Tepki veriyorsun güzel tamam da, şunu da hesap etmen gerek. Bu adamlar soyguncu, değil mi? Ya silahları varsa, ya beni öldürürlerse diye korkman lazım. Gelip fotoğraf çekmek nedir? Evine giren hırsızın fotoğrafını çekersen büyük ihtimal seni öldürür, değil mi? Yaptığın rol mantıksız, gelip kaza rolü beklemen de ayrı mantıksız.
Her sinirlendiğimde küfür etsem hiçbir forum da kalıcılığım olmazdı. Sen kimsin de benim hakkımda bir yargıya varıyorsun? İnsan sarraflığıyla da meşgulsun galiba.
Alıntı yapılan: Stormcloak - 07.10.2020 21:481. Bir araba bir kamyon gördün. İçindeki kimse maskeli değil, ikisi de hareket halinde. Soygun yaparken bizi suçüstü basmadın. Soygun yaptığımızı nereden biliyorsun?2. Kendi arabandan çok daha büyük bir kamyonun önüne kırıyorsun. Burada kazalı-yaralı rolü yapması gereken sensin.3. Seni gördüğümüz anda canımızı ne kadar sıkacağını anladık ki açıklama yapmadan sessiz sakin uzaklaşmaya çalıştık! Tüm gün rol yapmadan araba sürmekten sıkılmış olacaksın ki keyfimizi bozmaya kararlı bir şekilde bizi peşledin.4. Conejo'yu senelerdir tanırım. Kuzenimdir. Oyuna da ben başlattım. Hayatımda gördüğüm en sakin insandır. Farkedersiniz, bir tane bile OOC cezası-uyarısı yok. Yaptığı kesinlikle yanlış ama bu dediklerimden yola çıkarak ne kadar bencil ve saçma bir rol yaptığını anlayabilirsin. Bu adamı bile çileden çıkarttın.1-Ben kaza rolü yapmaya başlıyordum ki küfür ediyor, kuzenin bu gidişle hayatında çok sorun çeker. 2-Tüm gün rol yapmadığımı belirtiyorsun aksine tüm gün rol yapıyordum kiraladığım eve gidiyiordum.4.Terbiye öncelik baylar kusura bakmayın, sadece orada güldüm geçtim.5-Ben oraya geldim, ilahi yollarla gönderildim ve artık soyulmaktan sıkıldığım için bu şekilde karşılık vermem normal değil mi? araçtan gram inmedim ve kuzenini ezdiğim halde ayağa kalkıp binip gidiyor ve buna bende sinirlendim rol sorgulamak....
1. Bir araba bir kamyon gördün. İçindeki kimse maskeli değil, ikisi de hareket halinde. Soygun yaparken bizi suçüstü basmadın. Soygun yaptığımızı nereden biliyorsun?2. Kendi arabandan çok daha büyük bir kamyonun önüne kırıyorsun. Burada kazalı-yaralı rolü yapması gereken sensin.3. Seni gördüğümüz anda canımızı ne kadar sıkacağını anladık ki açıklama yapmadan sessiz sakin uzaklaşmaya çalıştık! Tüm gün rol yapmadan araba sürmekten sıkılmış olacaksın ki keyfimizi bozmaya kararlı bir şekilde bizi peşledin.4. Conejo'yu senelerdir tanırım. Kuzenimdir. Oyuna da ben başlattım. Hayatımda gördüğüm en sakin insandır. Farkedersiniz, bir tane bile OOC cezası-uyarısı yok. Yaptığı kesinlikle yanlış ama bu dediklerimden yola çıkarak ne kadar bencil ve saçma bir rol yaptığını anlayabilirsin. Bu adamı bile çileden çıkarttın.
Alıntı yapılan: leftyguns - 07.10.2020 21:57Tepki veriyorsun güzel tamam da, şunu da hesap etmen gerek. Bu adamlar soyguncu, değil mi? Ya silahları varsa, ya beni öldürürlerse diye korkman lazım. Gelip fotoğraf çekmek nedir? Evine giren hırsızın fotoğrafını çekersen büyük ihtimal seni öldürür, değil mi? Yaptığın rol mantıksız, gelip kaza rolü beklemen de ayrı mantıksız.Güzel de soyduğunuz kasaba da kapı gibi şerif departmanı var ve bunları hesap ederek rol yapman gerekli değil mi? karakterin cksını gerçekten bu rolde vermek isterdim çünkü nc atacak yer arıyordum. Fotoyu araç içinden çekiyorum dışarıdan değil. Bir anda araçtan inip aracıma vurmanız ve sizinde benim önüme pit atıp, kovalamanız ayrı bir şey değil mi?
Dediğim gibi ailevi küfür yakışmadı o olmasaydı şikayet açmayacaktım.
Alıntı yapılan: EmreSensei - 07.10.2020 22:05Dediğim gibi ailevi küfür yakışmadı o olmasaydı şikayet açmayacaktım. Dediğim gibi tekrardan yazıyorum. Birkaç gündür sunucuda çok fazla troll insanla karşılaştık. Bunu birliğimde ki birçok insan da doğrular. Senin bugün yaptığın hatalı rol benim için son noktaydı. Tüm sinirimi boşalttım. Yaptığım hatayı şimdi sakinleşince tekrardan anladım. Eğer yönetici bir karara varacaksa seve seve cezamı da çekerim. Kabul eder misin etmez misin bilmiyorum ama özür diliyorum senden. Kendisine küfür edilip bu kadar düzgün bir üslupla konuşan başka bir insanla karşılaşmadım bu oyunda. Sana da teşekkür ediyorum. Kendimden utanmamı sağladın.