Yalan söylediğin oldukça açık, sadece sözlerle savunma olmaz. Savunmanı kanıtlar çerçevesinde yapmalısın.
Öncelikle şahıslar motorumu kovalıyor pit atıp oraya düşürüyor ssdede gözüktüği gibi PCJ600 model motorumun motorundan duman çıkartmaya çalışıyolar
Buna istinaden benimde cevabım senin Metagaming yaparak birlikteki adamlara saldırman bizde seni yakalamak için seni peşledik, gayet normal bir şey. Ayrıca biz senin aracına çarpıp düşürmedik sen kendin bir yere çarparak motorundan düştün.
şahıs mermiye yumrukla daldığımı göstermek için dibime kadar girmeye çalışıyor şahıs tam silahla sıkacakken şahısa yumruk atıyorum mermi ne olduysa sistemde hasarlarda gözükmüyor, motoruma doğru kaçmaya çalışıyorum fakeler atmaya çalışıyorum Daniel Peterson adlı arkadaşımız silahı bırakıyor ordaki şahıslar olaydan biraz daha uzakta olduğu için silahı bırakınca Daniel'e saldırıyorum silahı tekrar çekiyor eşime motora doğru düşüyor bende geri dönmüş gibi yapıp geri motora koşup fake atmaya çalıştım ordan kaçmaya çalıştım, Sonradan Andrea ve Carlos adlı kişiler arkamdan gelip beni düşürüp öldürdü hiç bir şekilde shotgun mermisi bile yemedim
Attığım ssden görebileceğiniz üzere kafandan mermi yiyorsun ve kan sıçrıyor her şey apaçık açık. Daniel'in silahı bıraktığını hiç görmedim, sürekli sıktı. Sen gidip ona yumruk atıyorsun, nesin sen karakterin Maraz Ali mi? Hasarlarda gözükmüyorsa o sistemde olan bir hatadır ama büyük ihtimal gözüküyordur. Sen shotgun mermisi yiyip yiyip gidip Daniel'e saldırıyorsun. Attığım ssde gözüküyor zaten.
Daniel'e saldırıyorum + olarak şahısın dayanıklığığı veya kas gücü fazla değil ona güvenerek aynı şekilde benimde kas gücüm ve dayanıklığığım 0 a 0 bu şekilde dalıyorum,
Daniel'in kas gücünün düşük olduğunu nerden gördün? Adam sana sıkarken sen kaçıyorsun bu arada nasıl /incele id yapabiliyorsun? Bu savunmayı yapmadan önce Daniel'in forum üzerinden yeteneklerine bakıp bu savunmayı yaptığına adım kadar eminim.
Şahıs silahı bırakıyor üstüme koşuyor yumrukluyorum Carlos RK'lı karakter ve Andrea adlı karakter arkamdan gelip beni düşürüyor.
Şahısın silahı bırakıp üzerine koştuğuna dair bir kanıtın varsa gönder lütfen, o sana hep sıkmaya devam etti. Sen sürekli zikzak yaparak kaçtığın için Daniel tam isabet ettiremedi.
Aktif Rolde AFK için savunmam; İlk ssde Süremin geçmesi için alt tab attım, şahısların yaptığı role uydum yarım saat role uymamı beklemediler, ara sıra oyunada dönüyordum Diğer LV tarafındaki sslerde Facebook'dan arkadaşımla konuşuyorum hemen geri oyuna dönüyorum.
Rol sırasında her ne olursa olsun hiçbir türlü alt+tab atamazsın. İster arkadaşınla konuş, ister ailenle rol bittikten sonra konuşmana devam edebilirsin.
hakaret etmek istemem ama galiba arkadaşın aimi yok
Bana mermi değil etrafıma sıkıyor ve 5 saniye sonra silahı bırakıyor bende ona saldırıyorum
Evet arkadaşım doğru düzgün isabet ettiremediği için bizde bunun dalgasını geçtik, biraz aim konusunda sıkıntı yaşadı. Ama bunun sebebi senin sağa dola zikzak yaparak koşman ve yumruklaman.
Ayrıca MG, B Bölme ve Hatalı Emote savunmalarını da yazmanı istiyorum. Frank isimli karakterin ile olan IC husumeti yeni karakterinle devam ettiremezsin. Ayrıca illegal rol sergilemek için yeterli seviyeye sahip değilsin.
Ayrıca ve ayrıca LV'de sana silah doğrulturken "sizi bitiricem" gibi FearRP ihlali yapıyorsun oraya admin çağırdığımız için jailini yedin. Sanırım sen boş vakitlerinde Kurtlar Vadisi yada Sıfır Bir gibi dizileri izleyip gelip burada rol yapıyorsun. Ayrıca kendi arkadaşlarıma bir şey yazmamalarını rica ediyorum, bırakın kendi savunmasını yapsın. Biz boşuna flood atmayalım. Ayrıca şikayet açılan dostum savunman bittiyse "Savunmam Bitti" gibisinden bir şey yazarsan konuyu kilitleyip gerekli kararın adminlerin vermesi için bekleyelim.