Senin loglarında aldığın yüklü miktarlarda paralar ortada, ben sana ne bir şey teklif ettim nede senin parana kondum.
Sen bana ne kadar para attıysan sana bir o kadar para attım, böyle küçümseyici konuşmalarınla kendini küçük duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun, bana elin ayağın dolaşmış diyorsun fakat nedense uzun uzun sohbet mesajları yapıyorsun, ben senin ortaya herhangi bir kanıt attığını göremiyorum.
Benim bütün forum yanıtlarıma baktığında sohbet etmediğimi görebilirsin, delillerin altına savunmamı yazdım aynı şekilde delil savunmaları yazdım.
Ben ne bir OOC ticaret yaptım nede başka bir şey, kendi kendine çelişmeyi bırakıp bir şeyleri kabullen, burayıda sohbet olarak kullanma ortaya saçma sapan discord kanıtlarını atma, ben senin bütün OOC ticaretle alakalı konuşmalarını zaten buraya attım fakat discord üzerinden atılan ekran fotoğraflarının öneminin olmadığını bildiğim halde attım.
Burdan şunu çıkartabilirsin, benim burda ki tek hatam sana küfür etmem, senin ise hataların zaten şu 3 sayfa içerisinde ve loglarda yeterince ortada, bana böyle saçma sapan kelimeler kullanarak yaklaşma, acınası bir durumda olduğunuda kabullen senin bir kere rol ortamına yakışmadığın zaten benim ekran fotoğraflarımda bile belli, buraya benim şuan yaptığımı saymıyorum, senin saçma sapan uzun uzun cümleler, destanlar yazman bir şey ifade etmiyor çünkü hep aynı şeyleri kullanıyorsun fakat ben sana hep farklı farklı delillerle geliyorum, umarım dediklerimi kavrayabilecek iyi bir duruma sahipsindir, herkese iyi geceler dilerim.