Konu: [Özlediğiniz SAMP Dostlarınız]eski dostumu arıyorum, neredesin sen  (Okunma sayısı 7346 defa)

#150 - 18.10.2024 00:27
Selamun aleyküm, hayırlı geceler cümleten. Şöyle bir bakınayım derken bu postu gördüm ve bir şeyler yazmadan duramadım. Herkes yazmış çizmiş, içini dökmüş veya anlatmış, bana da birkaç cümle etmek düşer. Aradan o kadar vakit geçti ki forumda bakınırken gördüğüm birkaç nick dışında kimse kalmamış sanırım veya nickler değişmiş; bu gayet normal, zaman değişimin ta kendisir. Benim etiketleyebileceğim bir dostum yok çünkü bu defter istenmeden yıllar önce @Manifesto'nun da değindiği sürerliliği olan ama bir anda oyuncularına ve kitlesine bir kelime dahi etmeden ortadan kaybolan sunucular yüzünden kapandı. Zaten kendisi de hatırladığım birkaç nickten biridir, bildiğim kadarıyla da hakkını da verir. :D

"SAMP Roleplay" platformu hepimiz için var olduğumuz dünyada yaşamak istediğimiz ama belli başlı sebeplerden yaşayamadığımız yaşantılarımızı, karakterimizi, işimizi, kısacası her ne kadar bir oyun karakterleri olsa da kendimizi yansıtmaya çalıştığımız, ve gecesiyle gündüzüyle hepimizin vakit geçirdiği ve halen geçirilen en kıymetli ve en değerli platformdu benim için, genelimiz için. Şu an özel hayatımda yaşadığım belli başlı sebeplerden dolayı geçenlerde aklıma acaba tekrar oynayabilir miyim, oynarsam nasıl oynarım, nerden başlarım, kim var kim yok, sunucular ne alemde derken 2019'da adım attığım ama sağlık sebeplerimden dolayı devam ettiremediğim Vice Roleplay'e bakmak istedim ve kendimi burda bir şeyler yazarken buldum.  Bu noktada ister istemez insanın anıları depreşiyor ve duygusallaşıyor, arkaya bir müzik ekleyip elime de iki bira alıp vakti zamanında vakit geçirdiğim insanlarla otursam, ağlardım heralde. :D

Hoşuma giden ve şu anda da beni mutlu eden bir şey de sunucu ismi veya oyuncular fark etmeksizin, halen bu kitlenin burda olduğunu, bu platformda bu oyunu oynayıp bazılarımızın içinde ukte kalan bu sürerliliği sağlamasıdır. Bugün tekrar başlamak isterdim ama ne aynı heves, ne de bu oyuna ayırabilecek pek bi vaktim olduğunu düşünmüyorum, bugün 25 yaşındayız ve artık bu yaşın sorumluluğu bu oyuna saatler ayırmaktan daha ileri geliyor.

Ama gerçekten çok özlüyorum, sevdiğim her şeyi özlediğim gibi. Yine de her şey zamanında güzelmiş demek lazım.

Saygıyla, sevgiyle.

100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, Manifesto, karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#151 - 18.10.2024 00:36
@Stormcloak the Madman
@Conejo
@KNN
@Active
2017'den beri hep beraber rol yaptık, ne günler yaşadık ama. Şimdi geriye kimse kalmadı. Hayat herkesi savuruyor. İş vs. derken  bırak platformda bir şeyler yapmayı bilgisayarı açıp bakacak birkaç saat bile lüks oluyor. Eski günleri özledim valla yalan yok.
friendly
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
Conejo, Manifesto, KNN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#152 - 18.10.2024 00:41
neredesiniz be eski dostlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#153 - 18.10.2024 18:38
@Stormcloak the Madman
@Conejo
@KNN
@Active
2017'den beri hep beraber rol yaptık, ne günler yaşadık ama. Şimdi geriye kimse kalmadı. Hayat herkesi savuruyor. İş vs. derken  bırak platformda bir şeyler yapmayı bilgisayarı açıp bakacak birkaç saat bile lüks oluyor. Eski günleri özledim valla yalan yok.

Şu kadroyu ben de yıllardır her ortamda gördüm, Vendetta'da da Vice'da da. Takdir ettiğim birlikteliğe sahip isimlerdi. Tutamadığımız tek şey yıllar ha? @leftyguns
Vice
1
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns,
Tepki yok
Tepki yok
leftyguns,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#154 - 20.10.2024 11:19
Yıl 2014
Ben: Abi önemli rol var gelir misin?
O: Tamam geliyorum.

Yıl 2024
O: Abi önemli rol var gelir misin?
Ben:  :'( :'( ...

Sokakta top oynadığın günler, doların 1-2 tl olduğu günler, ailecek yapılan kahvaltılar, sampın full çektiği günler... hepsi yaşandı ve bitti. Bir daha gelmeyecek.

Artık samp oynamak bana hiç keyif vermiyor. Oyunu oynarken aklımdan binbir türlü şey geçiyor, odaklanamıyorum. Çabuk sıkılıyorum. Sorumluluk artınca, uykular da kaçmaya başladı.

Biz de napalım arada telefondan forum, discord girip ortama bakıyoruz. Geçmişi yad ediyoruz.

Oyunda kalbini kırdığım, yoluna taş koyduğum, trollediğim, sinirlendirdiğim kim varsa onlara sadece şunu söyleyebilirim.
"Sizinle uğraştım. Ama hassas değerlerinize, ana avrat, allah kitap sövmedim. Bel altı vurmadım. Sadece oyun içinde toksiklik yaptım."
Bunların hepsi güzel hatıralar, anılar. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.

Vice
3
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, semiz, Skysurge,
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#155 - 21.10.2024 13:08
samp bitti hayat bitti
10 yaşında başladım bu illete sigaradan daha zararlı
for
@Timodi
@sukutt
@cante
@OrionLudus
@TOSUNUM
@akegod
@N2Deep @N3Deep
Mutlu
2
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
sukutt, end of the mobster era,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
OrionLudus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#156 - 21.10.2024 13:27
Özlendi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#157 - 03.11.2024 18:52
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
OrionLudus,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#158 - 12.11.2024 20:10

dostlara selam, en çok muratt, abarti (allah rahmet eylesin), ktesolo(talha), okcity o zamanların hepsini özledim diyebilirim

ubeka'da bu listedeydi, namussuz twitch'te yolunu bulunca selam vermeye gittik, tanımamazlıktan geldi. o zamandan beri küsüşüğüz kendisiyle

« Son Düzenleme: 12.11.2024 20:35 CapulcuPenguen »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok