0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tükürme rolü Yajeel karakteri uyurken yani AFK iken gerçekleştirildi bunu role nasıl yansıttıkları hakkında bir bilgim yok. Sen gerçek hayatta chati okuyup ona göre reaksiyon alabiliyor musun?
İyi günler. Olay sizin birlik üyenizin benim yüzüme tükürmesi sonucu başladı. Bende birliğin üst rütbeli karakterine ilettim. Fakat sizde tam yetkisi olan yeminli bir üyeye karşı saygısızca konuştunuz. En sonda olay patladı. Damarion karakteri kavga başlatma emotesi vermiş zaten. Alıntı- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)İkinci iletide AlıntıŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUMnasıl bir rol kalitenizin olduğu zaten belli oluyor.Spoiler: GösterGizleWannabe vs. vs. olsa bu olay geçiştirilebilirdi, ama gelip R10 olan bir karaktere böyle bir rol yapıldığı için sokağınıza geldik. Savunma tarafından daha fazla ileti gelmeyecek.
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
ŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUM
Alıntı yapılan: ruzgra666 - 22.09.2025 21:40İyi günler. Olay sizin birlik üyenizin benim yüzüme tükürmesi sonucu başladı. Bende birliğin üst rütbeli karakterine ilettim. Fakat sizde tam yetkisi olan yeminli bir üyeye karşı saygısızca konuştunuz. En sonda olay patladı. Damarion karakteri kavga başlatma emotesi vermiş zaten. Alıntı- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)İkinci iletide AlıntıŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUMnasıl bir rol kalitenizin olduğu zaten belli oluyor.Spoiler: GösterGizleWannabe vs. vs. olsa bu olay geçiştirilebilirdi, ama gelip R10 olan bir karaktere böyle bir rol yapıldığı için sokağınıza geldik. Savunma tarafından daha fazla ileti gelmeyecek. Rol bilgimizi ölçebilecek seviyede oyuncu değilsin, attığın emotelerden yazım kurallarından her şeyi daha net ve OOC cezalarından nasıl bir oyuncu olduğunu gözlemleyebiliyorum.
Alıntı yapılan: TyrellJackson - 22.09.2025 21:47Tükürme rolü Yajeel karakteri uyurken yani AFK iken gerçekleştirildi bunu role nasıl yansıttıkları hakkında bir bilgim yok. Sen gerçek hayatta chati okuyup ona göre reaksiyon alabiliyor musun?Sen afk adam ile kendi kendine şizofreni hastaları gibi rol yapıyorsun. Afk adama o emotu atarken bile utanman lazım.
Şikayette adım geçmiyor ama üyelerim hakkında savunma yapacağım. Son 2-3 gündür bize karşı bir agresiflik içerisindesiniz. OIayları başından beri takip ediyordum ve bir süre sonra durulacağınızı düşündüm, ama sokağa gelip böyle troll emoteleri verince konuşma zamanı gelmiş diyerek sokağınıza geldim. R20'leri olarak seninle konuşurken arkadaşların sürekli lafa atlayıp laf sokmaya çalıştıkları için biraz agresif yaptım. Haksız olmanıza rağmen olayı uzatıp bana "Seni sikime takmıyorum, gözümde küçüksün" diyince brawlı da tetiklemiş oldun. Her şey rol dahilinde ve sizin yaptığınız role göre şekillendi. Ortada ihlallik bir durum yok.
Alıntı yapılan: TyrellJackson - 22.09.2025 21:47Tükürme rolü Yajeel karakteri uyurken yani AFK iken gerçekleştirildi bunu role nasıl yansıttıkları hakkında bir bilgim yok. Sen gerçek hayatta chati okuyup ona göre reaksiyon alabiliyor musun?AFK diye bir şey yok, sürekli roleplay kavramı olan bir sunucudayız.
Alıntı yapılan: owsrich - 22.09.2025 21:59Alıntı yapılan: ruzgra666 - 22.09.2025 21:40İyi günler. Olay sizin birlik üyenizin benim yüzüme tükürmesi sonucu başladı. Bende birliğin üst rütbeli karakterine ilettim. Fakat sizde tam yetkisi olan yeminli bir üyeye karşı saygısızca konuştunuz. En sonda olay patladı. Damarion karakteri kavga başlatma emotesi vermiş zaten. Alıntı- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)İkinci iletide AlıntıŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUMnasıl bir rol kalitenizin olduğu zaten belli oluyor.Spoiler: GösterGizleWannabe vs. vs. olsa bu olay geçiştirilebilirdi, ama gelip R10 olan bir karaktere böyle bir rol yapıldığı için sokağınıza geldik. Savunma tarafından daha fazla ileti gelmeyecek. Rol bilgimizi ölçebilecek seviyede oyuncu değilsin, attığın emotelerden yazım kurallarından her şeyi daha net ve OOC cezalarından nasıl bir oyuncu olduğunu gözlemleyebiliyorum.Her şey ortada, benim rolümü bilenlere sorabilirsin. OOC cezalarım ne zamandan beri seni ilgilendiriyor? Fanlaşmayı bırak.
Alıntı yapılan: wexsyshotta62 - 22.09.2025 21:53Alıntı yapılan: TyrellJackson - 22.09.2025 21:47Tükürme rolü Yajeel karakteri uyurken yani AFK iken gerçekleştirildi bunu role nasıl yansıttıkları hakkında bir bilgim yok. Sen gerçek hayatta chati okuyup ona göre reaksiyon alabiliyor musun?Sen afk adam ile kendi kendine şizofreni hastaları gibi rol yapıyorsun. Afk adama o emotu atarken bile utanman lazım. Okuduğunu anlayabildiğine emin misin canım? Ekran görüntülerinde chati iyi okumalısın bence role giren kişi benmiyim değil miyim.