Konu: [07.10.2K20] Lev_Tkachenkov OOC KÜFÜR & Sürekli RP ihlali.  (Okunma sayısı 232 defa)

#10 - 07.10.2020 21:58
 Her sinirlendiğimde küfür etsem hiçbir forum da kalıcılığım olmazdı. Sen kimsin de benim hakkımda bir yargıya varıyorsun? İnsan sarraflığıyla da meşgulsun galiba.

#11 - 07.10.2020 22:00
Tepki veriyorsun güzel tamam da, şunu da hesap etmen gerek. Bu adamlar soyguncu, değil mi? Ya silahları varsa, ya beni öldürürlerse diye korkman lazım. Gelip fotoğraf çekmek nedir? Evine giren hırsızın fotoğrafını çekersen büyük ihtimal seni öldürür, değil mi? Yaptığın rol mantıksız, gelip kaza rolü beklemen de ayrı mantıksız.

Güzel de soyduğunuz kasaba da kapı gibi şerif departmanı var ve bunları hesap ederek rol yapman gerekli değil mi? karakterin cksını gerçekten bu rolde vermek isterdim çünkü nc atacak yer arıyordum. Fotoyu araç içinden çekiyorum dışarıdan değil. Bir anda araçtan inip aracıma vurmanız ve sizinde benim önüme pit atıp, kovalamanız ayrı bir şey değil mi?
« Son Düzenleme: 07.10.2020 22:01 EmreSensei »

#12 - 07.10.2020 22:01
Her sinirlendiğimde küfür etsem hiçbir forum da kalıcılığım olmazdı. Sen kimsin de benim hakkımda bir yargıya varıyorsun? İnsan sarraflığıyla da meşgulsun galiba.

Ben Emre, rol bilmeyen biriyim. Ters cevap alacak şeyler yazıp bana yükselmeye başlaman saçma.

#13 - 07.10.2020 22:02
1. Bir araba bir kamyon gördün. İçindeki kimse maskeli değil, ikisi de hareket halinde. Soygun yaparken bizi suçüstü basmadın. Soygun yaptığımızı nereden biliyorsun?
2. Kendi arabandan çok daha büyük bir kamyonun önüne kırıyorsun. Burada kazalı-yaralı rolü yapması gereken sensin.
3. Seni gördüğümüz anda canımızı ne kadar sıkacağını anladık ki açıklama yapmadan sessiz sakin uzaklaşmaya çalıştık! Tüm gün rol yapmadan araba sürmekten sıkılmış olacaksın ki keyfimizi bozmaya kararlı bir şekilde bizi peşledin.
4. Conejo'yu senelerdir tanırım. Kuzenimdir. Oyuna da ben başlattım. Hayatımda gördüğüm en sakin insandır. Farkedersiniz, bir tane bile OOC cezası-uyarısı yok. Yaptığı kesinlikle yanlış ama bu dediklerimden yola çıkarak ne kadar bencil ve saçma bir rol yaptığını anlayabilirsin. Bu adamı bile çileden çıkarttın.
1-Ben kaza rolü yapmaya başlıyordum ki küfür ediyor, kuzenin bu gidişle hayatında çok sorun çeker.
2-Tüm gün rol yapmadığımı belirtiyorsun aksine tüm gün rol yapıyordum kiraladığım eve gidiyiordum.
4.Terbiye öncelik baylar kusura bakmayın, sadece orada güldüm geçtim.
5-Ben oraya geldim, ilahi yollarla gönderildim ve artık soyulmaktan sıkıldığım için bu şekilde karşılık vermem normal değil mi? araçtan gram inmedim ve kuzenini ezdiğim halde ayağa kalkıp binip gidiyor ve buna bende sinirlendim rol sorgulamak....
Terbiyeyi senden öğrenecek değiliz dostum. Kimseyi soymuyoruz. Soyduğumuzu da bilmiyorsun. Gerçek hayatında evinin etrafında bir kamyon görsen içinden inen adamı arabayla ezer misin? Ezmezsin. Kaza rolü yapmaya başlıyoduysan devamında karakterini CK etmen en iyisi çünkü kamyonun altında kalıp sağ kalan pek insan görmedim. Bulunduğu kasabadaki bir ev soyulmuş "olabilir" diye (ki soyulmadı) kamyonun altına girecek kadar mantıksız bir insan da görmedim. Hırsız olduğunu düşündüğü beş adamı arabayla kovalayacak bir cengaver de görmedim.
Ayrıca elbette yönetici kararı. Kim karar versin?

