Merhaba,
Ben konuya müdavim değilim ancak bulunduğu oluşumun lideri olarak açıklama yapma gereği duydum, arkadaşım
@n0thing söz konusu Vice News davetini alıp birlikten ayrıldığında şikayetin varlığından bile doğru düzgün haberimiz yoktu. Ayrıyetten taraflar aralarında konuşmuş ve şikayet edilen zaten suçunu kabul edip admin kararı beklemek üzere sözü yönetime bırakmış, Vice News'tan ayrılığı sonrası tekrardan birliğe katılmak istediği için de alımını sağladım ancak düşük rütbe olarak gösterilme gibi bir durum katiyen söz konusu değil şikayetinizin oluşturulduğu zaman diliminde bulunduğu rank neyse şuan da aynı olarak düşünün. Yapmış olduğu yanlış davranışından dolayı kendini platform dışı olacak şekilde uyardığımı da (laf olsun diye değil sahiden) belirtmem umarım sizleri biraz da olsa rahatlatır. Suçlu olan tarafın biz olduğunu kabul edip sizlerden özür diliyoruz, bu arada söz konusu karakter NC hakkını kullanarak ismini Shelby_Halloway güncellemiştir bilginize.
Konu özelinde devamlı olarak update verip kendinizi yormanız mantıksız ve yönetim gözünde yanlış anlaşılmalara sebep olabilir, bilmeniz gereken her türlü detay bu mesaj içerisinde belirtildi.
@ba2handro