Konu: [22:01 - 25.01.2021] Rocco_Berry - Bir Çok Kural İhlali.  (Okunma sayısı 490 defa)

#0 - 25.01.2021 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Babaringo Rocco_Berry

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jordan_ Diaz ( @Dustski ) Jordan_Young @Mococo Cesar_Lopez @talha4141 Diego_Aztec

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM - FEAR RP - ROLDEN KAÇMAK Q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar mahallemizde ki evlerin onların olduğunu iddia etti biz de uzun süredir burada yaşadığımızı vs söyledik sonra Deagle çekip sıkmaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs internetinin kötü olduğunu söyledi ama arkadaşı onu kaçırınca herhangi bir internet sorunu göremedim :D  Ayrıca şahısla herhangi bir rolümüz daha öncesinde olmadı ve Willowfield'de rol yapan onaylı bir oluşumuz. İki aydırda rol yapıyoruz bu arkadaşı daha önce hiç görmedim, her neyse iyi forumlar.

#1 - 25.01.2021 23:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.01.2021 23:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 26.01.2021 00:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 26.01.2021 00:23
Şahitliğimi onaylıyorum

#5 - 26.01.2021 10:51
Öncelikle iyi günler diliyorum :) İnternet kotam bittiği için acayip bir yavaşlama söz konusu oldu sonrasında oyuna 4-5 defa giriş yaptım hepsinde düştüm, oyunda crash yediğim yerde herhangi bir rolde değildim modeme rest atıp tekrar bağlandım chata ekran resimlerindeki dostlarımız /b afk yazmışlar sonra geldi diye /t den direkt olarak yazmışlar koptuğum yerde bir rolümüz olsaydı yazmazlardı arkadaşlardan /b kullandıkları ıc ooc karıştırdıkları için şikayetçi değilim
Eğer zahmet olmayacaksa loglardan kaç kez art arta giriş yapıp düştüğüm çıkar baka bilirsiniz. 
Konuyu kitleye bilirsiniz savunmam bu kadar yetkililerin kararını bekleyelim. 

#6 - 26.01.2021 11:53
Öncelikle iyi günler diliyorum :) İnternet kotam bittiği için acayip bir yavaşlama söz konusu oldu sonrasında oyuna 4-5 defa giriş yaptım hepsinde düştüm, oyunda crash yediğim yerde herhangi bir rolde değildim modeme rest atıp tekrar bağlandım chata ekran resimlerindeki dostlarımız /b afk yazmışlar sonra geldi diye /t den direkt olarak yazmışlar koptuğum yerde bir rolümüz olsaydı yazmazlardı arkadaşlardan /b kullandıkları ıc ooc karıştırdıkları için şikayetçi değilim
Eğer zahmet olmayacaksa loglardan kaç kez art arta giriş yapıp düştüğüm çıkar baka bilirsiniz. 

Zaten tek zeki sensin dostum :). İnternetin kablosunu çekince crash yemiş gibi yapmayı tek sen düşünebiliyorsun. Tebrikler Nobel Ödülü kazandın!

#7 - 26.01.2021 12:38
Olayda bende varım etiketlenmemişim, şahıslara biz birşey demedik, mahalleye gelip nigga gibi IC söylense bile OOC söylenmemesi gereken ırkçı bir kelimeyi oyunda kullandılar, nigga yerine zenci demeleri gerekirdi.

Bir birşey yapmadık, evin buradaysa belge göster dedim silah çekip sıktı.

DMci, rol bilmeyen bir arkadaşımız. Tadı DM çekmiş, sataşıp sıkıyor. Mantığı yok bu rolün, ne hikmetse hep biz gelince gidiyor interneti :DD

#8 - 26.01.2021 15:50
Ekran resimlerinde bulunan arkdaşlar olaya dahil olursa daha sağlıklı olur Dm ve Rear Rp  bi ekran kaydı resmi atılmadığı için ve chatta /b yi /t'yi karıştırıp o sırada rol olmadığı için savunmalarını yapmıyorum olayda olmayan karakterler şahitlik için yorum atıyorsa sunucudaki ooc arkadaşlarımı toplayıp bende şahitlik atırırım fakat bu yönetimi yanıltmaya girer şikayet açtığınız ekran resmindeki karakterler yazarsa daha doğru bir şikayet olur, Savunmam bu kadar yetkililerin kararını bekleyelim hepinize iyi roller dilerim iyi günler.. :)

#9 - 26.01.2021 15:53

Zaten tek zeki sensin dostum :). İnternetin kablosunu çekince crash yemiş gibi yapmayı tek sen düşünebiliyorsun. Tebrikler Nobel Ödülü kazandın!
Teşekkür ederim fakat Ooc ve Ic'yi karıştırıp /b chattan yazmıyorum o yüzden ödülü sen alabilirsin..