Bak güzel kardeşim Natashanın attıgı emote tamamen yanlışlıkla /b üzerinden dell yazdı onu bi geç ondan sonra kasparov ile o tarz bir role girmeme siz sebeb oldunuz yani sizin yüzünüzden adamlarla ters düştüm ve amacım dm olsaydı ordaki herkese sıkardım sadece Jason'u tanıdığım için ona sıktım hiç bir şekilde dm atmadım tamamen rolün gidişine göre sizin tek amacınız silahınız olmadığı için sürekli şikayet açarak ıc olayları oocye taşımak.
Sen silahımız olup olmadığını bilmiyorsun. Senin gibi silaha dayalı rol yapmadığımız için olmadığını varsayıp üstünlük kurmaya çalışıyorsun. Sürekli şikayet açarak ic olayları oocye taşıdığımızı söylemişsin. Komik buldum, basit bir gerçekten bahsedeyim sana. Birine dm atarsan sana şikayet açılır. Birini vurmak üstüne düşünülmesi gereken bir rol. Sana dm şikayeti açmışım, kabul edilirse kalıcı olarak yasaklanacaksın. Yaklaşık 350 saat sunucuda vakit geçirmiş, birlik kurucusu bir oyuncu olarak bu kuraldan haberdar olman gerek. Elinde Jason karakterini neden vurduğuna dair en ufak bir kanıt bile yok, varsa neden hala atmadığına anlam veremiyorum. Birini vurmadan önce şikayet açılması durumuna karşın elinde bunu neden yaptığına dair kanıtların olması gerekli. Yetersiz sebeplerle dm attığın için burada kendine bile ait olmayan rol editleriyle savunma yapmaya çalışıyorsun. Uzlaşma rolünde rusça konuşulanlar neydiyse ondan sonra anlaşma iptal oldu, o konuşmaya bizim hiçbir etkimiz olmadı.
[18:23:07] [Rusça] Natasha Morozov: Mevzu patlıcak tetikte olun bence.
[18:23:15] [Rusça] Vladimir Demeshko: Burada bir bok yapamazsın güzelim.
[18:23:23] [Rusça] Vladimir Demeshko: Doğu Sahili, Kasparov Bulvarındasın.
[18:23:31] * Mado Agayan facepalm atar.
[18:23:33] [Rusça] Natasha Morozov: Sen çok biliyorsun.
03.06.2021 tarihinde 18:20-25 arası senin birliğinde bulunan Natasha karakterinin, Kasparov'un onaylı hoodunda bu konuşmayı yapmadığını, benim yalan söylediğimi düşünüyorsan belirtebilirsin. Tarihi saatine kadar veriyorum. Onaylı bir birliğin hoodunda bu tarz bir konuşma yaparsan karşılığını alırsın. Ondan sonra da ne yaptıysan kendin yaptın. Bizim senin başka bir birlikle aranda olanlarla alakamız yok. Kendi kendine gelin güvey olup Jason karakterine dm attın. Yaptığının üzerine düşünmedin, geçerli sebeplerin yoktu. Şikayete Kasparov oluşumundan birini şahit olarak ekledim. Kendisinin aranızda yaşananlarla alakalı yorumunu bekliyorum.
Anlaman gereken şey şu; senin Kasparovla bir araya gelemene biz sebep olmuş olabiliriz, adamların ilk baştaki amacı barış sağlamaktı. Bu adamlarla aranı kendin bozdun. O rusça dönen muhabbetten sonra aranız açıldı, buna da birlik olarak siz sebep oldunuz. Bütün bunları bahane edip bize sıkamazsın. En baştan beri amacın dm atmak, rahatsızlık çıkartmaktı. Elinde somut ve geçerli kanıtlar yok, çünkü ortada böyle bir şey yok. Bizim mekana gelişinden belli niyetin. Bak güzel kardeşim karşında çocuk yok. Elinde Jason'u neden vurduğuna ilişkin kanıt varsa at, eğer haklıysan şikayeti geri çekeyim. Yoksa olayı başka yerlere çekip sıyrılmaya çalışma, komik görünüyorsun. Kasparovla aranda ne geçtiyse bunu senin bildiğin kadar onlar da biliyor. Öğrenilmeyeceğini mi düşünüyorsun? Kasparov'daki arkadaşın yorumunu bekliyorum. Bakalım gerçekten aranızdaki gerginlik o gün dönen rusça diyalogdan sonra mı çıktı, yoksa ortada başka bir şey mi var?