Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21280 defa)

#10 - 27.10.2019 12:31
Çok güzel sistemler var.Fakat markettekilerin biraz p2w olması üzdü.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

elv

*
v2 Oyuncusu
#11 - 27.10.2019 14:30
Serverin youtube kanalındaki videoları incelediğimde, çok güzel sistemlerin olduğunu gördüm. Bu sistemlerin temellerinde harika texture'lar bulunuyor. Umarım o texture'lar DirectX9 desteklidir. :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 27.10.2019 16:39
Umarım beklentilerin altında kalmaz da üstünde olur.
complated
« Son Düzenleme: 09.11.2021 03:18 Scealten »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 27.10.2019 16:59
Sunucuya sistemlerini ve tantım videosunu gördüğüm gün aşık oldum umarım bütün yönleriyle beklentileri karşılar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 28.10.2019 13:24
Çok güzel sistemler var.Fakat markettekilerin biraz p2w olması üzdü.
+1 Bir yerden para kazanmalılar sunucuyu ayakta tutmak için ama vip paketlerdeki karakter geliştirmeyle ilgili şeyler kalksa iyi olacak. Birde 2xpayday olayı.

Ayriyeten sistemler efso olmuş ilk vice açılacak dendiğinden beri takip ediyordum. Vice bomba gibi geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 28.10.2019 13:28
Markete yönelik paytowin olayını neredeyse sıfırda tutmak isteyen bir sunucuyuz, o yüzden IC karşılığı/para olan hiçbir şey koymadık. 2X EXP'in amacı polis olmak isteyen/birlik kurmak isteyen karakterlere 1 haftalık level boostu kazandırmak, açıklamasında da yazıyor oyunda 2x payday alırken ekstra maaş gelmiyor, yalnızca level expi.  Ama bu konudaki görüşleriniz doğrultusunda bazı ürünleri tekrar gözden geçireceğiz. İlginize teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 09.11.2019 08:17
AVM'deki markette çok kıyafet çeşidi yok gibi geldi.
Kadınlar için konuşuyorum olanlar arasından sadece cımbızla bir kaç tane skini çıkarabiliyorum zorla.
Onun dışında sunucu harika.
« Son Düzenleme: 09.11.2019 08:23 Koala »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 12.11.2019 17:30
Sunucuyu ve yapısını çok beğeniyorum. Fakat yönetim konusunda gözüme takılan birkaç şey mevcut, lütfen kötü niyetli algılamayın herhangi birine kin güdecek son insanımdır belkide.

Öncelikle ceza süreleri konusunda sunucuya ve politikalara adapte olunması açısından iyi niyetli bir yaklaşım var, bu gayet hoş fakat gözüme takılan nokta ceza süreleri değil. Verilen cezalar arasında şu tarzda olanlar mevcut;

Bilmem_Ney 20 dakika cezalandırıldı. Sebep:Çarpışan araba oynamıyoruz.
Kara_Çocuk 25 dakika cezalandırıldı. Sebep: burası freeroam değil.

Başta belirttiğim gibi, yapısını ve işleyişini çok beğendiğim bu güzel sunucuda bunun kadar ufak şeyler göze batabiliyor, prestij bakımından sıkıntılara yol açabiliyor. Yönetim ekibi bu konuya dikkat edebilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi, kimseyi caydırmak için yazmıyorum, sadece fikrimi ortaya atıyorum. Tek düşüncem, düşeceksek beraber düşelim, çıkacaksak beraber çıkalım. Tüm sevgilerimle :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 12.11.2019 17:39
Sunucuyu ve yapısını çok beğeniyorum. Fakat yönetim konusunda gözüme takılan birkaç şey mevcut, lütfen kötü niyetli algılamayın herhangi birine kin güdecek son insanımdır belkide.

Öncelikle ceza süreleri konusunda sunucuya ve politikalara adapte olunması açısından iyi niyetli bir yaklaşım var, bu gayet hoş fakat gözüme takılan nokta ceza süreleri değil. Verilen cezalar arasında şu tarzda olanlar mevcut;

Bilmem_Ney 20 dakika cezalandırıldı. Sebep:Çarpışan araba oynamıyoruz.
Kara_Çocuk 25 dakika cezalandırıldı. Sebep: burası freeroam değil.

Başta belirttiğim gibi, yapısını ve işleyişini çok beğendiğim bu güzel sunucuda bunun kadar ufak şeyler göze batabiliyor, prestij bakımından sıkıntılara yol açabiliyor. Yönetim ekibi bu konuya dikkat edebilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi, kimseyi caydırmak için yazmıyorum, sadece fikrimi ortaya atıyorum. Tek düşüncem, düşeceksek beraber düşelim, çıkacaksak beraber çıkalım. Tüm sevgilerimle :)

Çok doğru bir eleştiri ve şahsım adına teşekkür ederim. En kısa sürede bu yanlışımızı ve hatamızı düzelteceğiz. Çizmeye çalıştığımız imajı böyle şeylerle bozduğumuz için de ekip adına özür diliyorum tüm oyunculardan. Bu tarz geri bildirimlerinizi bekliyoruz, teşekkürler:) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 12.11.2019 19:10
Sunucunun ekonomisi bugün gelen güncelleme ile çok bozuldu. O kadar trucker seviyemiz var ama tır kullanmak bi işe yaramaz oldu gelirleri aşırı derecede düşürüldü. Server açıldığı günden beri rol ortamını hazırlamak adına para kasıyorum. Daha Docks ve ehliyet alma yeri hariç sunucunun hiçbir yerini görmedim.

Biraz önce para elde edip rollere başlayalım diye uğraşırken ekonominin daha da kötü gitmesi heves kaçırıyor açıkçası. Bence biran önce eski haline döndürülmeli ve trucker seviyelerine göre +prim tarzında ödeme almamız iyi olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok