Konu: Lusarev_Kaprelian (NonRP, Aktif Rolde AFK, Hatalı Emote, B bölmek, PG, MG)  (Okunma sayısı 507 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 20.01.2021 11:30
Görüşlerinize saygı duyuyorum fakat konuda kendiminde dahil olduğu düşünüyorum. Çeşitli suçmalarda banada suç atıyorsunuz. Bu olayların başlama karakteri Lorenzo yani benim benim. Mixing yapıyorsunuz diyorsun. Gerekli kanıtlarınız varsa buyrun kanıtlarınızı atın. Ben IC bir konuyu asla OOC taşımam ama bu konuda sizin böyle davrandığınızı düşünmüyorum. Farklı birlik veya aynı birlik olması bir şey değiştirmez. Hepsi IC de yakın arkadaşlarım. Dediğim gibi eğer bir kanıtınız varsa şikayet açabilirsiniz. Gerekli savunmamı yazarım. İyi forumlar diliyorum.

#21 - 20.01.2021 19:01
Asıl anlamadığım şey 2 deagle mermisi yiyip 30 dk sonra hiç bir şeyim yok diye gezmen benim mermi yemediğim halde senin bana NON RP'den şikayet açma çabanı anlıyamadım  :D

Hiçbir şey olmamış gibi yapıyorsun diyip iftira atıyorsun, alttaki ekran görüntülerinde yaralı rolü yaptığım gözükebilir.

Vurulduktan sonra arkadaşlarım tarafından hastaneye getiriliyorum.

Gerekli işlemler yapıldıktan sonra taburcu olup evde yaralı rolüme devam ediyorum.

İftiralarla savunma yapamazsın. ;)

#22 - 20.01.2021 20:18
Öncelikle sadece birkaç iletide de savunmanı yazabilirsin, defalarca ileti yazmanın lüzumu yok. Bu forumu işgal etmeye girebilir. Frank_Wijndal isimli oyuncu ilk önce kesinlikle Fear RP sergilemiyor. Gerçek hayatta sana tutulan bir Shotgunda kaşını bile oynatamazsın. Filmlerden gördüğün sahnelerle burada RPG anlamınıda bozamazsın kanka. Aşağıda bıraktığım fotoğraflarda Frank_Wijndal isimli oyuncunun bütün yaptığı kural ihlallerini görebilirsiniz. Bizim sadece Frank_Wijndal ile bir IC düşmanlığımız bulunuyor fakat şahıs daha sonrasında yanımıza gelerek, bizimle dostmuşcasına ve alaycı şekilde konuştuktan sonrasında IC olarak abim olan Michael_Peterson'u nedensizce kaçırıyor. Bu şahıs gün içerisinde kendini karakter ölümüyle sonuçlandırıyor. Lusarev_Kaprelian adlı oyuncu kim, kimden, nereden geldi ve nasıl bu olaylar açıldı hiçbir fikrim yok. Ofise Carlos_Benson tarafından aranılarak çağırılıyorum ve daha sonrasında çalışanlarımı yerde gördüğümde siyah bir Premier anlık olarak oradan uzaklaşmaya çalışıyor ve bende bunu kovalamaya başlıyorum. Bir süre geçtikten sonra Lusarev'i yakalayıp, uzak bir bölgeye götürdükten sonra kim olduğunu, nereden geldiğini soruyoruz. Fakat şahıs "Siz çok yanlış kişilere bulaştınız." vs. terimler kullanıyor. O rolün sonlarında "dixsept" adlı yetkili bizim rolümüzü (fakat ben rolün öncesinde olanları atıyorum) izleyerek, Lusarev_Kaprelian'nın Fear RP yapmadığından cezalandırılıyor. Ayrıca şahısı ben Shotgun markalı tüfek ile yaralıyorum fakat şahıs /do'dan yalan konuşarak, rolün gidişatını bozuyor. Motor ile kaza yaptığın an düşüyorsun daha sonrasında kaçmaya başlıyorsun, orada yakınıma gelebilmek için koşturuyorsun. Yakınımda olsan bile Shotgun yakıncıl bir tüfek, ayrıca benim kas gücüm 0'da değil. Sana Shotgun ile ateş ediyorum ve sen onun üzerine sadece /do kanalından "/do kaşı kanamakta." diyorsun. Zaman ve saat kavramlarına bakarsan, orada nasıl vurduğum ve nasıl uzak bir bölgeye götürdüğümüz görülebilir. Şahıslar ofisimize gelerek öldürdüğünüz Frank_Wijndal'ın kuzenleriyiz diyor. Fakat bizim Frank_Wijndal'ı CK ettiğimiz bir görüntü hem kendisinde hem bizde hiçbir şekilde bulunmuyor. Bu şahıslar bize neden düşman oluyor?

Gerekli Ekran Görüntüleri;

Meta Gaming: (Frank_Wijndal kendini CK ediyor ve daha sonrasında Frank_Wijndal ile önceki karakterindeki IC düşmanlığı Lusarev_Kaprelian'a da geçiriyor. Ayrıca nedensizce çalışanlarıma saldırması, olayı gayet Lusarev_Kaprelian karakterinin Frank_Wijndal'ın konusuna getirdiği görülebiliyor.)

Spoiler: GösterGizle

Rol ortasında /b:

Fear RP:

Carlos_Benson telefon ile bilgilendiriyor:

Retarted RP: (Rol gidişatını bozan görüntüler)

Ayrıca aşağıda bulunan fotoğraflarda şahıslar ile hiç tanışmadık ve direk olarak ofisimize gelerek, "Patronunuzu çağırın oğlum." diye terimler kullanıyorlar. Yaptıkları bu rol tamamen Agresif Roleplay ve Retarted RP. Sen bizi tanımıyorsun fakat direk olarak kimin ofisine geldiğini bilmeden, "Patronunuzu çağırın." vs. terimler kullanıyorsunuz. IC düşmanlık mı, başlatmaya çalışıyorsunuz? Aşağıda verdiğim fotoğrafların en alttakinde bulunuyor, Lusarev_Kaprelian'nın MG yaptığı görülebilir. Ben seni IC olarak tanımıyorum bile neden ofisimize gelerek, böyle bir rol sergilemeniz tamamen Retarted RP. Ayrıca Frank_Wijndal karakterini CK ettiğimiz kimsede görülemez, çünkü öyle bir rol yapılmadı.

« Son Düzenleme: 20.01.2021 20:50 Whoobies »

#23 - 29.01.2021 19:42
Şikayet edilen taraf yasaklı. K&A