Konu: David Piazza- Yönetimi kandırmak. 09.04.2023  (Okunma sayısı 1388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 11.04.2023 17:45
CK rolünde %100 CK oldunuz ama ondan sonra sıkmaya devam edip yine kendinize göre bazı noktaları çekip ele alarak onun üzerinden yürümeye kalktınız,.
Rol esnasında oradaydım, @cevataga11 in belirttiği olayı doğruluyorum.

#21 - 11.04.2023 17:47
Selam dostlarım, birkaç cümleyle ben de ekleme yapayım.

Bu birliğe geldim, geldikten bir süre sonra pasif kaldım. Pasif kaldım, döndüm. Döndüğümde birliğe lencarst girmiş, kaptan konumuna yükselmişti. Güzel roller, güzel işler döndürdük. Pekâla, şimdi asıl konuma gelelim. Biz ikinizi de dost olarak görüp, ikinize de değer veriyorken, ne bu kudurmuşluk? Sizleri dost bildik, birliğe aldık. Hadi bunları geçelim de doğruları noktalayalım. Sizin bana kininiz, benim "SANZ", bastıra bastıra söylüyorum, "SANZ" birliğimden dolayıydı. Zamanında RONIN birliğine olan, RONIN birliğime yaptıklarımdan dolayı bunları mı yaptınız? Evet, gerçekten kudurmuşluk. Aslında size gülüyorum.

Takılmışsınız bir on beş yaş davasına. Arkadaşlar, bu oyunu insanların kimliğine bakarak mı oynuyorsunuz? "ON BEŞ YAŞ, HATA, EWEWQEEWEWE ON BEŞ YAŞ, EVERVQEQWEQWE" falan filan. Çok boş yapıyorsunuz arkadaşlar. Oyun dışı bir kişinin beni ne kimliği ilgilendirir, ne de varlığı "Gökhancığım, Oğuzcuğum" takıldınız ya yaş davasına. Bakın söylüyorum, benden büyüksünüz. "GÖKHANCIĞIM, OĞUZCUĞUM." Geçtik bunları, sizin ON BEŞ yaş davanız, sizin mide bulandırıcı saçma konuşmalarınız beni gram iplemiyor. İplemeyecek.

Hadi gelelim bana olan kininize. "SANZ" hadi bir daha söyleyeyim, anlamamışsınızdır siz "SANZ" birliği. Sizin çok meth ettiğiniz birliğiniz, zamanında benim de meth ettiğim birlik. "ROOOOOOOOOOONNNNNIN", OOC ticaret ve hileden kapatılmıştı öyle değil mi? Arkadaşlar, "SANZ" birliğini keyfe keder şekilde ben kapattım. Canım istedi, keyfim istedi, keyfimin kahyasıyla buna karar verdim ve kapattım. Sizin platform içi "YÜÜÜZ KIZARRRRRRRRRRRTICI" suç olan her şeyi işlediğiniz birliğiniz. Bunların hiçbirini "SAAANZ" bir daha söyleyeyim "SAAAANNNNNNNNZ"  birliğimde bulamazdınız arkadaşlar, bulamazsınız. Ben bir liderim, siz değilsiniz. Farkımız bu.

Bana olan kininiz, asıl bu noktaya değinecektik değil mi? Özür dilerim arkadaşlar, şimdi siz yaşımdan dolayı falan bu duruma verirsiniz. AHH, ÖZÜR DİLERİM. Her neyse, kininiz bana bu yüzden başladı. Size hiçbir zaman kinle yaklaşmamıştım, bu konudan dolayı da özür dileyesim var da, her neyse. Gerek yok, özür dilemem. Neyse, konuya dönecek olursak. SANZ'da size yaptıklarımdan dolayı zaten kinliydiniz, hadi bunları geçtim. Arkadaşlar, bakın. Az önce size de söyledim, ben bir liderim siz değilsiniz. Gelip beni yemeye çalıştınız, rolde de yiyemediniz. Niye böyle oldu? "TÜH YA, SANZ'I YİNE Mİ YİYEMEDİK? OFFFFFFFFFFFFFFF." Aslanlar gibi bu birliğe geldim, birliğin rol kalitesini arttırıyorum. Siz bu adamı yemeye çalıştınız, yine yiyemediniz. Cevat abiyi yemeye çalıştınız, onu da yiyemediniz.

SANZ birliğinde sizi yedim arkadaşlar, defalarca yedim. Bunu kaldıramıyorsunuz, hiçbir zaman kaldıramayacaksınız. Ne bu kin? Ne bu öfke? Sözde yaşınızın adamlarsınız da farklı kişilere laf ediyorsunuz. ÇOOOOOOK AYIP, YAPMAYIN BEE OĞLUUUUUUUUM. Hepiniz lafa gelince 500mblik oyun, şu kadarlık oyun, bu kadarlık oyun demeyi biliyorsunuz. Bu lafları geçin, geçin ki daha fazla rezil olmayın. Size bunu bir kardeşiniz, bir küçüğünüz olarak ben mi öğreteceğim? Lütfen arkadaşlar, lütfen. Yapmayın. Okuyan arkadaşlar da diyecek ki, "Kronoss çok takıldı şu yaş olayına." Kusura bakmayın arkadaşlar, buraya gelip gerçekten ama gerçekten 500 mblik oyun için, böyle kin yapan heriflerin yaşlarını da söylemek benim görevim. Bunu hiçbir zaman yapmadım, yapmayacağım. Sözde delikanlısınız, adam gibi adamsınız değil mi? Gözümde değilsiniz. Ben bu oyuna değerli, kıymetli vaktimden üç saat, üç saaaaaattttttttt ayırıp giriyorum. Bu üç saatimi de mahvedecek kalitede insanlar değilsiniz, kusura bakmayın "GÖKHANCIĞIM" ve "OĞUZCUĞUM" Sizlerin çok takıldığı, benim gram umrumda olmayan olaylar var. Bunu da olgunlaşmaya veriyorum. Yaş almışsınız.. Kusura bakmayın, büyüğüme saygısızlık yapmak adetim değildir. Beni çileden çıkarttınız, bunları bana söylettiniz. Kalıbınızın adamı olun, BEŞ YÜZ MB'lik oyun için de böyle muhabbetlere girmeyin.