#14 - 07.10.2020 22:03
Tepki veriyorsun güzel tamam da, şunu da hesap etmen gerek. Bu adamlar soyguncu, değil mi? Ya silahları varsa, ya beni öldürürlerse diye korkman lazım. Gelip fotoğraf çekmek nedir? Evine giren hırsızın fotoğrafını çekersen büyük ihtimal seni öldürür, değil mi? Yaptığın rol mantıksız, gelip kaza rolü beklemen de ayrı mantıksız.

Güzel de soyduğunuz kasaba da kapı gibi şerif departmanı var ve bunları hesap ederek rol yapman gerekli değil mi? karakterin cksını gerçekten bu rolde vermek isterdim çünkü nc atacak yer arıyordum. Fotoyu araç içinden çekiyorum dışarıdan değil. Bir anda araçtan inip aracıma vurmanız ve sizinde benim önüme pit atıp, kovalamanız ayrı bir şey değil mi?

Yok ki. Kasabanın şerif departmanı singleplayer'da var olabilir ama sunucuda aktif değil. Demek ki yok. Eğer aktif olsaydı ona göre rol yapardım.

#15 - 07.10.2020 22:04
Yine özür diliyorum yarın öbür gün rollerde, discordda veyahut başka yerde karşı karşıya geleceğimiz olabilir o yüzden şikayeti geri çekiyorum. yaptığım hatalar, roller içinde üzgünüm umarım bu yazdıklarım yanlış yere çekilemez, iyi akşamlar.

#16 - 07.10.2020 22:05
Dediğim gibi ailevi küfür yakışmadı o olmasaydı şikayet açmayacaktım.

#17 - 07.10.2020 22:13
Dediğim gibi tekrardan yazıyorum. Birkaç gündür sunucuda çok fazla troll insanla karşılaştık. Bunu birliğimde ki birçok insan da doğrular. Senin bugün yaptığın hatalı rol benim için son noktaydı. Tüm sinirimi boşalttım. Yaptığım hatayı şimdi sakinleşince tekrardan anladım. Eğer yönetici bir karara varacaksa seve seve cezamı da çekerim. Kabul eder misin etmez misin bilmiyorum ama özür diliyorum senden. Kendisine küfür edilip bu kadar düzgün bir üslupla konuşan başka bir insanla karşılaşmadım bu oyunda.  Sana da teşekkür ediyorum. Kendimden utanmamı sağladın.

#18 - 07.10.2020 22:15
Dediğim gibi tekrardan yazıyorum. Birkaç gündür sunucuda çok fazla troll insanla karşılaştık. Bunu birliğimde ki birçok insan da doğrular. Senin bugün yaptığın hatalı rol benim için son noktaydı. Tüm sinirimi boşalttım. Yaptığım hatayı şimdi sakinleşince tekrardan anladım. Eğer yönetici bir karara varacaksa seve seve cezamı da çekerim. Kabul eder misin etmez misin bilmiyorum ama özür diliyorum senden. Kendisine küfür edilip bu kadar düzgün bir üslupla konuşan başka bir insanla karşılaşmadım bu oyunda.  Sana da teşekkür ediyorum. Kendimden utanmamı sağladın.
Estağfurullah.

Şikayeti geri çekiyorum.

#19 - 08.10.2020 11:41
İki tarafta karşılıklı olarak ortak bir kanıya varmış, ayrıca her iki taraf için de hatanızı anlamanız ve özrü kabul etmeniz gerçekten çok güzel bir davranış.

Arşiv.