Konu: Keyshawn Brown / OOC Bölme / Market İçi Agresif Rol / 19.05.2021  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2021 14:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn Brown @CornettoRX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry Martinez @Squik

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05.2021 18.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar videoyu açtığımızdan beri marketin içinde bize agresif rol sergileyip rol açıklarımızı arayama başlıyorlar arkadaşlar bizi hep üstümüze gelerek saçma rollere itiyorlar video kaydında herşey mevcut yetkililer gereğini yapsınlar arkadaşlar ooc bölmeden tutun agresif rol dm herşeyi var video kaydını izleyip gereken jailin atılmaısnı talep ediyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): GEREĞİNİ ARZ EDERİM JAİL TALEBİ İSTİYORUM ARAKADŞLARA

#1 - 20.05.2021 14:14
Şahitligimi onaylıyorum  :)

#2 - 20.05.2021 14:24
Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum, sonrasında ise @AloneSafa 'nın savunmasına birkaç cevap vereceğim.

Spoiler: GösterGizle
Savunmamı yapıyorum: Merhabalar öncelikle şöyle başlayayım arkadaşlar o sstekini bayağı çarpıtarak yetkililere gösteriyorlar şöyle bende bu rolün en başından beri çekilmiş video var adamlar geliyor marketin içinde küfür ediyorlar sövüyorlar arada vuruyorlar böyle falan sonra en bir şey yapamayacaklarını anlayınca gidiyorlar sonra emote vererek ensesine şaplatır diye emote veriyorlar gerçekten çok saçma roller yapıyorlar atacağım videoda yetkililer izleyince görecekler arkadaşlar beni banlatmak için elinden geleni yapıyorlarda bunu yaparken kendileride saçmalıyorlar bi kere ben trole gelsem bu servere 12 level karakterim olmaz benim.

NOT: BU ARADA VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ ARKADAŞIN ELİMDE 2 VE DAHA FAZLA DM VİDEOLARI VAR ONLARDAN ŞİKAYET AÇACAĞIM ZATEN BU ARKADAŞIN AMACI SADECE OYUNDA BANA OOC KİN TUTTUĞU İÇİN OYUNDAN BANLATMAYA ÇALIŞIYORDA İŞTE SADECE ÇALIŞIYOR....

VİDEO LİNKİ YETKİLİLER LÜTFEN İZLEYİN SAÇMA ROLLERİ OOC BÖLMELERİ GÖRÜN... ::

YETKİLİLER BU ARKADAŞLAR BİRLİK OLUP SAÇMA ROLLER YAPIP HATALARIMI ZORLA YAKALAYIP ANINDA ŞİKAYET AÇAN TİPTER BİLMİYORLARKİ BENDE ONLARIN BÜSSÜRÜ VİDEOLARI VAR YAKINDA HEPSİ AÇIĞA ÇIKACAK VİDOEDA SUÇSUZ OLDUĞUMUZ EN BAŞINDAN BERİ RETARTED RP Yİ OOC BÖLMEYİ MARKET İÇİ AGRESİF ROL YAPMAYI ONLAR YAPIYOR VİDEOYU İZLEYEN YETKİLİ GÖRECEK ZATEN İYİ GÜNLER DİLERİM

Normalde sana şu an bir şeyler anlatmak zorunda değilim, çünkü şikayet bana açılmamış. Ama yine de bu konuya bir açıklık getirelim.
"Beni banlattırmaya çalışanlar" gibi bir video başlığı koymuş ve bunu savunmasında belirtmiş. Dostum ben seni neden banlattırmaya çalışayım? Oyuna rol yapmaya giriyorum, birilerini banlatmaya değil. Amacım sadece ihlallerini görünce kriterlere uygun şikayet açmak ve senin bu konuda uyarılmanı sağlamak, seni banlattırmaya çalışmıyorum.