Piazza birliğinin liderinden sonra gelen adamım, "GÖKHANCIĞIM" ve "OĞUZCUĞUM" bunu da defalarca söyleyeceğim. Siz yüz kızartıcı suçlarla adlarınızı kirletiyorken, ben burada üç saatimi insanları eğlendirip sunucuya bir şeyler katmak için harcıyordum. Sizse yaşınıza rağmen, herkese laf atıp konuşmanıza rağmen, "RONIN" birliğinde hiçbir şey yapamazdınız. Sizin adınıza üzülüyorum ağabeylerim. Yoksa çocuklar mı demeliydim? Ah, özür dilerim. Piazza birliğinin lideri, FM ile konuşmasını sizin için yaptı. Bu konunun olumsuz olduğunu duyunca da daha fazla üstelemedi. Sözde adamı sansasyonel algılar yaratıp insanların gözünde küçük mü düşürmeye çalışıyorsunuz? Sizi gidiler sizi, sizi siziiii......... "SANZ" birliğini asla yiyemediniz, yiyemeyecektiniz. Bakın tekrar söylüyorum, birliğimi keyfim ve kahyasıyla oturdum, karar verdim. KAPAAAAAAATTTTTTTTTTIM. Sizin gibi ağlayacak duruma gelmedim, yapmadım. Kısa ve öz. Beni, yani "KRONOSS"'u da yiyemediniz. Buna üzülüyor musunuz? Üzülmeye devam edin arkadaşlar, beni hiçbir zaman yiyemeyeceksiniz. Bu platformda bulunduğum sürece, bu platformda olduğum sürece de bu birliğe de bir şeyler katmaya çalışacağım. Kalitemize yaklaşan herifler değilsiniz.

Diyorsun ya "GÖKHANCIĞIM" birliğindeki r15'i vurmaya dahil acizmiş. Ah be gülüm, ah be canım, ah be ağabeyim. Yok yok, olmaz. Sil SAMP platformunu da, sil GTA oyununu da. Olmuyor, olmuyor.

Size son noktamı da koyayım, ardından yazı bile yazmayacağım. Kendi aranızda tepelenip durun, güzel uzun yazılar atın. OĞUZ, lütfen böyle yazı yaz. Yaz ki imlan güzelleşsin. Edebiyata biraz katkı gerekiyor, biraz insan edebiyat bilmeli. Ciddiyim, çok önemli. Velhasıl kelam, her neyse. Bakın bana, siz beni fazlasıyla delirttiniz. Fazlasıyla kafamı ağrıtıp beni bunalttınız, beni çileden çıkarttınız. Oğlum rahat olun artık, tamam. Gelin sıkın, bize rol yaptırtmayın, bizi ezin. "AKLINIZCA EĞLENİRSİNİZ, WKEQOIJEQWEOJIQWEJIQWIEQWOIAHJEIUSAHEIUQWEWQ" o sırada da dcye geçip, "VURDUK ENAYİLERİ, MUHAUHJSAHDAHDHASHDSAHDAS HAHSAHSAHSAHDASH" dimi dimi. Yapmayın be oğlum, küçük düşüyorsunuz.

he bu arada, bu sıralar buralardayım arkadaşlar. Piazza'nın rütbelisi de, yöneticisi de benim. Sunucuda oynamaya devam mı edeceksiniz? IC de üzerime mi geleceksiniz? Gelin ezmeye çalışın, gelin benimle rolleyin. Sizin toxicliğinize de, sizin yaptıklarınız da ZERRRRRRRRRRRRREEEEEEEE umrumda değil. Sizin gibilere bu saatten sonra prim yok. Ne Piazza prim verecek, ne de KRONOSS prim verecek.

Daha fazla yazı yok, yeterli. Sonuçlanabilir.

#22 - 11.04.2023 19:23
Aranızda döndürdüğünüz kirli algı operasyonlarına @derin devlet bakhtiyar 'ı ya da birliği alet etmeyin. Platforma tekrar başladığımızda geçmişi bir köşede bıraktık, siz de aynı şekilde yapın, şu bir gerçek ki biz eski günlerin konusunu burada açarsak hoş olmaz. Herkes keyfine baksın, rica ediyorum. Kasparov birliği ile herhangi bir problemi olan da bana ulaşsın, adam akıllı konuşalım, problem neyse çözelim. Bizim kimseye karşı bir kinimiz ya da nefretimiz yok.

#23 - 11.04.2023 20:08

#24 - 11.04.2023 21:51

#25 - 11.04.2023 22:00

Ohhhyyy hadi kardeşlerim bana kanıtla gelin. Boş muhabet isterseniz discordum var arayın laflarız. Öptüm bay.

#26 - 11.04.2023 22:05
Lencarst ve tr_ouz) bunları çekersen birliğine daha çok uğraşırsın piazza rollerin güzel devam et zaten yakında hileden banlanırlar
sus la sen az, çok konuşuyon

#27 - 12.04.2023 01:22
İncelemede.

#28 - 14.04.2023 23:50
Karakter ölümünüz FM tarafından onaylanmış olduğundan ötürü bir sorun bulunmuyor.