Konu: [06/06/2021 Raskolnikov Rasskazov] - DM  (Okunma sayısı 535 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.06.2021 11:08
Olaylara şahidim.

Adamının CK edildiği SS'in Bright birliği ile alakalı değil. OOC yalan söylerek şikayeti düşürmeye çalışma.

Geçen hafta Bright ve Bogdani oluşumlarına gereksiz agresif roller sergiledin, onlarda bu konuyu benim karakterim ile paylaştı. Bende gelip seni usulünce uyardım, anlamadın. Birlik üyelerinden bir tanesi Kasparov'un onaylı Hoodunda Fear-RP yapmadı, diğeri silah çalmaya çalıştı. O konuyu orada kapattık, devam etmeniz halinde olacakları söyledik ve sizi gönderdik.

Adamının CK edilme sebebine gelirsek;
Ayın 5'inde alakanız olmayan bir savaşa girdiniz, bunun neticesinde düştünüz ve sizi esir olarak hoodumuza getirdik. Fakat gördüğümüz manzara yine aynıydı birliğimizin R20'si karşınızdayken ve onaylı hood içerisindeyken yine adamların ve sen Fear-RP yapmadınız bunun neticesinde arkadaşın CK edildi. Ayrıca tüm bu gerginliğin sebebi hoodumuzda yaptığınız hareketler.

Sürekli agresif hareketler sergileyip insanların rol zevkini baltalamaya hakkınız yok, agresif rol sergiliyorsanız IG olarak sonuçlarına katlanmak zorundasınız ve realistik yapmak zorundasınız. Ayrıca savunmanda yalan mevcut, arkadaşının CK edilmesiyle Bright ailesine ateş etmenin bir bağı yok. Dün dahil olmadığın bir savaşa DM atabilmek için girdin ve düştün konu bundan ibaret.

Yönetici kararını verebilir, taraflar açıklama yaptı. Devamı münakaşaya dönüşebilir.

Edit: Kırmızı kareye aldıklarım birliğinizin R20, R19'u ve üyesi. CK edilen karakter mavi çarpı ile belirttiğim karakter.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 07.06.2021 11:20 Hammarskjold »

#11 - 07.06.2021 14:14
Öncelikle şikayetle alakan yok kendi şikayetlerine savunma yapabilirsin ondan sonra 4 araç benim arabama sıkarken sorun yok sonra suçlu biz oluyoruz.  :garip:

Bak güzel kardeşim seni tanıyorum rollerinide seviyorum Bright ailesi size bu konu için gelmese aramızda böyle rol döner mi? dönmez aynı şekilde böyle bir dönmediği içinde sizde beni gördiğünüz gibi saldırmazsınız yada adamımı ck etmezsiniz yani Bright ailesi araya sizi soktugu için bende rolsel olarak sizin bulvara giremiyorum Jason yani olayı başlatan adamı vuruyorum.

Son yazdığımı okusaydın alakası olduğunu anlardın. Kasparov'un hoodunda yaptıkların ve adamının neden ck edildiğini öğrenmiş olduk. Sana hoodda fear-rp yapmadığın ve alakan olmayan bir savaşa girdiğin söylenmiş. Bunları reddetmiyorsun onun yerine yine konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun. Olay hakkında her şey konuşuldu ve ortada. Daha ekleyecek bir şeyim yok ve bir başkasının da olduğunu düşünmüyorum. Yönetici kararını bekliyorum.

#12 - 11.06.2021 09:13
Merhaba,

savunmaları ve şikayeti inceledim. Dışarıdan gelen şahit yorumları göz önünde bulundurdum. Dışarıdan bakıldığı zaman karşı tarafı vurmak için bahane arıyormuşsunuz gibi geliyor, bu direkt ilk bakışta anlaşılıyor. Kendinize göre bir bahane oluşturmuşsunuz, sırf küçük birkaç olay döndü diye Vice şehrinde köklü olmaya çalışan bir şirkete saldırıda bulunmuşsunuz. Üstelik bunu tek kişi yapıyorsunuz, arabada bekleyeni saymıyorum. Eski birliğinizin neden kapandığını unutmayın ve ek olarak burayı başka bir yerle karıştırmayın, burası Vice Şehri.

Kişi Fear RP ve DM sebebiyle ceza alacak.