Konu: [01.02.2021 - Chadwick Houchens] İllegal kural ihlali - Metagaming - OOC kin  (Okunma sayısı 1619 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.03.2021 03:23
Şikayet güncelliğini koruyor, ilgili karakter şikayetten sonra çıktığı illegal birliğe geri dönüş sağlamış ve yüksek olan rütbesi düşürülerek birliğe yeni katılmış bir karakter olarak gösterilmiş.
« Son Düzenleme: 07.03.2021 02:29 ba2handro »

#21 - 07.03.2021 20:03
Merhaba,
Ben konuya müdavim değilim ancak bulunduğu oluşumun lideri olarak açıklama yapma gereği duydum, arkadaşım @n0thing söz konusu Vice News davetini alıp birlikten ayrıldığında şikayetin varlığından bile doğru düzgün haberimiz yoktu. Ayrıyetten taraflar aralarında konuşmuş ve şikayet edilen zaten suçunu kabul edip admin kararı beklemek üzere sözü yönetime bırakmış, Vice News'tan ayrılığı sonrası tekrardan birliğe katılmak istediği için de alımını sağladım ancak düşük rütbe olarak gösterilme gibi bir durum katiyen söz konusu değil şikayetinizin oluşturulduğu zaman diliminde bulunduğu rank neyse şuan da aynı olarak düşünün. Yapmış olduğu yanlış davranışından dolayı kendini platform dışı olacak şekilde uyardığımı da (laf olsun diye değil sahiden) belirtmem umarım sizleri biraz da olsa rahatlatır. Suçlu olan tarafın biz olduğunu kabul edip sizlerden özür diliyoruz, bu arada söz konusu karakter NC hakkını kullanarak ismini Shelby_Halloway güncellemiştir bilginize.
Konu özelinde devamlı olarak update verip kendinizi yormanız mantıksız ve yönetim gözünde yanlış anlaşılmalara sebep olabilir, bilmeniz gereken her türlü detay bu mesaj içerisinde belirtildi.
@ba2handro
« Son Düzenleme: 08.03.2021 08:17 Preggesive »

#22 - 07.03.2021 20:49
Yaklaşımınız ve açıklamalarınız için teşekkür ederim.

şikayet edilen zaten suçunu kabul edip admin kararı beklemek üzere sözü yönetime bırakmış,

Bahsi geçen kural ihlallerini kendi ağzından kabul ederek konu altında yanıt olarak belirtmedi, sadece aksini iddia ederek kendisini savundu. Belirttiğiniz gibi ihlalin farkına varıp suçunu kabul ettiğini belirttiği zaman konuyu tamamıyla kapatarak ilgili yöneticiyi bekleyebiliriz.

#23 - 07.03.2021 23:29
Hatamı kabul ediyorum, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#24 - 03.04.2021 11:41
Up

#25 - 07.04.2021 23:49
Şikayet güncel, karar bekleniyor.

#26 - 09.04.2021 20:20
İllegal bir birlikte olman yeterli. Birliğin legal kısmında olman, illegal rol yapmaman ilgilendirmez. Tekrar bu şekilde saçma bir rol yaparsan daha ağır bir yaptırım alacaksın. Oyuncu ceza alacak, kayıplarınız için bu şikayeti referans göstererek ticket açın.