Şahıslar evimin olduğu apartmanı soyuyorlar geldiğimizde, çuvalları arabaya koyuyorlardı her şeyi gördük. Göremeden polise bunlar kesin ev soydu falan deseydik şahısın dediği ihlali olurdu efendim, polis oto ihbara geldiğinde zaten beni orada görüp ifade alacaktı polisi görünce şahısın ilerideki sağdaki sokaktan kaçtığını söyledik, sonuçta tam bir illegal değiliz, adamlarımız falan yok normal bizde düşük seviye illegal rol yapıyoruz, ek olarak ekliyorum, bir roleplay serverindeyiz efendim oyundaki karakterimi gerçeğe sunuyorum şimdi normal küçük illegal işlerle uğraşıyorsunuz, adamlarınız sizi koruyacak adamlarınız yok apartmanda oturuyorsunuz apartmandan bir hırsızı görünce şahısın yaptığını görmezden mi? geleceğim zaten biz ihbar vermedik polis otomatik ihbara geldi oradaydık biz çağırmadık, komşumuzun evi soyuluyor, her şeyden geçtim ben orada hiç bir şey demeden dursaydım bile polis inip bir şey gördün mü? ters giden bir şeyler oldu mu ? diye soracaktı aynı şey efendim. şikayette Tyrone_Lawrance'ninde savunmasını beklemenizi arz ederim, teşekkür ederim.