Konu: Birden fazla kişi.  (Okunma sayısı 873 defa)

#20 - 14.03.2021 22:30
Ek olarak videonun sonunu yavaşlatmış arkadaş teşekkürler, ilk attığımız mermide hasar yemiyo 2-3-4' da sıktıklarımızda yiyor, teşekkürler.
Videonun sonunu ikinizin de ateş ettiğini kanıtlamak için attım, ilk başta hasar yemiyorum evet ama 29. saniyede freezen'de olmama rağmen ard arda iki mermi birden geliyor, shotgun ile o kadar hızlı ateş etmeniz imkansız, biriniz ateş ediyor, ardından ise diğeriniz ediyor.
Evet, 3-4 saniye geçtikten sonra tabii ki ateş edeceğiz, Spawn Kill var diye 3-4 saniye bekledik olmasaydı onu da beklemeyecektik zaten, sonuçta sen garajı basıyorsun senin bizi vurmanı düşürmeni bekleyecek değiliz. Emotemizi verip seni düşürüyoruz ki ortadan bir tehtid kaldırılsın, seni vurmasaydık siz bizi vuracaktınız.

#21 - 15.03.2021 01:15
Ek olarak videonun sonunu yavaşlatmış arkadaş teşekkürler, ilk attığımız mermide hasar yemiyo 2-3-4' da sıktıklarımızda yiyor, teşekkürler.
Videonun sonunu ikinizin de ateş ettiğini kanıtlamak için attım, ilk başta hasar yemiyorum evet ama 29. saniyede freezen'de olmama rağmen ard arda iki mermi birden geliyor, shotgun ile o kadar hızlı ateş etmeniz imkansız, biriniz ateş ediyor, ardından ise diğeriniz ediyor.
Evet, 3-4 saniye geçtikten sonra tabii ki ateş edeceğiz, Spawn Kill var diye 3-4 saniye bekledik olmasaydı onu da beklemeyecektik zaten, sonuçta sen garajı basıyorsun senin bizi vurmanı düşürmeni bekleyecek değiliz. Emotemizi verip seni düşürüyoruz ki ortadan bir tehtid kaldırılsın, seni vurmasaydık siz bizi vuracaktınız.
Beklediğiniz falan yok, dışarı çıktığım gibi bir mermi yiyorum ve freezen devam ederken ard arda 2 mermi daha geliyor. Sunucuda spawn koruması diye bir şey yok. Artık kararı yetkiliye bırakalım lütfen.

#22 - 15.03.2021 02:42
Burada yalan söylemeye hiç çekinmiyorsun değil mi? Video'nu izle bakayım. 3-4 saniye bekliyoruz orada kendini ifşalamışsın, yapma.

#23 - 15.03.2021 13:06
Burada yalan söylemeye hiç çekinmiyorsun değil mi? Video'nu izle bakayım. 3-4 saniye bekliyoruz orada kendini ifşalamışsın, yapma.
Öncelikle konuşurken tavrını takın, spawn kill yaptığın apaçık ortada, admin kararını bekleyelim.

#24 - 15.03.2021 16:15
Öncelikle konuşurken tavrını takın, spawn kill yaptığın apaçık ortada, admin kararını bekleyelim.
Admin kararını zaten bekliyorum, tavrımı saldığım falan da yok apaçık yalan söylüyorsunuz bu da bariz ortada, spawnkill atmadığım 3-4 saniye beklediğimden dolayı belli. Bu bir oyun dostum siz orada bizim garajımızı bastınız biz de sizi düşürdük bizim amacımız orada garajda bizi vurup ezikler demenizi beklemek değil, o lafları söylemeden önce hepinizi yere almaktı ve başardık da. Spawnkill falan yok ortada video izlenince belli olacaktır shooty ile ilk sıktığım mermi slow kısmında zaten can götürmüyor sonradan yediğiniz can götürüyor. Savunmam bu kadardır, iyi roller.

