Konu: [05.09.20 - Alfonso Snowden]Hile kullanımı  (Okunma sayısı 890 defa)

#20 - 05.09.2020 17:11
Merhaba. Arkadaşlarım ile şikayeti tam olarak incelediğimizde baştan bir savunma oluşturma kararı aldık, bana yardımcı oldular, hileler hakkında detaylı bilgi verdiler, ona göre iki ayrı savunma videosu hazırladık.

Video da bana mermi tutturduğun yok zaten 1 kere tutmuş o sa 6. saniye de yediğim stun o da senin yediğin stundaki animle bir değil benim yediğim stun silahı başka yere tutup anında nişan alan stun bunun videosunu da bırakacağım aimbot dediğin şey de ateş gelince Danny'nin ordan geldiğini sanıyorum dönüyorum görünce arkamı dönüyorum sağtık basılı halde hızlıca arkanı dönmek zor değil merminin çapraz gelmesi de pompalının mermisi geniş bir alana saçma ile yayıldığı için senin hafif soluna sıksam bile sana denk gelmesi yüksek ihtimal ve karakter crossun solunda tam crosshairin ateş ettiği noktaya bakmaz soluna doğru bakar bunu bilmeyen de sampı bıraksın video farkındaysanda sen tam baktığım yerin sağındasın bu da demek oluyor ki hafif soluna sıkıyorum saçma dağıldığı için sana denk gelmesi çok normal merminin elimde pompalı değil deagle olsa yüksek ihtimal vuramazdım Arkadaşlarım ile bu konuyu tartıştık bir süre hile olmadığımın onlarda farkında nasıl savunma yapacağımı bilmediğim ve kendimi anlatamadığım için arkadaşlarımdan yardım istedim ve hile olmadığımı kanıtlayan bu video ve savunmada çok yardımcı oldular onlara da burdan teşekkür ediyorum.

zaten bundan sonra mermi bile tutturamamışsın neyin stunından bahsediyorsun mermi yemedim stun mı yiyeceğim Charlesin mermi tutturma şeyini atmışsın ama senin videon bu Charles'in değil ki şöyle bir şeyde var senin videonda sadece 1 kere mermi tutturuyor Charles o da stun yiyorum zaten.
6 ve 7. saniyeyi şikayeti inceleyen yönetici dikkatle durdurarak 0.25 hızda izlerse stun yediğimi görecektir zaten ve SS lerde de belli yediğim.

Spoiler: GösterGizle

Şimdi attığım SS'lere savunma için arkadaşımla hazırladığım videoya dikkatli bakın Videoda En son yediğim STUN daki anime dikkatli bakın yandan görünüşünü düşünün arkadaşın videosundaki ile aynı duruyorum silahım havada antistun olsa neden yiyeyim bu Stunu? video ile gerekli şekilde açıkladım daha antistun denebileceğini düşünmüyorum yediğim stunun aynısını video ile gösterdim.

Şimdi Aimbot dediğiniz şeye gelirsek ben orada önce arkadaşımı çekiyorum aimbot olmadığını kanıtlıyor kişi etrafıma sıkarak sonra aynı olayı canlandırıyoruz gördüğünüz gibi şikayet videosu ile aynı dış görünüş sonrasında ben yapıyorum aynı hareketi. Bu hareketin ben tam olarak böyle yapıldığından haberim yoktu arkadaşım daha şimdi öğretti açıkcası şikayet videosunda yapmışım ve farkında olmadan yaptığım bir durum yapılabilir olduğunu arkadaşım ile kanıtladık arkasında bende yaptım göstermek için her hangi bir aimbot söz konusu değil.

#21 - 05.09.2020 21:00
güzel tiyatro, videolar anlamsız olmuş bu arada. stun etkisi göstermiyorsun videomda, sadece anim gözüküyor. aimin benim üzerimde değil, mermi çapraz olarak geliyor. bak aynı cümleleri anlatmaktan sıkıldım. neyse

aimbotu oyun mekaniklerine uyarlayıp hile olmadığını göstermeye çalışmak gerçekten akıllıca. ne diyim tutarsa senindir. admini bekleyelim artık. gözleri sağlıklı olan birisi senin videolarındakiyle benim videomdakini ayırt edecektir.

stun olayına gelirsek gtanın bi oyun motoru var ve bu gta 2 değil kardeşim. illaki bizde stun yediğin gözükecek, stun'ı silip video çekmiş olabilirsin. burada çocuk değiliz. bu antistun dediğimiz hile sersemleme animini ortadan kaldırmaz, sadece üzerindeki sersemletme etkisini yok eder veya süresini kısaltır.

aimi açıp bam bam indiriyorsun, önce charles sonra ben arada koşturuyorsun bile. hiç ıskalamıyorsun. yani daha ne kadar açık olabilir hile kullandığın?

hile kullanan kimse hile kullanıyorum demez zaten, bekleyelim artık.
« Son Düzenleme: 05.09.2020 21:09 Emrann »

#22 - 05.09.2020 21:05
şimdi fark ettim, arkadaş baya saçma muhabbeti yapmış video almış sağına soluna sıkmış ama benim videomda sıktığı mermilerin hepsi lak diye kafama giriyor, göğsüme giriyor. bunu hiç fark etmemiş, hileye bir açıklama bulmaya çalışmayın. senaryo yazıp durmayın video açık. bam bam gömüyorsun kafaya. sağa sola gitme gibi bi muhabbet yok.

son olarak şikayeti inceleyen şuraya dikkat etsin, adamın sıktığı mermilerin hepsi benim karakterimin üzerinde AYNI YERE geliyor.
« Son Düzenleme: 05.09.2020 21:10 Emrann »

#23 - 06.09.2020 00:21
Aimbota gelecek olursa demişsin ki sağa sola sıkıyor öncelikle şunu açıklığa getireyim orada yaptığımız sadece deneme ve o şekilde arkanı dönebildiğini gösterme eğer şikayete bakan yetkili isterse aynı hareket ile hızlı bir şekilde dönerek 10 kere arka arkaya hem kafana hem vücuduna ateş edebilirim ve devamında da vücuduna kafana sıkabilirim. Pompalı ile arasında 3 metre mesafe olan kişi de mermi tutturamıyorsa bir zahmet eline silah almayı bıraksın. Şimdi diyorsun ki baktığı noktada değilim mermi bana geliyor. Bir çok ihtimal var pompalının mermileri saçma gibi dağılır geniş bir alana yani hafif soluna sıksam bile merminin sana gelmesi çok normal şu da uzun yıllar samp oynayanlar bilir gecikmeden dolayı bu tarz durumlar çok normal özellikle tam dönmeden sıkmalar vs bir çok kez karşılaşılan olay laglardan pinglerden sunuculardaki gecikme samptan kaynaklı ve de tam ateş ettiğim an zıttına doğru ilerliyorum ve ortaya öyle bir sonuç çıkıyor. Merak ettimde mermiye falso veren bile var mıymış? kısacası sağa bakarken sola mermi doğru mermi atan bir hile ne rastladım ne gördüm tanıdığım kişilere de sordum onlarda böyle bir şey ile karşılaşmadıklarını belirtti eğer böyle bir hile varsa atta bakalım hiçbir oyunda böyle bir şey mümkün olduğunu sanmıyorum yani sağa bakarken sola mermi atman imkansız. Şimdi Antistun dediğin duruma gelelim öncelikle benim yediğim stun ile seninki farklı. Ben video atıp Bakın stun yemiyorum demedim ki sen antistun silip video çekmişsin diyorsun ne alaka yani? Ben videoda yediğim stun animini gösterdim senin videonda yediğim stunun aynısını gösterdim bariz
Aimbot olsa crosshair üzerine kitlenir sola doğru bakamam yani üzerine doğru kitlenir çok belli olur aimbot olduğu ki sola doğru baktığıma göre bu da aim hack kullanmadığın kanıtı.

Görüldüğü gibi senin videondaki SS'te Stun animinde iken ateş ettiğim görülmüyor
Spoiler: GösterGizle

Şimdi fark ettiğim şeyi söyleyeceğim farkındaysanız videonun ilk 9 saniyesi -hızlandırılmış- bunun yanı sıra 6 ve 7. saniyeye çok dikkatli bakın orada çok kısa ve küçük bir şey kesilmiş videoda bu da şu şekilde belli farkındaysanız video sahibinin silahına iyi bakın ateş ettikten sonra havadayken anında aşşağı iniyor, diğer atışları ile karşılaştırılabilir videonun hızlı olması ve benim stun yediğim anlaşılmasın diye videonun kesilmesinden dolayı tam stun yediğim anlaşılmıyor ama attığım SS'lerde gayet belli stun yiyorum anti stun ile olan suçlamanda suya düşüyor.

-Şikayete bakacak yetkilinin kişinin videoyu hızlandırarak ve keserek benim stun yediğimin anlaşılmamasını sağlamaya çalışmaktan dolayı yönetimi kandırmaya teşebbüs ile değerlendirilmesini arz ediyorum.-

#24 - 06.09.2020 00:29

Bu da stun yediğimin ve yediğim sıra ateş edemediğimin bariz kanıtıdır daha da savunmaya gerek yok iyi roller dilerim.

#25 - 06.09.2020 00:50
suçluluk psikolojisi döktürtmüş yine, aimbot kullandığını o kadar iyi biliyorum ki artık xd. Allahım videolar ss'ler paragraflar. kanka yoruldum bi sal da. bi yazıyı ondur yazıyon yazık günah bana da kararı verecek admine de. ben okumadım, yoruldum bu konudan ve aynı şeyler olduğuna eminim. shotgun'ın saçması, beni vurabildiğini anlatmıştır muhtemelen. hilelerden anlamadığını söylemiştir mutlaka bide. karar bekleyek artik.

dasfasdhasfasşdasfhsajdklsafkasşdlsfhjaskdlsfş kırmızı yazıyı gördüm, paranoyak olmuşsun kankacım sen. bana dün "utancından açtın şikayeti, beceriksiz olduğun için açtın" demenden de akıl sağlığından şüphe ettiydim zaten. şimdi harbiden tescillendi, hile olmadığını yönetime yutturmak için videonun üzerinde o kadar kafa yormuşsun ki gerçekleri göremiyorsun. videonun ilk 9 saniyesi normal hızında, diğer kısımları 0.20x. çok izlemişsin 0.20x kısmı o yüzden başı hızlı gelmiş sanırım sana sahdsafşasdlasfşasdlasf videonun neresi kesik onu da anlamadım aklına gelen tüm kelimeleri yazıyo musun sen

evet yönetimi kandırıyorum, hemde ben ne kadar oynarsam oynayım hızıyla youtube üzerinden oynanabilen videolarla. adshafasdşasfsdhfsd
« Son Düzenleme: 06.09.2020 01:03 Emrann »

#26 - 14.11.2020 04:40
Yasaklı hesap K&A.