2013'te beni bu oyuna başlatan Rutless vardı nickini tam yazamamış olabilirim. Adı Onur, bir ara buralarda da gördüm onu. Clark Shanches'ler falan kimleri gördük. Brando vardı mesela Mcrea diye güzel bir birlik ile uzun süre çevirdi. Leke vardı. Bir hanım arkadaşımız vardı Antalya da yaşadığını hatırlıyorum nick'ini dahi unuttum. Abergeven sonra Redline falan çok güzel roller çok eğlenceli vakitler geçirdim. O taraflar şuan kapalı sanırım ama burada da aynı şekilde eğlenceli vakit geçiriyorum. Ben lordvoly80 nickİ ile sunucudaydım. Torosidis diye bir yunan mafyası yönetiyordum. Star Caddesini aktif tutuyorduk öncesinde Dillimore SOMİCK PETROL ile hem pompacılık araba yıkama kafeterya falan yapıyorduk. Petrolden mafya işlerine girerken bir arnavut mafya liderini kaçırıp Rosetti'e teslim edince Brando ile yollarımız kesişmişti. O ara Vallachi'de vardı hatta benden haraç alıyorlardı 90 kişi ile hood'umu basınca abi büyüksün dedim ne yapayım
Belki aranızda o zamanlar benimle takılan rol yapanlar vardır diye söylüyorum. Tabi şimdi biraz büyüdük yaş 30 oldu evli ve bir minik kız babasıyım. (ellerinizden öper) işten gücten vakit buldukça geliyorum yine buralara 40 yaşımda bırakırım heralde rol yapmayı
Veya eşim evden atar artık şu oyunu bırak diye flört döneminden beri bu oyunu oynadığım için bana çok kızıyor 
Vay be, aylar sonra foruma girmeme vesile olan bir konu ve yoruma denk geldim. Ruthless, dünyanın en tatlı ve en sempatik adamı, yıllarımı geçirdim onunla beraber, hala ara ara araşır uzun uzun dertleşir sohbet ederiz, belki de başından geçen hadiseler olmasaydı şuan hala bu ortamlarda görebileceğimiz birisiydi. Kendisi için oturup ağlamıştım, başından geçen kaza sonucu abisi ile bizzat telefonda görüştüm, gidip bir şeyler yapmak istemiştim onun için fakat kazadan sonra doktorları bile çok fazla umutlanmayın demişti, sıkı adam bir ay sonra gözlerini açtı, uzun bir tedavi süreci oldu, bu süreçte bir şeyler kaybetti ama çok şey kazandı, evlendi bizzat düğününe de davet etti çok mutlu oldum, hala da onun adına çok mutlu ve gururlu hissediyorum kendimi. Hala adının buralarda yankılanması da çok hoş ve güzel bir jest olmuş, teşekkürler
@soldier1 . Manifesto ile farklı bir olayın olduğunu hatırlıyorum,(yanlış hatırlıyor olabilirim, yıllar geçti) bizzat kendi ağzından da duymuşluğum var. Manifesto'nun sadece birliğinden ve vendetta adminliğinden tanıması şaşırttı, her neyse özel konular.
Özlediğimiz birçok kişi var, tek tek isim yazsak sayfalar yetmez, eksik bıraksak bir diğerine ayıp olur.