Konu: Maske_15772 & Hagop Margarosyan - /q  (Okunma sayısı 319 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2022 01:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15772, karakter adını bulamadım. @Monky - Hagop Margarosyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Rousseau - Ryan Phelps

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.06.2022 - 00:34 & 01:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bağlantı kopartmak ya da oyundan çıkış sağlamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saha hareketliydi ve ateş açan bir kırmızı Premier bulunuyordu, görüş sağladıktan sonra VC LV yolunda görüp tekerlerine ateş açtım, yolcu karşılık verdi ve onu etkisiz hâle getirdim. Videosu da var. İki kişi de etkisiz hâle getirildikten sonra yolcu arkadaş oyundan çıkış sağlamış.

Glen Park'taki olayda da HOTEL ekibimiz yaralılar var diye destek açıyor, silahlı olduklarını söylüyor. Bölgeye yöneldiğimizde Hagop'u görüyoruz ve oyundan çıkış yapıyor. Daha da girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Maske_15772: GösterGizle

Hagop Margarosyan: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyle durumlar can sıkıcı olmaya başladı, bir çatışma oluyor ve yaralı konumuna düşürüldükleri zaman oyundan çıkış yapıyorlar. Hem karşıdakini ekstra bekletiyorlar ve hem de rolden mahrum bırakıyorlar. Bu bekleyen sürede de zaman zaman arkadaşlarının gelip kurtardığı da oluyor. Sunucunun marka yüzü olarak gösterilen bir birlik üyesinin & üyelerinin, bu tarz şeylere girişmemesi gerektiği görüşündeyim.

#1 - 13.06.2022 02:08
Maske_15772 benim, videonuzu atar mısınız?

#2 - 13.06.2022 02:28
Ben değilim konu ismini değiştirebiliyorsanız değiştirin lütfen.

#3 - 13.06.2022 10:36
Maske_15772 benim, videonuzu atar mısınız?
Üç dakika yaralı süren olduğunu düşünecek olursak yol üstünde yatıyor olman gerekirdi ama yoktun.

Ben değilim konu ismini değiştirebiliyorsanız değiştirin lütfen.
Belki bir harf eksikliği yaptığımı düşünerekten atmış olduğum fotoğraf ile profiline girerek kıyasladım ama herhangi bir fark göremedim. Fotoğraftaki arkadaşımız sensin. Ben değilim derken o an oyundan çıkan kişi mi sen değildin? Orasını anlamadım.
« Son Düzenleme: 13.06.2022 10:40 keyfeymIs »

#4 - 13.06.2022 18:27
İki farklı olayda bulunan şikayet var benim adıma olan şikayeti farklı bir konuda açın lütfen.

#5 - 13.06.2022 19:45
İki farklı olayda bulunan şikayet var benim adıma olan şikayeti farklı bir konuda açın lütfen.
Ayrı açıp açmamam bir şeyi değiştirmeyecek, neticede ikiniz de aynı birliğin oyuncularısınız ve yaptığınız ihlal de aynı. O yüzden savunmanı buraya yapacaksın. Zaten şikayette de aynı olay demiyorum, iki farklı olayı iki ayrı paragrafta açıkladım kısa bir şekilde. Ayrı ayrı da açsam aynı, ikinizi birleştirerek açsam da aynı. Bu senin savunma yapmana engel değil.

#6 - 13.06.2022 23:38
Savunma için 24 saatiniz buulunuyor. @Monky @hapY

#7 - 14.06.2022 00:17
Glen Park etrafında yukarı bölgede çatışma bulunuyordu, Castucci hood bölgesi yanında. Ben yolda giderken arkadaşım tarafından vuruluyorum ve oyunum donuyor, bilgisayarım fazla iyi değil etrafta çok araç bulunması ve kan izi modumdan dolayı anlık donuyor. Polis sireni açık değildi ki oyunum çok önceden donmuştu geldiğinizi bile fark etmedim aktif rol ortamı bulunmadığı için tekrar girme gereksinimi duymadım oyundan düştükten sonra Police Pursuit sunucusuna geçiş sağladım. Anlattığım gibi geldiğinizi görseydim polislerin video kaydı ile gezdiğini biliyorum PD olan bir çok arkadaşım var şikayet açacağınızı da biliyorum bu sebeple tekrar giriş sağlardım, arkadaşıma da sinirimden dolayı geri giriş sağlamadım. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.  :sampanya:

#8 - 14.06.2022 03:48
Düştükten sonra buga girdim, oyun çöktü. Oyuna girmeye çalıştım fakat internetim kötü olduğu için bu aralar giremedim. Savunmam bu kadar, bir kere insiyatif gösterirseniz sevinirim.

#9 - 14.06.2022 10:12
Bağlantılarınız tam polisin sizi vurduğu zamanlarda kopup & kötüleşmiş, harika bir tesadüf.

İki karakterin silahları silinip ceza uygulanacak.