P3 | Devre arası
Bitti, gerçekten bitti. O kadar çabaya rağmen her şeyi çöp etti. Tek bir mesajla, inanabiliyor musun? Tek bir Whatsapp mesajı ile her şeyi dağıttı. İlk başlarda banada bir rahatlama geldi, yalan söylemeyeceğim. Kafa tatiline de çıktım. Sonrasında ise bir boşluk olduğunu farkettim ki sanırım çoğu öyle hissetti. Bunların en başında da Eddie geliyor. Biraz mola vereceğim, en azından Eddie kısmına. Kin, onun Eddie'den korkmasının nedeni hakkında her şeyi bilen tek kişi olması. Yaptığı her işi. Spotify fake dinlenmeden tut, adam öldürme. Evet öyle, adam öldürme. Kin öldürmesini söylemese de Eddie için işler o yönde ilerledi. Etkisiz hale getirilmesi gereken bir kişinin sonu ölüm oldu. Çok acı. Kin için bunların açıklanması onun hayatını mahvedebilir, öyle düşünüyor. Ki gerçekten de öyle. Kim fake dinlenme basan bir şarkıcıyı daha fazla dinlemek ister? Tek hatası Eddie'e güvenmemek olduğunu düşünüyorum. Yanındaki sünepe kemikten bile daha güvenilir bir adam Eddie. Bunu kanıtlamak için kendimi bile öne atabilirim.
Her şey bittiğine göre artık dağılma vaktiydi, yani öyle düşünülüyordu. Eddie ilk adımı atana kadar. Miami tatilimin bir gecesi, telefonum çaldı. Arayan kişiyi tahmin edebiliyorsunuzdur, adamım Eddie. Bu arada bu anlattıklarım fazla uzaklarda da değil, sözde Querencia kapandıktan bir ay kadar sonra sanırım. Açtığım gibi bana söylediği cümle şuydu. "Ben daha iyiyim" evet, adamla bir aydır görüşmüyoruz. Manyağın teki, bu kesin. Telefonda bana ondan daha iyi olduğunu söyledi, bir eksiğinin olmadığını. Hatta fazlasının olduğunu, en azından arkadakilerine eşya gibi davranmıyordu Eddie. Nasıl yapacağını, neler yapacağını bana tek tek anlattı. Biraz hayal de kurduk aslında. Fazla dost canlısı, boş bir zamanında yakalarsanız. Kendinizi onunla saatlerce sohbet ederken buluyorsunuz. Her şeyden sonra ona tamam dedim. "sadece doğru zamanı beklemelisin."
| |