Adminlerin çektiği videolar bu konu ile ilgili beni gram ilgilendirmiyor başta onu sana söylemek isterim. "Burası bir şikayet konusu, bizimle atışman doğru değil." Sizinle zaten atışmıyorum, benim savunmamı yapmama rağmen hâla beni suçlu çıkartmak için yorum atıyorsun'ki bence çıkartamayacaksın. Sana ben Freeze'da iken vuruyorum evet, 1 kere sıkıyorum videoda zaten belli onda da zaten canın gitmiyor, benim sıkmamdan hemen sonra freeze'dan çıkıp emote vermeye çalışıyorsun ben de sen çıkar çıkmaz seni yere düşürüyorum. Tekrar dediğim gibi, Spawn Koruması Sa-Mp'da her sunucuda olan bir şeydir 3-4 saniyelik. Addon kullanıyorsan orası ayrı sağa sola falan bakabilirsin canın gider mi orasını bilemeyeceğim, video'a da baktığın zaman ben 3-4 saniye bekleyip tamamen sarjoru senin üzerine boşaltıyorum, spawn korumasında olduğun zaman sıkmıyorum, sıkacak olsaydım seni gördüğüm gibi ateş ederdim, artık yazdıklarını okumaya gerek duymuyorum, "Tarafımca" savunmam bu kadardır, iyi forumlar iyi oyunlar.