Konu: beni depresyondan çıkarana 30vp  (Okunma sayısı 1270 defa)

#30 - 21.01.2022 10:37
Açık olacağım seni anlamaya çalışıyorum fakat hiç bir şey ifade etmiyor, bu başlık bile içimi acıttı "her şey" karşılıklı değil ki yarısı boş yazılar yazmış kimileri çok ciddi 30 vp sende kalsın kral. Hayat yolunda gitmiyor olabilir fakat hiç kendine baktın mı mesela sürekli PC basındasın varsayalım farklı işler yaptın mı sahilde gezmek, mutlu olmaya çalışmak, kendine doğru arkadaş edinmek gibisinden? Kendi hayal dünyanı yaratmaya çalış mesela atıyorum SAMP oynuyorsun değil mi hangi platformda olduğun sana kalmış atıyorum burasıysa burada bir hedef koy atıyorum şirket açıcam tak 2-3 adımdan sonra şirketi açacaksın bu sefer bir hedef daha koy 3 tane arkadaş tak 3 arkadaşım olsun derken bir yandan mutlu olacaksın, iyi insanlar için dünya cehennem diye bir ön söz var.  Psikolog 300tl alıyor seni dinleyen arkadaş sana kucak açıyor, seni dinleyebilirim. Ulaşmak istersen FM açık. 30VP sende kalsın kral lazım olur, senden önemli değil.
,
Ben boş yapan, insanları trolleyen, umursamayan biriydim fakat şuan her şeyi umursuyorum kral, kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun. A

Şöyle anlatmak gerekirse; Ailen aslında seni seviyor kimimizin ailesi göstermeden/gösterek seviyor bunlar öğrenme şekline bağlı derler ya 7'de neyse 70'de de o, aynen öyle işte kral. Sen gülersen sevmeyenlerin kıskanacak kardeşim bir de o taraftan bak
« Son Düzenleme: 21.01.2022 10:39 Pashanimpai »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 21.01.2022 10:52
sana kimse yardım etmez çıkarmaz da o yüzden psikoloğa git. Benim arkadaş bugün OKB tanısı aldı, tavsiye ederim.

Tamamen "psikolog" saçmalıktan ibaret. Ruhun kitlendiği beden kendisi çıkış yolu bulmalı. Arkadaşın belki o tanıyı alacak durumda değildi? Doktordur biliyordur çook eskiden kaldı iki dinlerler sonra akılları farklı yerlere uçarlar; "İlayda'ya ne yazsam kıskanır? Akşam ne yemek yapsam? Twitter ve IG gündeminde ne var?" bunlar hep böyledir. İnsanı o duruma geldiği zaman bir çıkış yolu aramaya başlamalı doktoru her zaman son zamana bırakmalıdır, her şeyini kağıta yazıp dök fakat ilaçlar ve doktoru sona bırakmalı.

Arkadaşına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, en yakın günlerde sağlığına dönmesi dileğiyle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 22.01.2022 11:25
ulan cidden yaktım, Allah yardımcın olsun kral <3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 22.01.2022 22:42
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 23.01.2022 01:49
İndandırıcı gelemdin be ahbap. Sanki süper karhraman filmlerindeki kötü adamın, kötü olması için geçirdiği süreci anlattın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok