Selamun aleyküm, hayırlı geceler cümleten. Şöyle bir bakınayım derken bu postu gördüm ve bir şeyler yazmadan duramadım. Herkes yazmış çizmiş, içini dökmüş veya anlatmış, bana da birkaç cümle etmek düşer. Aradan o kadar vakit geçti ki forumda bakınırken gördüğüm birkaç nick dışında kimse kalmamış sanırım veya nickler değişmiş; bu gayet normal, zaman değişimin ta kendisir. Benim etiketleyebileceğim bir dostum yok çünkü bu defter istenmeden yıllar önce
@Manifesto'nun da değindiği sürerliliği olan ama bir anda oyuncularına ve kitlesine bir kelime dahi etmeden ortadan kaybolan sunucular yüzünden kapandı. Zaten kendisi de hatırladığım birkaç nickten biridir, bildiğim kadarıyla da hakkını da verir.

"SAMP Roleplay" platformu hepimiz için var olduğumuz dünyada yaşamak istediğimiz ama belli başlı sebeplerden yaşayamadığımız yaşantılarımızı, karakterimizi, işimizi, kısacası her ne kadar bir oyun karakterleri olsa da kendimizi yansıtmaya çalıştığımız, ve gecesiyle gündüzüyle hepimizin vakit geçirdiği ve halen geçirilen en kıymetli ve en değerli platformdu benim için, genelimiz için. Şu an özel hayatımda yaşadığım belli başlı sebeplerden dolayı geçenlerde aklıma acaba tekrar oynayabilir miyim, oynarsam nasıl oynarım, nerden başlarım, kim var kim yok, sunucular ne alemde derken 2019'da adım attığım ama sağlık sebeplerimden dolayı devam ettiremediğim Vice Roleplay'e bakmak istedim ve kendimi burda bir şeyler yazarken buldum. Bu noktada ister istemez insanın anıları depreşiyor ve duygusallaşıyor, arkaya bir müzik ekleyip elime de iki bira alıp vakti zamanında vakit geçirdiğim insanlarla otursam, ağlardım heralde.

Hoşuma giden ve şu anda da beni mutlu eden bir şey de sunucu ismi veya oyuncular fark etmeksizin, halen bu kitlenin burda olduğunu, bu platformda bu oyunu oynayıp bazılarımızın içinde ukte kalan bu sürerliliği sağlamasıdır. Bugün tekrar başlamak isterdim ama ne aynı heves, ne de bu oyuna ayırabilecek pek bi vaktim olduğunu düşünmüyorum, bugün 25 yaşındayız ve artık bu yaşın sorumluluğu bu oyuna saatler ayırmaktan daha ileri geliyor.
Ama gerçekten çok özlüyorum, sevdiğim her şeyi özlediğim gibi. Yine de her şey zamanında güzelmiş demek lazım.
Saygıyla, sevgiyle.