Markete girerken "BASKIN" tarzında IC cümleler kurmuşuz, videoda var zaten. Marketin dışında kişiler Idlegass'de araçtan indiğimizi görünce IC korkup Idlegass marketine sığındılar, biz de onları sözlü korkutmak için böyle bir giriş sergiledik, "Rezil oldun insanlara" diye de bir cümle kurmuşum, nedeni marketin dışarısında onca kişilerin olması ve kişinin korkup markete kaçması, o yüzden böyle bir cümle kuruyorum. Retarded ile ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum.

Rolde /b'den birkaç cümle yazmışım, ona da gelelim. Normalde yanımda bulunan Marshall_Wolfhard'a onu yazacaktım fakat genelde PM'ler kapalı tutulur, hem benim hem onun. Hızlı yazmak adına /b'den yazdım, herhangi bir rol baltalaması olmadı zaten, neden böldüğümü de belirttim.

Bunlar dışında herhangi bir şey yazmayacağım, zaten dediğim gibi bana açılmamış şikayet, sadece şahitim. Konuya bir açıklık getirmek adına bunları yazıyorum. Şikayet açacaksan ise açabilirsin dostum, savunmamı yaparım.
Edit: Alıntı yaptığım iletide kişiye şikayet açıldı, oraya savunma olarak bıraktığı videoyu bu konuya da kanıt olarak sunmuş. Gerekli sözleri orada söyledim, o yüzden alıntı yapıyorum, savunmam budur.
« Son Düzenleme: 20.05.2021 14:26 CornettoRX »

#3 - 20.05.2021 14:41
Şahıs her ne olursa olsun pm kapalı olsa bile olsun oooc bölme hakkı yoktur rolde ooc bölerek sürekli rolün bir hatasını yapmıştır gerekli işlemin uygulamasını talep ediyorum

#4 - 20.05.2021 15:36
Öncelikle merhaba, şikayet videosunda olduğum ve olayda ismim geçtiği için yazıyorum..

Dün akşam saat altı gibi Luis Miler ve yandaşı ile role girdik, şahıslarla IC bir şekilde husumetimiz bulunmakta, dalga geçiyorduk. Fakat yine Luis Miler kendi kazdığı kuyuya düştüğü için yaptığı ihlali video almış zaten rahatsız edici roller kapsamından şikayet açtım. Görünürde pek bir ihlal yok rolde olduğumuz için genelde pmim kapalı diye hatırlıyordum, kapattığımı düşünüyorum genelde Keyshawn'da pmini kapalı tutuyor zaten bana yazdı Luis ile alakalı bir durum yoktur diye düşünüyorum.

''Market içi agresif rol'' ne demek? Böyle bir şey yok böyle bir ihlal yok, zaten Idlegas güvenli bölge değil, market de güvenli bölge değil.

Diğer banlattırma konusuna gelecek olursak biz seni banlattırmaya çalışmıyoruz. Zaten senin şu an sicilin kabarık olduğu için yetersiz rol bilgisinden bile ban yiyebilme ihtimalin var, video alıyorsun bari yaptığın ihlali alma, video silinme ihtimaline karşı zaten yedeklendi, ayrıca bir de caps kapa.

#5 - 20.05.2021 18:20
Öncelikle pm kapalı ise ooc bölme yapmam gerekiyor anlamına gelmez ben bu şikayeti ooc bölüyor diye açtım arkadaşda videoda görüldüğü gibi ooc bölüyor gereken işlemin vice roleplay yetykilileri tarafından yapılmasını istiyorum arkadaş resmen besbelliki ooc bölmüş belki /do ooc izin yazsa bir şansta resmen direk ooc geçiyor arkadaş ben jail yemesini talep ediyorum

#6 - 21.05.2021 15:02
Market içerisi güvenli bölge değil. OOC bölmesindeki amaç bölgenin güvenli bölge olduğunu düşünerek yazmış, rapor atmış ve bir admin kabul etmiş. Savunma yeterli.