Konu: [07.10.2K20] Lev_Tkachenkov OOC KÜFÜR & Sürekli RP ihlali.  (Okunma sayısı 234 defa)

#0 - 07.10.2020 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vassili Senaviev  @Dmitri Yemelin @Lev_Tkachenkov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fort Carson kasabası toplam 20e yakın soyulmuştur. Birliğimiz kapatıldı ve Edgar karakteriyle bir süre devam etme kararı aldım, yine yaşadığım yere gidiyorum ve herifleri görüyorum önlerini kesiyorum. Heriflerle IC sorun yaşadıktan sonra kasaba çıkısına kadar da takip ediyorum ve kasabadan çaldığı malları göz arda ederek önlerine pit atıyorum ve kaza rolü beklerken ooc küfür tartışma başlıyor. OOC küfür edip /q atıp giriyor(Lev_Tkachenkov ) Sürekli rp kavramını yok eden (Vassili Senaviev- Dmitri Yemelin) yine ben alttan alıyorum, gerekli cevapları /b üzerinden veriyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Ailevi küfür eden insanın banlanmasını temin eder, soygun sisteminin değişmesini talep etmekteyim.

« Son Düzenleme: 07.10.2020 21:41 EmreSensei »

#1 - 07.10.2020 21:41
  Kahraman yiğidimiz tek başına beş kişilik bir ekibin içine girip, cesur ve korkusuz hareketleriyle güzel rollerini bize sergiliyor. Arabalarımıza pit atıyor, telefonuyla fotoğraflarımızı çekebiliyor. Soygun yaptığımızı da ilahi yollardan öğrendi herhalde. Çünkü ne suratımızda bir maske var ne de suç üstü yakalandık. Araçlarımızın hiçbirinde bir çuval bile yok.  Senin gibi roller yapan insanlara tahamülüm kalmadığı için tüm sinirimi boşalttım.
« Son Düzenleme: 07.10.2020 22:14 Conejo »

#2 - 07.10.2020 21:41
Lev konusunda bir şey demeyeceğim, adam çıldırdı.

Ama kendi adıma savunma yaparım. Bu mevzuda hatalı olan biz değil sensin. Kasaba madem soyuluyor, gidip fotoğraf çekmek kadar saçma bir hareket yapmanın ve soyguncuların önünü kesmenin bir açıklamasını yapman gerekiyor. Senden kalabalığız bu bir, ya arabadan silahlarla inip seni vursaydık bu da iki. Fear-RP yapması gereken taraf senken bize şikayet açıyorsun, anlam veremiyorum.

#3 - 07.10.2020 21:43

Araç içindeyim,ezdiğim kişi Lev  ve araç sürmeye devam ediyor.

#4 - 07.10.2020 21:44
Heriflerle IC sorun yaşadıktan sonra kasaba çıkısına kadar da takip ediyorum ve kasabadan çaldığı malları göz arda ederek önlerine pit atıyorum ve kaza rolü beklerken ooc küfür tartışma başlıyor.

Soygun yaptığımızı nerden biliyorsun da soygun yapmışız gibi davranıyorsun o kasabadan insan geçemez mi
Zaten çaldığı malları demişsin mal falan çalmadık biz soygun da yapmadık
Orada fark ettiysen 5 kişiyiz geliyorsun yolun ortasında önümüzü kesiyorsun pit falan atıyorsun
Basmışız gitmişiz geliyorsun 1km öteye kamyonete son hız giriyorsun + kendin de söylüyorsun pit attım diyorsun da pit attığın kocaman kamyonet :D senin kaza rolü yapman gerek
Adamı çileden çıkartıyorsunuz
« Son Düzenleme: 07.10.2020 21:46 Active »

#5 - 07.10.2020 21:46
Soygun yaptığımızı nerden biliyorsun da soygun yapmışız gibi davranıyorsun o kasabadan insan geçemez mi
Zaten çaldığı malları demişsin mal falan çalmadık biz soygun da yapmadık
Orada fark ettiysen 5 kişiyiz geliyorsun yolun ortasında önümüzü kesiyorsun pit falan atıyorsun
Basmışız gitmişiz geliyorsun 1km öteye kamyonete son hız giriyorsun + kendin de söylüyorsun pit attım diyorsun da pit attığın kocaman kamyonet :D senin kaza rolü yapman gerek
Adamı çileden çıkartıyorsunuz

Bak seninle düzgünce konuşabiliyoruz. Ben yaralı rolünü yapabilirim Herif ooc küfür ediyor.

#6 - 07.10.2020 21:48
1. Bir araba bir kamyon gördün. İçindeki kimse maskeli değil, ikisi de hareket halinde. Soygun yaparken bizi suçüstü basmadın. Soygun yaptığımızı nereden biliyorsun?
2. Kendi arabandan çok daha büyük bir kamyonun önüne kırıyorsun. Burada kazalı-yaralı rolü yapması gereken sensin.
3. Seni gördüğümüz anda canımızı ne kadar sıkacağını anladık ki açıklama yapmadan sessiz sakin uzaklaşmaya çalıştık! Tüm gün rol yapmadan araba sürmekten sıkılmış olacaksın ki keyfimizi bozmaya kararlı bir şekilde bizi peşledin.
4. Conejo'yu senelerdir tanırım. Kuzenimdir. Oyuna da ben başlattım. Hayatımda gördüğüm en sakin insandır. Farkedersiniz, bir tane bile OOC cezası-uyarısı yok. Yaptığı kesinlikle yanlış ama bu dediklerimden yola çıkarak ne kadar bencil ve saçma bir rol yaptığını anlayabilirsin. Bu adamı bile çileden çıkarttın.

#7 - 07.10.2020 21:54
1. Bir araba bir kamyon gördün. İçindeki kimse maskeli değil, ikisi de hareket halinde. Soygun yaparken bizi suçüstü basmadın. Soygun yaptığımızı nereden biliyorsun?
2. Kendi arabandan çok daha büyük bir kamyonun önüne kırıyorsun. Burada kazalı-yaralı rolü yapması gereken sensin.
3. Seni gördüğümüz anda canımızı ne kadar sıkacağını anladık ki açıklama yapmadan sessiz sakin uzaklaşmaya çalıştık! Tüm gün rol yapmadan araba sürmekten sıkılmış olacaksın ki keyfimizi bozmaya kararlı bir şekilde bizi peşledin.
4. Conejo'yu senelerdir tanırım. Kuzenimdir. Oyuna da ben başlattım. Hayatımda gördüğüm en sakin insandır. Farkedersiniz, bir tane bile OOC cezası-uyarısı yok. Yaptığı kesinlikle yanlış ama bu dediklerimden yola çıkarak ne kadar bencil ve saçma bir rol yaptığını anlayabilirsin. Bu adamı bile çileden çıkarttın.
1-Ben kaza rolü yapmaya başlıyordum ki küfür ediyor, kuzenin bu gidişle hayatında çok sorun çeker.
2-Tüm gün rol yapmadığımı belirtiyorsun aksine tüm gün rol yapıyordum kiraladığım eve gidiyiordum.
4.Terbiye öncelik baylar kusura bakmayın, sadece orada güldüm geçtim.
5-Ben oraya geldim, ilahi yollarla gönderildim ve artık soyulmaktan sıkıldığım için bu şekilde karşılık vermem normal değil mi? araçtan gram inmedim ve kuzenini ezdiğim halde ayağa kalkıp binip gidiyor ve buna bende sinirlendim rol sorgulamak....

#8 - 07.10.2020 21:55
Ayrıca yönetici kararı.

#9 - 07.10.2020 21:57
Tepki veriyorsun güzel tamam da, şunu da hesap etmen gerek. Bu adamlar soyguncu, değil mi? Ya silahları varsa, ya beni öldürürlerse diye korkman lazım. Gelip fotoğraf çekmek nedir? Evine giren hırsızın fotoğrafını çekersen büyük ihtimal seni öldürür, değil mi? Yaptığın rol mantıksız, gelip kaza rolü beklemen de ayrı mantıksız.