Konu: Toplu Kural İhlali  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.09.2025 22:09
Şikayette adım geçmiyor ama üyelerim hakkında savunma yapacağım. Son 2-3 gündür bize karşı bir agresiflik içerisindesiniz. OIayları başından beri takip ediyordum ve bir süre sonra durulacağınızı düşündüm, ama sokağa gelip böyle troll emoteleri verince konuşma zamanı gelmiş diyerek sokağınıza geldim. R20'leri olarak seninle konuşurken arkadaşların sürekli lafa atlayıp laf sokmaya çalıştıkları için biraz agresif yaptım. Haksız olmanıza rağmen olayı uzatıp bana "Seni sikime takmıyorum, gözümde küçüksün" diyince brawlı da tetiklemiş oldun. Her şey rol dahilinde ve sizin yaptığınız role göre şekillendi. Ortada ihlallik bir durum yok.
Şikayette adım geçmiyor ama üyelerim hakkında savunma yapacağım. Son 2-3 gündür bize karşı bir agresiflik içerisindesiniz. OIayları başından beri takip ediyordum ve bir süre sonra durulacağınızı düşündüm, ama sokağa gelip böyle troll emoteleri verince konuşma zamanı gelmiş diyerek sokağınıza geldim. R20'leri olarak seninle konuşurken arkadaşların sürekli lafa atlayıp laf sokmaya çalıştıkları için biraz agresif yaptım. Haksız olmanıza rağmen olayı uzatıp bana "Seni sikime takmıyorum, gözümde küçüksün" diyince brawlı da tetiklemiş oldun. Her şey rol dahilinde ve sizin yaptığınız role göre şekillendi. Ortada ihlallik bir durum yok.
Size karşı bi' agresifliğimiz yok Yajeel karakteri bize gördüğü her yerde agresiflik sergiliyor size sıkacağız vuracağız yapacağız edeceğiz diye tehditler savuruyor. Az önce ki konuşmalarda yanında ki arkadaşlarının yazılarını pek görmüyorsun gibi benim yanımda ki arkadaşlarımın hiçbir şekilde olaya dahil olmamaya çalıştığını görebilirsin. Arkadaşların bana sürekli ve yanımdakilere sürekli bir şekilde laf savurganlığı yaptığı için Lamar'ın kaç defa uyardığını gördüğümü biliyorum. Düzgünce konuşmaya gelmediğiniz açık gayet belliydi. Arkadaşların bu olaydan 15 dakika önce bize sıktıklarında burada ki çoğu arkadaşların buradaydı ve tekrardan bize saldırmayı denediniz. Bize laf söylerken etrafında ki arkadaşlarını da gözlemlemeni dilerim. Ayrıyetten Sürekli Roleplay diye altını çiziyorsun fakat Dushane tükürürken neden oyun içerisinde cevap vermeyip önceki yazılara bakarak bize karşı nasıl düşmanlık edinebiliyor. Garip..

Dediğim gibi her şey IC olarak ilerledi, eğer benimle önceden konuşmaya gelseydiniz tersini yaşıyor olabilirdik. Size biz de sıkmadık. Yüzüne tükürdü ve mekanda kavga çıkardı diye sıkacak birisi değilim. Amacım DM değil herşeyi realistik ilerletme peşindeyim.
Arkadaşlarımın ne dediği beni ilgilendirmez, emiri verecek olan benim. Senin alt rütbe üyen bana çeteciliği öğretmeye kalkışırsa sert bir yanıt alır.

#21 - 22.09.2025 22:09
orada sıkmadım ki kanka, sadece brawl döndü... ve ben yaralı konumunda değildim. Olanlar saldırdı mı bilemem
Senin vurduğunu söylemedim genelleme yaptığımı pek anlamadın galiba, yazıyı tekrar oku dostum.

#22 - 22.09.2025 22:10
Şikayeti tartışma konusuna çevirmeyin, bu kadar yeterli. İnceleyecek admin ben ve @Xanezter 'in savunması harici tüm iletileri silebilir.

#23 - 22.09.2025 22:14
tamam kardeşim tatava yapmayın yıkarım sevilleyi başınıza

#24 - 22.09.2025 22:19
Lütfen yapma   ::)

#25 - 22.09.2025 22:21
Savunmalar yapılmıştır, sonuçlanabilir.

#26 - 22.09.2025 22:25
kanka sen çok gerginsin yapma ya.

Mea

*