Merhaba,
Pekâlâ, sanırım bu karşı şikâyete dönecek. Market Caddesi'nin üstü de Güvenli Bölge sayılıyor. Bununla alakalı, inceleyen admin kanıt talep ederse ilgili konu linkini iletebilirim.
Güvenli Bölgede agresif rol yapamazsınız. Beckett Lawson karakteri, ((Emote Gelmediğinden Dolayı)) müzik çalan bir ortamda barmene sesini duyurabilmek için bağırıyor. Siz ise Beckett Lawson karakterine "orospu oğlanı" şeklinde bağırıyorsunuz. Ben ise Sürekli Roleplay kuralına uymak durumunda olduğumdan dolayı yanınıza geliyorum ve sizin rolünüze karşılık veriyorum. Sizi bekliyorum ve brawl rolüne girişmek üzere şahitler huzurunda harekete geçiyorum.
Bu arada, şahitleri yazmamanız da hoş bir davranış değil...
Victor_Palazzi, Damien Daniels, Darnell Shelton, Drew Cardella karakterlerinin de şahitlik ettiği bu brawl rolünde, size her ne kadar saldırsam da siz karşılık vermediniz. Sadece W-A-S-D tuşlarınızla shift ile kaçtınız.
Ayrıca, kaçmak için /dene zarı atmalısınız. En azından /me ile "saldırıları savuşturmak için depar atar" benzeri bir emote kullanmalısınız, kendi ilettiğiniz kanıttan da görüntülenebildiği üzere size çok fazla yumruk salladım bu da size eriştiğim, sizi tutabildiğim bir mesafeden non rp şekilde kaçtığınızı gösteriyor.
Fear RP yaptığınızı da görmedim. Karakterime /incele komutunu atıp 20-20 olduğumu gördükten sonra benimle dövüşmekten kaçındınız. Ancak size bir soru daha soracağım: 4KX birliğindesiniz, Piazza birliği oyuncusuna laf atıyorsunuz. Burada sorun ne mi? Karşınızda 2 Piazza birliği oyuncusu olan Victor Palazzi ve Drew Cardella oturuyor. Bu durumda, yanınızdaki arkadaşınızla beraber 3-2 kalıyorsunuz.
Yani Fear RP yapmadınız.
Capello Bar'ın arkasında kavga başlıyor. Siz emotesiz ve dene zarsız shift'e basarak 4 dakika 19 saniye boyunca kaçıyorsunuz. Daha sonra, kendi SS'inizde göründüğü gibi, bayır aşağı Market Caddesi'ne doğru kaçıyorsunuz. Savaşlarda GB'ye kaçmanız bir şeyi değiştirmez; vurulursunuz. ((Ek olarak zaten GB'desiniz.))
Bu savunma mesajımla size şu suçlardan dolayı karşı şikâyet oluşturuyorum:
NoN RP ((Emotesiz Kaçmak, Dene Zarı Olmadan Kaçmak)): Karakterim SS'de göründüğü üzere size 4-5 tane ağır yumruk atmış. Bu da sizi tutabileceğim mesafede olduğumu gösterir.
Retarted RP (( Karakteriniz dayak yediği esnada
yazmanız ( şey evet bunu kaçarken yazdın... ) seni mad veya retarted rp kapsamına sokuyor kendi kanıtında görünüyor. ))
Güvenli Bölge İhlali: Karakterim barmenle konuşurken, sizin arkadan karakterime "orospu oğlanı" diye seslenmeniz agresif roldür. Bu da GBİ'dir.
Fear RP [BU YORUMA AÇIK]: Orada 3 Piazza birliği oyuncusuyuz, 2'si karşınızda oturuyor. Bana laf atmanız, bunu destekler. Victor ve Drew ile oturuyorsanız, bu onları tanıdığınıza işaret. Ayrıca durduk yere tanımadığınız insanlara laf atmamanız gerektiğini de bu rolde öğrenmiş oldunuz. Ha, Beckett karakteri CENTİLMENLER MASASI'nda krupiyerlik yaptığı için dolayısıyla siz de illegal olduğunuz için tanıyor olmanız gerekirdi. O da ayrı mesele.
Bu savunma mesajımla şu şikâyetiniz düşüyor:
DM: Çünkü DM, sebepsizce yapılan saldırılara verilen addır. Karakterime küfür etmeniz, özellikle birlik oyuncularının yanında, size saldırmam için gayet yeterlidir.
"Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder." - Oyun Kuralları
Kısacası DM kapsamı düşmekte.
Sonuçlanabilir.
Ek Not: Zorla brawl rolüne girmiyorsunuz, brawl rolüne girmeden önce bara girip Darnell Shelton ve Damien Daniels karakterlerinden yardım istiyorsunuz ancak bu bahsedilen karakterler Beckett ile de tanıştığı için tarafsız kalmayı tercih ediyorlar.
Ek Not 19.08.2024 01:50: Şikayet şablonunuzu düzenlemenizi de ayrıca rica ediyorum, gerekli oyun kuralını kopyalayıp yapıştırmamışsınız bu da bir zorunluluktur.
Ha bir de tabii olayın şahitlerini konuya dahil edin lütfen, olur mu ? 
Kendin diyorsun GBİ diye, ben senin yaptığın ihlale neden karşılık verip ihlal yapayım? Yumruk bile atmadın diyorsun, atmak zorunda değilim, atsaydım GBİ kapsamından ben cezalandırılırdım, ek olarak arkadaşa GBİ kapsamındanda eklenmesini istiyorum, hasarlarda yumruk attığı gözüküyor.
Nuh Uh, tekrar tekrar dediğim gibi yönetimi manipüle edemeyeceksin. Siz zaten karakterime "ilk" olarak "orospu oğlanı" diyerek bunu ihlal ettiniz ve bu rolün başlamasına siz sebebiyet verdiniz, mafyaya çalışan birine "orospu oğlanı" diyip kurtulacağınızı düşünmediniz umarım?
Ve benim tek yaptığım şey oyun kurallarında bulunan "Sürekli Roleplay" terimine uymaktır, sonuçlanabilir.