Konu: [04/05/2022] Senedra Turner - Drew Cliff  (Okunma sayısı 242 defa)

#10 - 05.05.2022 17:28
Ayrıca yönetimin işine sen karışamazsın, sen kim oluyorsun? Kendine çok güvenin varsa yetkili olabilirdin.

Ek olarak; Hiçbir olarak yazılacak.  :garip:
« Son Düzenleme: 05.05.2022 17:35 doganay0781 »

#11 - 05.05.2022 19:12
Selamlar,
Alıntı
Senedra Turner ve Drew Cliff karakterini kolaylıkla vuruyoruz.
Sıkıntı bize baş kaldırabilmen aşama 3 birlik boşuna mı duruyor? İki günlük birliğiniz ve yanına aldığın idle da ki ooc arkadaşın ile aşama 3 birliğe ateş açmak ne? Size kim bu gücü veriyor? Sıkıntı sadece sizde değil yönetimde de var daha yeni açılan bir birlik rahatlıkla aşama 3 bir birliğe ateş açıyor hiç bir Admin/FM üyesi bunun farkında değil mi?

Alıntı
Drew karakteri yaralı rolünü yapmayıp, drive by çıkarak bana ateş açıyor ve vuramıyor.
İşte buna sesli güldüm kankaaa videoyu izleyelim ve arkadaşını nasıl yediğimi izle. Arkadaşının nasıl kanatlanıp atladığını da göreceksin  :garip:

Arkadaşa ayrı bir şikayet oluşturacağım.

Nasıl vuramıyorum anlamadım  O:-)

Sonuca gelirsek evet RK'lı sıktım 2 tane toxic herifle uğraşmak sinirleri bozuyor.  :)
Daha fazla yanıt atmayacağım, arkadaş toxiclemediği sürece.
İyi forumlar. :manifdog
hahahaha! Olayları bilmeden ahkam kesmeye çalışmışsın, yazık sana. İlk sıkan sizlersiniz fakat sen bilirsin. Rahatlıkla aşama 3 bir birliğe sıkmadık zaten, Senedra kankanız size olayları anlatmamış sanırım.  :garip: Ayrıca aşama 1 olmamıza rağmen, 2 kişi 11 üyenizi vuruyoruz. Kendine fazla güvenmemelisin. Vurduğunun doğru düzgün kanıtı bile yok ve oraya "nasıl yedim" diye yazmışsın, yazık sana. Cidden böyle kişileri görünce üzülüyorum. Arkadaş toxiclemediği sürece yazmış fakat kendisi toxicliyor ve buna cevapsız kalacağımı sanıyor.  O:-) O:-)

Bu da siz tarafından gelen ilk ateşin kanıtı. Bilip bilmeden ahkam kesmeye çalışma, rezil oluyorsun.

Son iki, üç gündür çatışma dönüyor. Kimi sokağımızda maskeli bir şekilde sıkıyor karşılık veriyoruz, kimi maskeli şekilde kovalayıp sıkıyor bütün gün dönüyor bu. O yüzden kimlere sıkıp sıkmadığımı hatırlamıyorum bile. Toxiclemenin veyahut tartışmanın bir mantığı yok, sakin bir şekilde yönetici kararı bekleyebiliriz diye düşünüyorum.

#12 - 05.05.2022 19:32
Senedra karakteri 8 saatlik RK kuralı dolmadan tekrardan zarar vermeye yönelik & agresif illegal rolde bulunduğu için Yaralı Kural İhlali,
Drew karakteri tekrar alelade çatışma rolüne katıldığı için Revenge Kill kapsamında ceza alacak.

Ortada bir ihlal varsa bile buna ihlalle karşılık vermenin sonucunu bu şikayette görmüş oldunuz, bir ihlal olduğunu düşünüyorsanız rolünüzü sağlıklı & sakin şekilde tamamlayın ve yeni bir şikayet oluşturun. Bu sayede başınız ağrımaz ve günün sonunda ortada cezalık bir durum varsa yetkililer bu durumu değerlendirip ceza uygularlar.