Tekrar iyi akşamlar yarışçı karakteri canlandırdığım için sokakta drift atarak ilerliyordum sonra bir anda önümü kesip küfür ettiniz, sonrasında yola devam ederken silah sıkmaya başladınız

Sonrasında karakterim yediği küfürlerden açılan ateşten sinirleniyor ve evine gidiyor

Sonrasında ateş esnasında f8'e basmak aklıma gelmedi fakat arkadamdan iki adet deagle mermisi yiyen şahıs motorla son sürat geliyordu orada süpermeni çektim.
vermiş olduğum emote gözüküyor

Rol öğretilmesinden bahsediyorsunuz fakat atığınız tüm SS'lerde /b /f sürekli aktif /b OOC kanaldır egomu tatmin etmelik bir durumum yok
Ayrıca bu sunucuda hak kazanan oyuncuları siz beliyorsunuz sanırım dostum aşağıya bir SS bırakıyorum 10 kişinin dahil olduğu rolü gelip baltalayıp low rp yapman şaşırtıcı
Umarım yoldan geçen herkese silah sıkılmıcağını anlamışsınızdır öfkenizi anlıyorum 5 kişi tek isabetli vuruş yapamadan düştünüz ıc tutun bunu ooc değil İyi Roller Dilerim
Fear Rp konusuna gelirsek beyaz bir Ar20 rütbeye sahip çete liderine küfür eden ateş eden 5 zenciden korkmucağını bilmenizi isterim
Birinci olarak bana ateş ettiğine dair ss/kanıt yok.
İkinci olarak yaptığın ihlaller açık, son kovalamaca sonrası bir bara girip "Q" atman ise ayrı hoş bir durum. Silahın gitmesin diye neler yapıyorsun.
Üçüncüsü ise, çetemiz büyük bir çete olduğu için, OOC konuşmamız muhtemel, bize karışma gibi bir hakkın yok. Admin dostlarımız kullanma hakkı verdiyse kullanırız.
Son olarak, "korkmucağını" değil, "korkmayacağını". Türkçe dersimizi de verelim.