#25 - 15.03.2021 16:52
Admin kararını zaten bekliyorum, tavrımı saldığım falan da yok apaçık yalan söylüyorsunuz bu da bariz ortada, spawnkill atmadığım 3-4 saniye beklediğimden dolayı belli. Bu bir oyun dostum siz orada bizim garajımızı bastınız biz de sizi düşürdük bizim amacımız orada garajda bizi vurup ezikler demenizi beklemek değil, o lafları söylemeden önce hepinizi yere almaktı ve başardık da. Spawnkill falan yok ortada video izlenince belli olacaktır shooty ile ilk sıktığım mermi slow kısmında zaten can götürmüyor sonradan yediğiniz can götürüyor. Savunmam bu kadardır, iyi roller.
Beklediysen neden çıkar çıkmaz mermi attın? Karakterim hala freezen'deyken iki mermi daha geliyor art arda ve canım gidiyor. Yumruk atan arkadaşınızda işin cabası. Polisin olduğu bir rolü iptal edemeyiz diyorsunuz lakin ben vurulduktan dakikalar sonra polis geliyor. Aaron karakteri tamamen Freezen'den çıktığımda ateş ediyor sağolsun lakin sen çıktığım gibi bir mermi atıyorsun ve canım gitmeyince üst üste iki mermi daha atıyorsunuz ve bu canımı götürüyor. Sana sürekli aynı şeyleri açıklamaktan sıkıldım. Sana garajı bastım fakat sen ateş edemezsin demiyorum, ateş edebilirsin ama ben Freezen'deyken ateş etmen yanlış, üstüne üstlük bana yumruk atan bir karakter varken ateş ediyorsun. Çatışma yönünde sorunum yok. Ortada bir spawn kill olmasaydı konuyu şikayete taşımazdım. Seninle giriştiğimiz ilk çatışma rolü bu değildi, vurulup ağlayan bir tip değilim, rolde kaybeden ya da kazanan taraf olsam da zevk almaya bakıyorum. Ortada bir Spawn kill ve çatışma kural ihlali var. Bunu video ile kanıtlıyorum zaten. Video olmasına rağmen hala bizi yalancılıkla suçluyorsun ve yakışmayan ithamlarda bulunuyorsun. Burası bir şikayet konusu, bizimle atışman doğru değil. Savunma yaparken bile sürekli aynı şeyleri söylüyorsun, sana bunu adminlerin ve bizim çektiğimiz videolarla kanıtlıyoruz fakat aynı şeyleri söylemeye devam ediyorsun. " Yalan söylüyorsunuz, spawn koruması var, ben onu bekledim. " Sürekli kendinle çelişip duruyorsun, başta ben bekledim fakat ateş etmedim diyorsun, şimdi ki savunmanda ise ateş ettim fakat spawn koruması vardı canın gitmedi diyorsun. Orada canım gitmese bile beklemeyip ateş ettiğini kendin söylüyorsun, ardından iki mermi daha geliyor, bunlardan birisini sen birisini ise Akira karakteri ateşliyor. Karakterimin üzerine mermi yağarken kaçışması gereken Leonard'dan ise yumruk yiyorum onun da desteği ile beni yaralıya düşürüyorsunuz ve polis gelebileceği için kaçıyorsunuz. Orada Spawn Kill atan siz ve yumruk atan Leonard karakteri olmasa sizi yaralıya düşürüp kaçabilirdik fakat siz Lopez'ide beni de aynı taktik ile düşürdünüz ve dakikalar sonra polis geldi. Daha önce dediğim gibi orada araçlarımız bulunuyor, onlara binip kaçamasak bile bizi bekleyen arkadaşlarımız bulunuyor, bizi kurtarmak için polise ateş açabilecek karakterlerden bahsediyorum. Bahsi geçen kural ihlallerini yapmamış olsaydınız oradan kaçabileceğimiz kesindi. Lütfen burada bir tartışma ortamı yaratmaya çalışmaktan vazgeç, tek yaptığın bize asılsız ithamlarda bulunup şikayeti baltalamaya çalışmak. Üslubunu koru, aynı savunmayı dört-beş yanıtta yazmak yerine tek seferde yaz ve burayı kirletmeyi bırak. Sana yeni karakterinle iyi roller diliyorum.

#26 - 15.03.2021 18:55
Adminlerin çektiği videolar bu konu ile ilgili beni gram ilgilendirmiyor başta onu sana söylemek isterim. "Burası bir şikayet konusu, bizimle atışman doğru değil." Sizinle zaten atışmıyorum, benim savunmamı yapmama rağmen hâla beni suçlu çıkartmak için yorum atıyorsun'ki bence çıkartamayacaksın. Sana ben Freeze'da iken vuruyorum evet, 1 kere sıkıyorum videoda zaten belli onda da zaten canın gitmiyor, benim sıkmamdan hemen sonra freeze'dan çıkıp emote vermeye çalışıyorsun ben de sen çıkar çıkmaz seni yere düşürüyorum. Tekrar dediğim gibi, Spawn Koruması Sa-Mp'da her sunucuda olan bir şeydir 3-4 saniyelik. Addon kullanıyorsan orası ayrı sağa sola falan bakabilirsin canın gider mi orasını bilemeyeceğim, video'a da baktığın zaman ben 3-4 saniye bekleyip tamamen sarjoru senin üzerine boşaltıyorum, spawn korumasında olduğun zaman sıkmıyorum, sıkacak olsaydım seni gördüğüm gibi ateş ederdim, artık yazdıklarını okumaya gerek duymuyorum, "Tarafımca" savunmam bu kadardır, iyi forumlar iyi oyunlar.

#27 - 15.03.2021 18:56
"dört-beş yanıtta yazmak yerine tek seferde yaz ve burayı kirletmeyi bırak." anlasaydın tekte bırakacaktım zaten.  ;)

#28 - 15.03.2021 19:06
"tek yaptığın bize asılsız ithamlarda bulunup şikayeti baltalamaya çalışmak." Video'da her şey belli oluyor zaten, iyi forumlar.

#29 - 04.04.2021 13:49
Leonard karakteri Noob DM için ceza alacak. Onun dışında sorun görülmedi, şikayet kapatıldı.

K&A