Olaylara şahidim.
Adamının CK edildiği SS'in Bright birliği ile alakalı değil. OOC yalan söylerek şikayeti düşürmeye çalışma.
Geçen hafta Bright ve Bogdani oluşumlarına gereksiz agresif roller sergiledin, onlarda bu konuyu benim karakterim ile paylaştı. Bende gelip seni usulünce uyardım, anlamadın. Birlik üyelerinden bir tanesi Kasparov'un onaylı Hoodunda Fear-RP yapmadı, diğeri silah çalmaya çalıştı. O konuyu orada kapattık, devam etmeniz halinde olacakları söyledik ve sizi gönderdik.
Adamının CK edilme sebebine gelirsek;
Ayın 5'inde alakanız olmayan bir savaşa girdiniz, bunun neticesinde düştünüz ve sizi esir olarak hoodumuza getirdik. Fakat gördüğümüz manzara yine aynıydı birliğimizin R20'si karşınızdayken ve onaylı hood içerisindeyken yine adamların ve sen Fear-RP yapmadınız bunun neticesinde arkadaşın CK edildi. Ayrıca tüm bu gerginliğin sebebi hoodumuzda yaptığınız hareketler.
Sürekli agresif hareketler sergileyip insanların rol zevkini baltalamaya hakkınız yok, agresif rol sergiliyorsanız IG olarak sonuçlarına katlanmak zorundasınız ve realistik yapmak zorundasınız. Ayrıca savunmanda yalan mevcut, arkadaşının CK edilmesiyle Bright ailesine ateş etmenin bir bağı yok. Dün dahil olmadığın bir savaşa DM atabilmek için girdin ve düştün konu bundan ibaret.
Yönetici kararını verebilir, taraflar açıklama yaptı. Devamı münakaşaya dönüşebilir.
Edit:
Kırmızı kareye aldıklarım birliğinizin R20, R19'u ve üyesi. CK edilen karakter mavi çarpı ile belirttiğim karakter.