Konu: Toplu Kural İhlali  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.09.2025 21:53
Tükürme rolü Yajeel karakteri uyurken yani AFK iken gerçekleştirildi bunu role nasıl yansıttıkları hakkında bir bilgim yok. Sen gerçek hayatta chati okuyup ona göre reaksiyon alabiliyor musun?

Sen afk adam ile kendi kendine şizofreni hastaları gibi rol yapıyorsun.  ::) Afk adama o emotu atarken bile utanman lazım.

#11 - 22.09.2025 21:59
İyi günler. Olay sizin birlik üyenizin benim yüzüme tükürmesi sonucu başladı. Bende birliğin üst rütbeli karakterine ilettim. Fakat sizde tam yetkisi olan yeminli bir üyeye karşı saygısızca konuştunuz. En sonda olay patladı. Damarion karakteri kavga başlatma emotesi vermiş zaten.

Alıntı
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

İkinci iletide
Alıntı
ŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUM

nasıl bir rol kalitenizin olduğu zaten belli oluyor.

Spoiler: GösterGizle

Wannabe vs. vs. olsa bu olay geçiştirilebilirdi, ama gelip R10 olan bir karaktere böyle bir rol yapıldığı için sokağınıza geldik. Savunma tarafından daha fazla ileti gelmeyecek.
Rol bilgimizi ölçebilecek seviyede oyuncu değilsin, attığın emotelerden yazım kurallarından her şeyi daha net ve OOC cezalarından nasıl bir oyuncu olduğunu gözlemleyebiliyorum.

#12 - 22.09.2025 21:59

#13 - 22.09.2025 22:02
İyi günler. Olay sizin birlik üyenizin benim yüzüme tükürmesi sonucu başladı. Bende birliğin üst rütbeli karakterine ilettim. Fakat sizde tam yetkisi olan yeminli bir üyeye karşı saygısızca konuştunuz. En sonda olay patladı. Damarion karakteri kavga başlatma emotesi vermiş zaten.

Alıntı
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

İkinci iletide
Alıntı
ŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUM

Wannabe vs. vs. olsa bu olay geçiştirilebilirdi, ama gelip R10 olan bir karaktere böyle bir rol yapıldığı için sokağınıza geldik. Savunma tarafından daha fazla ileti gelmeyecek.
Rol bilgimizi ölçebilecek seviyede oyuncu değilsin, attığın emotelerden yazım kurallarından her şeyi daha net ve OOC cezalarından nasıl bir oyuncu olduğunu gözlemleyebiliyorum.

Her şey ortada, benim rolümü bilenlere sorabilirsin. OOC cezalarım ne zamandan beri seni ilgilendiriyor? Fanlaşmayı bırak.

#14 - 22.09.2025 22:04
Tükürme rolü Yajeel karakteri uyurken yani AFK iken gerçekleştirildi bunu role nasıl yansıttıkları hakkında bir bilgim yok. Sen gerçek hayatta chati okuyup ona göre reaksiyon alabiliyor musun?

Sen afk adam ile kendi kendine şizofreni hastaları gibi rol yapıyorsun.  ::) Afk adama o emotu atarken bile utanman lazım.

Okuduğunu anlayabildiğine emin misin canım? Ekran görüntülerinde chati iyi okumalısın bence role giren kişi benmiyim değil miyim.

#15 - 22.09.2025 22:05
Şikayette adım geçmiyor ama üyelerim hakkında savunma yapacağım. Son 2-3 gündür bize karşı bir agresiflik içerisindesiniz. OIayları başından beri takip ediyordum ve bir süre sonra durulacağınızı düşündüm, ama sokağa gelip böyle troll emoteleri verince konuşma zamanı gelmiş diyerek sokağınıza geldim. R20'leri olarak seninle konuşurken arkadaşların sürekli lafa atlayıp laf sokmaya çalıştıkları için biraz agresif yaptım. Haksız olmanıza rağmen olayı uzatıp bana "Seni sikime takmıyorum, gözümde küçüksün" diyince brawlı da tetiklemiş oldun. Her şey rol dahilinde ve sizin yaptığınız role göre şekillendi. Ortada ihlallik bir durum yok.
Şikayette adım geçmiyor ama üyelerim hakkında savunma yapacağım. Son 2-3 gündür bize karşı bir agresiflik içerisindesiniz. OIayları başından beri takip ediyordum ve bir süre sonra durulacağınızı düşündüm, ama sokağa gelip böyle troll emoteleri verince konuşma zamanı gelmiş diyerek sokağınıza geldim. R20'leri olarak seninle konuşurken arkadaşların sürekli lafa atlayıp laf sokmaya çalıştıkları için biraz agresif yaptım. Haksız olmanıza rağmen olayı uzatıp bana "Seni sikime takmıyorum, gözümde küçüksün" diyince brawlı da tetiklemiş oldun. Her şey rol dahilinde ve sizin yaptığınız role göre şekillendi. Ortada ihlallik bir durum yok.
Size karşı bi' agresifliğimiz yok Yajeel karakteri bize gördüğü her yerde agresiflik sergiliyor size sıkacağız vuracağız yapacağız edeceğiz diye tehditler savuruyor. Az önce ki konuşmalarda yanında ki arkadaşlarının yazılarını pek görmüyorsun gibi benim yanımda ki arkadaşlarımın hiçbir şekilde olaya dahil olmamaya çalıştığını görebilirsin. Arkadaşların bana sürekli ve yanımdakilere sürekli bir şekilde laf savurganlığı yaptığı için Lamar'ın kaç defa uyardığını gördüğümü biliyorum. Düzgünce konuşmaya gelmediğiniz açık gayet belliydi. Arkadaşların bu olaydan 15 dakika önce bize sıktıklarında burada ki çoğu arkadaşların buradaydı ve tekrardan bize saldırmayı denediniz. Bize laf söylerken etrafında ki arkadaşlarını da gözlemlemeni dilerim. Ayrıyetten Sürekli Roleplay diye altını çiziyorsun fakat Dushane tükürürken neden oyun içerisinde cevap vermeyip önceki yazılara bakarak bize karşı nasıl düşmanlık edinebiliyor. Garip..

#16 - 22.09.2025 22:06
orada sıkmadım ki kanka, sadece brawl döndü... ve ben yaralı konumunda değildim. Olanlar saldırdı mı bilemem

#17 - 22.09.2025 22:07
AFK diye bir şey yok, sürekli roleplay kavramı olan bir sunucudayız.

O halde Yajeel karakteri ile role girmeyi denememize rağmen bize cevap vermeyerek refuse-rp yapıyor yanlış mıyım?

#18 - 22.09.2025 22:08

Alıntı

İkinci iletide
Alıntı
ŞAİTLİĞİ ONAYLIYORUM

Her şey ortada, benim rolümü bilenlere sorabilirsin. OOC cezalarım ne zamandan beri seni ilgilendiriyor? Fanlaşmayı bırak.
Rol seviyeni seni bilenlere sormama gerek yok kendini bu şekilde kanıtlamana gerek yok, nasıl rol yaptığını gözlemleyebiliyorum.

#19 - 22.09.2025 22:08

Okuduğunu anlayabildiğine emin misin canım? Ekran görüntülerinde chati iyi okumalısın bence role giren kişi benmiyim değil miyim.

Fark eder mi? Sonuçta R10 karakter yapmış sen onu yazdın diye ben cevap verdim sana. Kasma bu kadar.