Alıntı yapılan: Batuga - 26.01.2021 19:30Alıntı yapılan: Babaringo - 26.01.2021 15:50Ekran resimlerinde bulunan arkdaşlar olaya dahil olursa daha sağlıklı olur Dm ve Rear Rp bi ekran kaydı resmi atılmadığı için ve chatta /b yi /t'yi karıştırıp o sırada rol olmadığı için savunmalarını yapmıyorum olayda olmayan karakterler şahitlik için yorum atıyorsa sunucudaki ooc arkadaşlarımı toplayıp bende şahitlik atırırım fakat bu yönetimi yanıltmaya girer şikayet açtığınız ekran resmindeki karakterler yazarsa daha doğru bir şikayet olur, Savunmam bu kadar yetkililerin kararını bekleyelim hepinize iyi roller dilerim iyi günler.. Ben olay ve sste varım Roddy Sancar, ssim bile var ama pcyi tamire pasladım, kimse üstüne bir linç kampanyası başlatmadı OOC adamda çağırmadık. MULTİ ACCOUNT
Alıntı yapılan: Babaringo - 26.01.2021 15:50Ekran resimlerinde bulunan arkdaşlar olaya dahil olursa daha sağlıklı olur Dm ve Rear Rp bi ekran kaydı resmi atılmadığı için ve chatta /b yi /t'yi karıştırıp o sırada rol olmadığı için savunmalarını yapmıyorum olayda olmayan karakterler şahitlik için yorum atıyorsa sunucudaki ooc arkadaşlarımı toplayıp bende şahitlik atırırım fakat bu yönetimi yanıltmaya girer şikayet açtığınız ekran resmindeki karakterler yazarsa daha doğru bir şikayet olur, Savunmam bu kadar yetkililerin kararını bekleyelim hepinize iyi roller dilerim iyi günler.. Ben olay ve sste varım Roddy Sancar, ssim bile var ama pcyi tamire pasladım, kimse üstüne bir linç kampanyası başlatmadı OOC adamda çağırmadık.
Ekran resimlerinde bulunan arkdaşlar olaya dahil olursa daha sağlıklı olur Dm ve Rear Rp bi ekran kaydı resmi atılmadığı için ve chatta /b yi /t'yi karıştırıp o sırada rol olmadığı için savunmalarını yapmıyorum olayda olmayan karakterler şahitlik için yorum atıyorsa sunucudaki ooc arkadaşlarımı toplayıp bende şahitlik atırırım fakat bu yönetimi yanıltmaya girer şikayet açtığınız ekran resmindeki karakterler yazarsa daha doğru bir şikayet olur, Savunmam bu kadar yetkililerin kararını bekleyelim hepinize iyi roller dilerim iyi günler..