Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21263 defa)

#110 - 28.09.2020 21:21
30-40 kişi vice haritasında oynadığımız zaman yönetimin samimiyeti ve insaniyeti 300'ü aşan oyuncu sayıları nedeniyle yok oldu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#111 - 28.09.2020 21:32
Bu başlık altına yazdığım eleştiri 2-3 dakika içerisinde bir yönetici tarafından fark edilmiş olacak ki silindi.

Alıntı yapılan: manifesto
Platform hakkındaki düşünce, görüş ve önerilerinizi buradan yazabilirsiniz.

Tahammülsüzlük iyi değildir. Ve de eleştiriler değer katar. Yazılan eleştiriyi düşmanlık olarak algılamak mantıklı bir davranış olmayacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#112 - 28.09.2020 22:02
bir saat önce sempatimin iki kat daha arttigi sunucu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#113 - 28.09.2020 22:22
Bu başlık altına yazdığım eleştiri 2-3 dakika içerisinde bir yönetici tarafından fark edilmiş olacak ki silindi.

Tahammülsüzlük iyi değildir. Ve de eleştiriler değer katar. Yazılan eleştiriyi düşmanlık olarak algılamak mantıklı bir davranış olmayacaktır.

Sunucu hakkında yapılacak eleştiri, olumlu veya olumsuz yazılarda şu önemlidir ki gerçekten eleştiri mi yoksa baltalama amacı mı taşıyor? Sadece forum değil, discordlar, youtube kanalları, bırak gerçek adıyla daha dün kayıt olup buraya gelip sadece baltalayan nickler görüyoruz. Yani sunucu hakkında "300ü geçince dağıttı!11" mesajı atmak için önce oyuna giriş yapıp gerçekten dağıtıp dağıtmadığını görmen gerek ki inandırıcılığı olsun. Nick belli değil, karakter yok, inandırıcılığı yok.

Ek olarak, 30-40 kişiyken harika roller yapıyorduk ama sunucuya destek olan 1 kişi bile yoktu :) ( Destek = hata çözmek, ayakta tutmak, kitleye yardım etmek vs.) Şimdi 400leri görünce "bozdu yea" modu bence yersiz. Tabii 1 ay önce herkese vice süper sunucu!! derken 2 gün önce banlandığı/birliği kapandığı için "dandik sunucu bozdu" diyen tiplerden değilseniz.

Bunun dışındaki tüm eleştirilere açığız ki bu sayfanın geçmişinde birçok eleştiri de vardır, yerindeyse yapılabilir. Discorddan da aynı şekilde gün aşırı bizi eleştiren, bana birlik yönetmeyi bilmiyorsun vs. diyen oyuncular var ve oynuyorlar. Bunu yazmayı geç en ufacık bir eleştiri konusu açıldığında tüm birliğin/hesabın banlandığı sunucularla da bizi karıştırmamanız gerek.

Elbette insanlar görmek istediği gibi görüp ona göre yorum yapacağı için, normal şartlarda bunlar oluyorken "helal olsun neler yapıyorlar" demek yerine "çok oyuncu var bozdu(? lol), eleştiri siliyorlar!!" demek tercih meselesi.
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
liberalsol,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#114 - 29.09.2020 19:38
ben sunucuya giriş yapamadım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#115 - 29.09.2020 19:45
ben sunucuya giriş yapamadım
Merhaba,

Sorununuzu discord sunucumuzdan "Rol Desteği" permi alarak anlatabilir,
Eğer sorununuzun çözümü bu konuda varsa bu konuya bakabilir,
Ya da bu bölüme sorununuz için konu oluşturabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#116 - 01.10.2020 22:08

Sunucu hakkında yapılacak eleştiri, olumlu veya olumsuz yazılarda şu önemlidir ki gerçekten eleştiri mi yoksa baltalama amacı mı taşıyor? Sadece forum değil, discordlar, youtube kanalları, bırak gerçek adıyla daha dün kayıt olup buraya gelip sadece baltalayan nickler görüyoruz. Yani sunucu hakkında "300ü geçince dağıttı!11" mesajı atmak için önce oyuna giriş yapıp gerçekten dağıtıp dağıtmadığını görmen gerek ki inandırıcılığı olsun. Nick belli değil, karakter yok, inandırıcılığı yok.

