe sunuyorum şimdi normal küçük illegal işlerle uğraşıyorsunuz, adamlarınız sizi koruyacak adamlarınız yok apartmanda oturuyorsunuz apartmandan bir hırsızı görünce şahısın yaptığını görmezden mi? geleceğim zaten biz ihbar vermedik polis otomatik ihbara geldi oradaydık biz çağırmadık, komşumuzun evi soyuluyor, her şeyden geçtim ben orada hiç bir şey demeden dursaydım bile polis inip bir şey gördün mü? ters giden bir şeyler oldu mu ? diye soracaktı aynı şey efendim. şikayette Tyrone_Lawrance'ninde savunmasını beklemenizi arz ederim, teşekkür ederim.

#2 - 27.01.2021 16:51
Normal küçük il-legal değilsiniz bana göre Kasparov birliğindesiniz admin kararını bekliyorum ihlal gayet açık.

#3 - 27.01.2021 17:01
Kardeşim birlikten olmam onlarla birlikte illegal rol yaptığımın belirtisi olamaz saçmalık ! orada çalışıp para kazanıyorum, bir factiondan kast edip böyle cevap vermen gülüyorum :D

#4 - 27.01.2021 17:09
Öncelikle apartmandan çıkan soyguncuları kendi şahsi evimden çıkarken de gördüm. Başka birisi eşya alıp olay yerinden kaçtı ve ardından sistemsel olarak ihbar gittiği için polisler geldi. Doğal olarak IC bir şekilde binadan koşarak çıktım karşımda polisler oldu. Bana bakınca benden şüphelenmesinler diye "İLERDEN SAĞDAN GİTTİLER!" dedim ve polisler bir şey yapmadan devam etti. Bunda bir il-legal kural ihlali görmüyorum çünkü polise ben ihbar vermedim polis kendileri geldi. Arturo Hernandez arkadaşım evde kiracı olduğu için o da IC korkuyla ne yapacağını bilemeden SS'de olanları söyledi. Savunmam bu şekildedir, teşekkür ederim.

#5 - 29.01.2021 03:51

#6 - 29.01.2021 20:16
Şikayet incelendi

Tyrone_Lawrance karakteri için tam İllegal olup-olmadığı belli değil ama Arturo_Hernandez karakteri savunmasında da kendisi itiraf ettiği için cezalandırılacak.
Bu gibi durumlarda polis sizi durdursa bile, "Burada kendi evim var, oraya çıkıyorum." diyebilirsiniz. Kurallar açık ve net

Şikayet kapatıldı.