Yapacağın savunmayı tek bir mesaj halinde ve gerekli kanıtlarla sunmalısın. Sen flood attıkça yetkillerin işi zorlaşıyor. Sadece sözlerle savunma yapılmaz, kanıtın varsa at.
Bu arada mermi yiyip hiç bir şeyim yok diye gezdiğimi nereden çıkartıyosun, baygınlık sürem biter bitmez arkadaşlarımı çağırıp hastaneye bırakmlarını söyledim hastanede gerekli işlemler yapıldıktan sonra taburcu oldum ve oyundan çıkana kadar yatakta yatma rolü yaptım. İstersen sslerimi atarım, boş yalanlarla savunma olmaz.

Ayrıca bana sıktığınızda ESC filan atmadım oyunum takıldı, o yüzden kaçamadım. ESC filan yok yani anlayacağın
.
Kanıtınız olmadan saçma şikayetler açmanızı cidden size yakıştıramadım, Öncelikle Adriano ve Lorenzo karakterleri ofis dediğiniz yere gidiyor bende onlarla beraber gidiyorum. Ortada hiç bir şey yokken Crips Benson,Carlos Benson karakterleri arkadaşıma saldırıyor, bende o anda Crips'i düşürüyorum arkadaşlarımda Carlos'u burda bir OOC kin göremiyorum, arkadaşıma saldırıyorsunuz Doğal olarak bende orda o karakterlere saldırıyorum burda nedense bir OOC kin göremedim, Bu arada bir şikayet için tüm birliğe yazı yazdırmanıza gerek yoktu tek bir kişiylede konuşabilirdik.
Kanıtınız olmadan şikayet açmışsınız diyorsun, sanırım şikayete tam bakmıyosun her şeyin gerekli ekran görüntüleri spoiler içinde ayrı ayrı görünüyor. OOC kin yapıp CK olan karakterin yerine gelip yeni karakterinle saldırıyorsun.
Carlos ve Crips karakterinin sebepsiz yere saldırdığına dair kanıtın varsa at, onlarda savunmasını yapacaktır zaten.
Öncelikle merhaba, konunun pek benle bir ilgisi yok fakat şunu bildirmek isterim. Dün sabah saatlerinde balıkçı otoparkında iki defa kavga yaşandı. İlkinden sonra biz centilmen şekilde Chris karakterinden özür diledik fakat daha sonra yanındaki iki şahıs bize saldırıp sistemsel olarak düşürdü. Daha sonra sizin mekanınıza geldik ve patronunuz ile görüşmek istediğimi dile getirdik fakat bize **arkadaşını nasıl s-...** sizide si-... **Patronum ağzınına shotgun sokacak** gibi cümleler kullanıldı. Yani OOC kin e dair bir konu yok orta. Bu olayın başlaması neden Lorenzo karakteridir. Frank karakteri CK edildi. Tüm bu olaylarda Lusarev benim yanımdaydı. Gerek silah ateşlemeniz, gerek saldırdığınız yerlerde. Anlatıcağım şey lütfen kanıtınız olmadan asılsız suçlama yapmayın. İyi forumlar.
Ayrıca bu şahısında K.İ.K.Y.A (Kendisini ilgilendirmeyen konuya yorum atmak)'dan ceza almasını istiyorum
Birde farklı oluşumlardan farklı oyuncuları çağırıp bize mix yaparak saldırdığınız ve kovaladığınıza ne denmeli?