Konu: [25.02.2020]Toe Black  (Okunma sayısı 676 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 26.02.2020 06:46

Polise sığınma kesinlikle söz konusu. Yapılan ihlaller ortada.  Kişi Gantonda silah sesleri diyor, kapısı kapalı bir binanın içinde merdivenlerden sıkılan silah nasıl oldu da Idlewood'a kadar ses götürdü merak ediyorum. Silah sıkıldığını nereden biliyor? Bariz mix var.
« Son Düzenleme: 26.02.2020 06:57 Eren »

#21 - 26.02.2020 08:15

Polise sığınma kesinlikle söz konusu. Yapılan ihlaller ortada.  Kişi Gantonda silah sesleri diyor, kapısı kapalı bir binanın içinde merdivenlerden sıkılan silah nasıl oldu da Idlewood'a kadar ses götürdü merak ediyorum. Silah sıkıldığını nereden biliyor? Bariz mix var.

Kardeşim telefondayız telefonda, adam kulağıyla o kadar uzak mesafeden duymuyor zaten onları.

#22 - 26.02.2020 08:19

Ayrıca anlamadığın için tekrarlıyorum, bizim tarafımızda illegal bir rol dönmediğinden polise sığınmakta yanlış bir şey göremiyorum, üstüne üstlük çavuş Roland ile IC konuşmamda bir dahaki saldırınızda sizi şikayet etmem üzerine beni defalarca uyardığı için de bunda bir sıkıntı göremiyorum.

#23 - 26.02.2020 08:21
Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum, arkadaşın "emote verdim" dediği ss de silahı sadece belinden çıkarttığını ve emniyet kildini kaldırdığına dair emote var, ateş ettiğine dair emote göremedim? konu kilit admin kararı bekleyelim.

#24 - 26.02.2020 11:37
Ryan Spilner karakteri zaten illegal bir karakter ve bu rolde gidip polise şikayet etmesi hatalı bir yol olmuş... Zaten orada aktif bir illegal rol dönerken polise şikayet etmesi hatalı. Bundan dolayı Ryan Spilner adlı karakter cezalandırılacak.

Alıntı
Köstebek rollerı serbesttir fakat illegal karakterlerin birbirine yaptıkları fiili rol esnasında (takip, kovalamaca, adam kaçırma vb.), polis departmanına hiç bir karakter sığınamaz, böyle bir rol izleyemez.

Alıntı
Ayrıca bir şey daha eklemek istiyorum, arkadaşın "emote verdim" dediği ss de silahı sadece belinden çıkarttığını ve emniyet kildini kaldırdığına dair emote var, ateş ettiğine dair emote göremedim? konu kilit admin kararı bekleyelim.

Kişiye açılan şikayet emotesiz ateş olduğundan dolayı emote verdiğini siz de gördünüz. Orada anlık gelişen refleksler, emniyet kilidini açıp nişan alıyorsa ateş edecek yani, bunu anlık rollerde göz ağırdı edebiliriz bu yönden sorun yok. Herhangi bir ceza verilmeyecek.