Konu: [22:01 - 25.01.2021] Rocco_Berry - Bir Çok Kural İhlali.  (Okunma sayısı 475 defa)

#20 - 26.01.2021 21:05
Annem türkçe öğretmeniymiş, neden hemen siliyorsun? QYWTEQWUYQWEQEW kanka harbiden çok düşük bir insansın.

#21 - 28.01.2021 00:38
Ekran resimlerinde bulunan arkdaşlar olaya dahil olursa daha sağlıklı olur Dm ve Rear Rp  bi ekran kaydı resmi atılmadığı için ve chatta /b yi /t'yi karıştırıp o sırada rol olmadığı için savunmalarını yapmıyorum olayda olmayan karakterler şahitlik için yorum atıyorsa sunucudaki ooc arkadaşlarımı toplayıp bende şahitlik atırırım fakat bu yönetimi yanıltmaya girer şikayet açtığınız ekran resmindeki karakterler yazarsa daha doğru bir şikayet olur, Savunmam bu kadar yetkililerin kararını bekleyelim hepinize iyi roller dilerim iyi günler.. :)

Ben olay ve sste varım Roddy Sancar, ssim bile var ama pcyi tamire pasladım, kimse üstüne bir linç kampanyası başlatmadı OOC adamda çağırmadık.
MULTİ ACCOUNT

Multi Account?

#22 - 06.02.2021 09:17
Şikayet gereksiz yere uzayıp saçma yerlere gitmiş, ilk açılan ihlal ve ekran görüntülerine bakıyoruz. Bir problem yok, K&A.