Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21090 defa)

#20 - 12.11.2019 19:12
Alıntı
Sunucunun ekonomisi bugün gelen güncelleme ile çok bozuldu. O kadar trucker seviyemiz var ama tır kullanmak bi işe yaramaz oldu gelirleri aşırı derecede düşürüldü. Server açıldığı günden beri rol ortamını hazırlamak adına para kasıyorum. Daha Docks ve ehliyet alma yeri hariç sunucunun hiçbir yerini görmedim.

Biraz önce para elde edip rollere başlayalım diye uğraşırken ekonominin daha da kötü gitmesi heves kaçırıyor açıkçası. Bence biran önce eski haline döndürülmeli ve trucker seviyelerine göre +prim tarzında ödeme almamız iyi olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 12.11.2019 20:21
Sunucunun ekonomisi bugün gelen güncelleme ile çok bozuldu. O kadar trucker seviyemiz var ama tır kullanmak bi işe yaramaz oldu gelirleri aşırı derecede düşürüldü. Server açıldığı günden beri rol ortamını hazırlamak adına para kasıyorum. Daha Docks ve ehliyet alma yeri hariç sunucunun hiçbir yerini görmedim.

Biraz önce para elde edip rollere başlayalım diye uğraşırken ekonominin daha da kötü gitmesi heves kaçırıyor açıkçası. Bence biran önce eski haline döndürülmeli ve trucker seviyelerine göre +prim tarzında ödeme almamız iyi olur.
Ekonomi adına yapılan eleştiriler dışarıdan doğru gibi görünse de teorik açıdan biraz ters.

Sunucu Vice konseptini ele alıyor, Vice bir suç şehri. Yani temelinde günahlarınızla para kazanıyorsunuz. Elbette legal olarak rolleri sürdürmek isteyeceğiniz en doğal şeylerden bir tanesi. Fakat günahlarla para kazandığınız bir şehirde çok basit ve kolay yoldan para kazanmanız sizce de biraz absürt olmaz mıydı? Bu durumu yönetimin ekonomi politikası olarak değilde, sunucu konseptinin bir yansıması olarak düşünseniz? Örneğin düşük maaş yüksek vergi yüzünden IC olarak protesto ve eylemler sunucuya oldukça renk katacaktır. Ve emin olun, ekonomi dengesi henüz oturmuş değil. Bundan yaklaşık 1 ay sonra bu bahsi geçen tüm sorunlar kendiliğinden çözülecektir.

Dipnot: Tecrübeye dayalı maaş artımı günümüz dünyasında da sadece resmi kurumlarda boy göstermekte. Bu tarz işçiliklerde tecrübeniz değil, iş gücünüz ön plana çıkar. Bu yüzden trucker puanınıza göre maaş artımı istemeniz biraz uygunsuz. Sunucu ise trucker xp'lerini maaş yerine farklı alternatifler üzerinde kullanmayı tercih etmiş (farklı araç ve rotasyonlar) ki çok mantıklı ve hoş bir düşünce.
« Son Düzenleme: 12.11.2019 20:26 Drizy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 12.11.2019 20:57
Muhteşem bir kadroyla muhtşem bir sunucu ortaya çıkarmışsınız. Fakat son çıkan vergi zamları gereksiz yüksek. Bullet-İnfernus gibi araçları anlatım ama örnek motora saatlik 75 dolar vergi sizcede çok değil mi? Motor alan birisi 1600 dolar kasması gerekiyor sadece 1 günlük vergisini ödemesi için. Bu da oyuncunun bir günde neredeyse 30 dk'sını oyunda mesleğe vermesi demek. Bilmiyorum taktir sizindir ama ben pek oyuncuların bu ekonomik güncellemeden memlun kaldıklarını sanmıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 12.11.2019 20:58
Trucker'a bu kadar bağımlı bir sunucu olsaydık Vice Convoy Trucking adı altında açardık sunucuyu. Oyuncuların temel gereksinimlerini karşılamaları için ilk günler Trucker gibi mesleklere karışılmadı. Ancak yukarıda da söylenildiği gibi sunucuda var olan bölgelere daha hiç uğramamış, hiç rol yapmamış arkadaşlar olduğu için böyle bir değişikliliğe gidildi. Rolünüzün kalitesini banka hesabınızdaki sıfırlar değil, yaptığınız rol belirler. Unutmayın, Vice bir roleplay sunucusudur, Trucker değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 12.11.2019 21:07
Bir süredir ekip olarak aklımızdaki birliği en iyi yansıtabileceğimiz sunucu olduğunu düşünüyorum ben. Gerek sistemler gerek adminler olsun..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 12.11.2019 21:32
Son vergi güncellemesi fazla mı oldu? Biraz evet. Özellikle alt kesim için. O halde yarın akşam 21:00'da Verona Mall'da vergileri ve Vice Hükümetini protesto ediyoruz.  :) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 12.11.2019 23:10
daha oynamadim oynadiktan sonra yazicam, reserved
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 12.11.2019 23:17
Son vergi güncellemesi fazla mı oldu? Biraz evet. Özellikle alt kesim için. O halde yarın akşam 21:00'da Verona Mall'da vergileri ve Vice Hükümetini protesto ediyoruz.  :) :o
Hükümeti sahalara davet ediyorum, göçmenler protesto zamanı..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 13.11.2019 23:39
Polisler aşırı agresif rol yapıyolar, şehrin eşkiyaları gibi sağa sola keyince küfür ediyolar durduk yere enseden tutup sürüklüyorlar. Bugün ki eylem rolünde bu ve benzeri olayları çok gördük. Ayrıca tomanın gelmesi ayrı bi meseleydi. Bu kadar agresif polis rolünün sunucudaki oyuncuları soğutacağını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 14.11.2019 01:01
Polisler aşırı agresif rol yapıyolar, şehrin eşkiyaları gibi sağa sola keyince küfür ediyolar durduk yere enseden tutup sürüklüyorlar. Bugün ki eylem rolünde bu ve benzeri olayları çok gördük. Ayrıca tomanın gelmesi ayrı bi meseleydi. Bu kadar agresif polis rolünün sunucudaki oyuncuları soğutacağını düşünüyorum.
Bu duruma katılıyorum, açıkcası kemik kadrodan daha iyisini beklerdim. Sanıyorum ki departman üyeleri @taJJJ 'ın karakterinin agresif yapısından etkilenerek öyle bir yol izliyorlar ki bu çok ama çok yanlış. Her karakterin kendine özgü bir yapısı olmalı. Buradan VCPD'e sesleniyorum. Eeeyyyy polis departmanı üyeleri sizden büyük Allah var! Şaka bir yana gerçekten olay esnasında gereksiz agresif tavırlar sergilemekte en düşük rütbeden en yükseğine. Bu durumun sunucya ve birliğe ekstra olarak da düzene yapılan bir adapte süreci olarak görüyorum. Zaman her şeyin ilacıdır, elbet düzelecektir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
kapt,
Tepki yok
Tepki yok