Ek olarak, 30-40 kişiyken harika roller yapıyorduk ama sunucuya destek olan 1 kişi bile yoktu :) ( Destek = hata çözmek, ayakta tutmak, kitleye yardım etmek vs.) Şimdi 400leri görünce "bozdu yea" modu bence yersiz. Tabii 1 ay önce herkese vice süper sunucu!! derken 2 gün önce banlandığı/birliği kapandığı için "dandik sunucu bozdu" diyen tiplerden değilseniz.

Bunun dışındaki tüm eleştirilere açığız ki bu sayfanın geçmişinde birçok eleştiri de vardır, yerindeyse yapılabilir. Discorddan da aynı şekilde gün aşırı bizi eleştiren, bana birlik yönetmeyi bilmiyorsun vs. diyen oyuncular var ve oynuyorlar. Bunu yazmayı geç en ufacık bir eleştiri konusu açıldığında tüm birliğin/hesabın banlandığı sunucularla da bizi karıştırmamanız gerek.

Elbette insanlar görmek istediği gibi görüp ona göre yorum yapacağı için, normal şartlarda bunlar oluyorken "helal olsun neler yapıyorlar" demek yerine "çok oyuncu var bozdu(? lol), eleştiri siliyorlar!!" demek tercih meselesi.
Admine rol bilgisinin yeterli olmadığını forumdan yazdığım için hem forum hesabım hem de oyun hesabım banlandı ''yetersiz rol bilgisi'' yazılarak. Size pm atarak yazdım pek oralı olmadınız. Bahsettiğiniz gibi durduk yere "bozdu yea" kafasında değilim. ''Tabii 1 ay önce herkese vice süper sunucu!! derken 2 gün önce banlandığı/birliği kapandığı için "dandik sunucu bozdu" diyen tiplerden değilseniz.'' hiç değilim. Vice City haritasında ilk zamanlardan beri oynuyorum.
« Son Düzenleme: 01.10.2020 22:12 liberalsol »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Manifesto,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#117 - 04.10.2020 23:53
100
11
Vice
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
viekens, Nyarko, the batuhan batrix, Petrus, Momentum, AlyX, Rosato the Dripper, CoppeR`,
sucmakinesi, TQD, SeniorGod,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Petrus, AlyX, SeniorGod,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#118 - 05.10.2020 00:00
8 senedir SA-MP oynuyorum ''PR'' konusunun üstüne bu kadar eğilen bir sunucuyu hiç hatırlamıyorum, bugüne kadar bir çok sunucu açıldı, oynadık, yönettik. İçleri ne kadar dolu olsada ''Pazarlama'' yapmayı her zaman unuttular, işte bunu hatırlayan, hatırlatan kazandı.. Tebrikler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#119 - 05.10.2020 00:12
Bu sunucuya çeşitli youtube videolarını izleyerek başladım ve ilk roleplay sunucum oldu. Başlarda roleplay ile ilgili hiçbirşey bilmiyordum fakat kitlesi sağ olsun yardım ederek beni bu günlere getirdi.

İlk başlarda Kingpin ile rollerimi şekillendirdim, sonrasında latin karaktere geçerek Jackal 13 birliğinde @Oggy @Aureus un yanında rollerime devam ettim. Rol yaparken gerçekten rol bilgimin eksik olduğunu bu abilerimle rol yaparak anladım. Kendimi bir süre sonra geliştirdim ve şuan Oggy'nin yanında Kingpin'de rollerime devam ediyorum. Her geçen gün gelişiyorum.

Kısacası başka roleplay sunucularına girdiğim oldu ve bu serverin kitlesini orda "kesinlikle ve kesinlikle" görmedim. Vice sunucusunun kalitesi ve kitlesi ayrı bir yere sahip.
İçimden geldi ve bunu yazma isteği duydum, iyi geceler.
« Son Düzenleme: 05.10.2020 00:22 karprensi »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Manifesto, Aureus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok