Arkadaşlar bildiğiniz üzere illegal oluşumlar gördükleri herkese illegal olduklarını belli etmezler. Karakterim henüz oluşumun illegal olduğunu veya illegal bir oluşum olduğunu bilmiyor. Bundan dolayı polise ihbar vermemin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ki PD yöneticileri ihbari veren kişiyi inceliyor, eğer bir illegal durum olursa roller iptal oluyor, ben böyle olduğunu hatırlıyorum.
Son olarak; Dolandırıcılık dışında oyun içi şikayetlerinde oyun dışı kanıtlar geçerli olmaz.
Ayrıca şikayeti saptırmadan METAGAME üzerinden devam edilmesini talep ediyorum, sizden Deagle isteyip ya da Deagle istememem bu şikayetin konusu değil, eğer hata olduğunu düşünüyorsanız ayrıca bir şikayet açabilirsiniz. İyi geceler dilerim.
İçerisinde olduğun birliğin herhangi bir aktivite göstermediğinden bahsedip sonrasında illegal birlikler illegal olduklarını belli etmez demişsin, lütfen kendinle çelişmekten vazgeç. Sistemsel olarak illegal yarışçı bir birliğe girmen seni direkt illegal yapıyor zaten. Kendine legal bir rol çizmek istediysen illegal birlikte bulunmaman gerekiyordu, legal bir rol yapmak istiyorsan birliğe sistemsel katılmadan rollerini gerçekleştirebilirsin.. Apex birliği yarışçı birliği ve illegal bir birlik, her ne kadar ooc olarak katılsan bile ic karakterin bu birliğe katılırken bunları biliyor, atladığın yarışçı rütbeleri yarışçı olduğun için verilmiyor. Senin de bildiğin gibi bu tarz birlikler aralarına alacağı adamları değerlendirip alırlar, polisle alakası olan adamları sokmazlar. Apex isimli illegal birliğe Chadwick olarak Formula1 pilotu ya da Nascar sürücüsü olmak için başvurmuyorsun, kendini belirli bir konuda kanıtlayarak buraya giriyorsun. Otuz üç seviyeye gelene kadar bunları öğrenmen gerekirdi. Kendini kanıtlayarak içerisine girip, bir rütbe aldığın bu illegal birlikte bu tarz roller yapmamalısın.
Ne yazık ki bu kural ihlali oluşum tanıtımı olan birliklerin illegal ihlali olarak değerlendirilmiyor, illegal birlik üyelerinin ihlallerini değerlendiriyor. Karakterin kendisini kanıtlayarak bu birliğe giriyor fakat illegal olduğunu bilmiyor, yaptığın savunma bir mahalle gencinin piru ekibine katıldım fakat ben bunların bu tarz işlerde olduğunu bilmiyordum demesi kadar saçma. İllegal bir oluşum altında legal rol yapamayacağını anlamalısın ve rotanı buna göre belirlemelisin. Oyun dışı kanıtlar geçerli değil bunu biliyorum, olsaydı açıklamaya gerek duymadan üzerinde bir yasaklı işareti görürdük.
İlgili karakter şikayet sonrasında birlikten çıktığı için düzenleme yapıldı.