Konu: [25.02.2020] Gabriel Cortez, Theodore Hughes, Luis Vargas, Pablo Kubar  (Okunma sayısı 801 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 26.02.2020 08:23
Pablo beni ilk düşürdü arabadaydım canım azdı zaten her hangi bir çatışma durumu olmadan arabanızdayken düşürüldüm. Tekrar tekrar vurmak buna dahil değil.

Loglardan kontrol edilicek kimin düşürdüğü, eğer yalanın ortaya çıkarsa şahıs için sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırma talep ediyorum derdim ama RK'dan zaten kalıcı olarak uzaklaştırılacak..

Hadi ya? Siz o kadar dm yapıyorsunuz şey yapıyorsunuz ben rk yaptım diye banlanıcam? Çok zekisin sen dostum böyle devam et belki samp oynamaya ara verirsen bir ara hedefine ulaşırsın.

Bana DM'lik bir durum göster kanıtıyla gösteremezsen ban yiyeceksin kabulmüsün?

Dostum anlıyorum ki sen kafayı bize takmışsın, ban yememiz için ihlal kolluyorsun. Yazık bir ara numaranı bırak psikoloji okuyan ve bitirmiş tanıdıklarım var sana yardımcı olurum. Devlet böyle konularda ücretsiz destek sağlıyor. Ruhsal sağlığın için oyun vb şeylerde takıntılı davranmaman lazım bu Obsesif Kompulsif Bozukluk olarak adlandırılıyor profesyonel destek alman gerekiyor.
Burada resmen hakaret edilmiş, ben yaşları küçük olduğu için umursamıyorum, ama ceza almasını isterim.. Herşeyi kanıtlarıyla ben sundum, editli ekran görüntülerini ve yalan savunmalarını ifşaladım şikayete bakacak yetkili gerekeni yapıcak..

#21 - 26.02.2020 11:47
İnceleniyor...

#22 - 27.02.2020 11:53
Matias Vasquez karakteri 20.25 civarlarında vurulup 20.45 civarlarında vurduğu için RK kural ihlalinden cezalandırılmıştır.
Pablo Kubar karakteri yumruk ile silahli bir adama saldırdığı için cezalandırılmıştır.
atay adlı forum hesabına yaptığı ters konuşmalardan dolayı 50 uyarı puanı eklenmiştir.

Başka herhangi bir ceza alan bulunmamaktadır.