Konu: skin başı 10vp ücret  (Okunma sayısı 2352 defa)

#80 - 02.06.2023 17:39
Skin iadesinde de 1/3 az bir meblağ. Bunu direkt olarak skin fiyatının %50, %60 veya %70'inin geri verileceği şekilde sabitleyebiliriz. Zaten skin iadesini markette farklı bir ürün alacak oyunculardan ziyade uzun süreli pasifliğe geçecek oyuncular (askerlik olur, sınav yılı vb. problemler) kullanacaktır. Böylece zorunlu ara veren oyuncular geri dönüp yeniden skin yükletmek istediklerinde büyük meblağda zarara uğramazlar. Şu anki 40 VP iade sisteminde, 600 VP değerindeki 5 skinini iade eden oyuncu 200 VP iade alacak. 5 skinini kaybediyor, geri döndüğünde 1 skin yükletebiliyor. Keza mevcut ekonomik durum içerisinde 6 ay içinde markete muhakkak zam yapacaksınızdır, skin fiyatının 120 VP'de sabit kalmayacağını da düşünmeliyiz. Elinde olmayan sebeplerle pasif kalan oyuncular epey zarar edecek.

Skin yenilemesinde yine 10 VP bir skin için çok fazla. 5+ skini olan oyuncular için düzenleme yapılacak, bu konuda tamamız. 4 skini olan oyuncunun skin yenilemesi için 2 ayda bir 45 TL yüklemesi gerekiyor. Aylık 22.5 TL yapar, bir uygulama aboneliği kadar ücret ödüyor skinler için. 5+ skin sahipleri 2 ayda bir sabit 25 VP ödüyorsa, 5'e kadar skini olanlar 2 ayda bir sabit 15 VP ödeyebilir. Buradaki gaye oyuncunun "ben buradayım, sunucuda gereksiz slot kapatmıyorum" diyebilmesi olmalı, yapılacak vicecoin düzenlemesi bunu amaçlıyordur muhtemelen.

Sistem mantıklı* bu uygulama 3 yıldır var SAMP'ta, yönetim gecikti bile. Sunucu performansını etkileyen, cachei epey dolduran şeyler skinler. Oyuncu oynamıyorsa silinsin. Fiyat politikası yanlış belirlenmiş ama, sunucu giderleri düşünülmemeli daha sembolik ve oyuncuya yönelik olmalı bence.
« Son Düzenleme: 02.06.2023 17:44 Lord Xuneity »
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
spulithien,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 02.06.2023 17:39
Amaç para değilse kendini yanlış lanse eden bir uygulama sunucudaki banlı ve son 6 aydır oyuna girmeyen oyuncuların skinlerini silseniz zaten skin slotu zaten açılacaktı. Ufak bir ücret almak istiyorsanız da illa 10+(1 Komisyon) skin başına ödemek yerine aylık 1-3 TL gibi ufak bir ücret alınabilirdi. Önemli olan pasif skinlerini ayırt etmekse bunlar gibi yöntem varken 2 ayda 10+1 VP çözümü garip duruyor.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
kohencan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 02.06.2023 17:40
Bro direk mantık çok saçma, skin yapımcılarına veirlen para yükletmek için verilen parayı hesap et benim 15 tane skinim var, kullanmadıklarım gitse okey kullanmadıklarımı iade etsem kullandıklarımı 4 ay götürüyor, ben bu olaydan hiçbir şey anlamadım. Zaten gta v e yoğunlaşılacağı dile getirilmiş, devam edilcek mi bu sunucuya edilmicek mi? Edilcekse de bu skin muhabbeti çok saçma mantıklı değil, insanlar para vererek yaptırıyor veyahut hatrı var skinin ben bunu neden yeniletiyorum, su elektrik faturası gibi hesap yapmışsınız bence değiştirin, çoğu insan bu düşüncede @Manifesto
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 02.06.2023 17:41
Az önce bir discord ticketi açtım ve yaşadığım sorunu buraya da yazmak istiyorum mümkünse bu hata düzeltilsin. Daha dün 60 lira ödeyip özel skin değişimiyle değiştirdiğim skin için yenilememi istiyor yenilemezsem skin haftaya gidecekmiş, 60 lira ödeyip tekrar 10 lira neden ödeyeyim ki? Ödediğim 60 liranın içinde o yenileme ücretide dahil olmalı zaten. @Manifesto

Tüm skin değişimleri ve yeni skin alımlarına +2 ay ekleyeceğiz. Yani yeni skin aldığınızda ya da değişim yaptığınızda tekrar yenileme ücreti ödemeyeceksiniz. Var olan hataları kısa sürede düzelteceğiz.

Aklıma takılan iki soru daha var, sanırım haftaya vicecoin ile skin yenileme sistemini aktif edeceksiniz.

Birinci sorum haftaya kadar bu sistem eklenmediği için yenileyemeyen oyuncuların skinleri gidecek mi?

İkinci sorum ise vicecoin ile skin başı yenileme ücreti diyelim ki 500vc oldu az önce dediniz ki VP ile ödemede birden fazla skine indirim yapılacak 3 skin fiyatına ödeyeceksiniz. Peki vicecoin sisteminde de bu olay olacak mı yanii bir örnekle 3+ skini olan birisi 3 skinin parasıyla (1500 vcoin) ile tüm skinlerinin yenilemesini yapabilecek mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 02.06.2023 17:44
Satılmadan önce skinin yenilenmesi isteniyor, skin direkt doğrudan satılabiliyor olmalı bana kalırsa. Ama genel olarak güzel düşünülmüş bir sistem cachein temiz kalması güzel oluyor. Dün sunucuya davet ettiğim bir arkadaşım için 1-2 saat gta, cache kurulumuyla uğraştık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 02.06.2023 17:45
Birden fazla skini olanların düzenlenmiş ve uygun fiyata yenileteceği sistem bir sonraki bakımda gelecek ama bir sonraki bakıma skinlerimizi yeniletmezsek silinecek mi şimdi?
edit: duyuruyu yanlış okumuşum mb, uykuluyum. "bir sonraki bakıma kadar" yazılmış
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 02.06.2023 17:47
Az önce bir discord ticketi açtım ve yaşadığım sorunu buraya da yazmak istiyorum mümkünse bu hata düzeltilsin. Daha dün 60 lira ödeyip özel skin değişimiyle değiştirdiğim skin için yenilememi istiyor yenilemezsem skin haftaya gidecekmiş, 60 lira ödeyip tekrar 10 lira neden ödeyeyim ki? Ödediğim 60 liranın içinde o yenileme ücretide dahil olmalı zaten. @Manifesto

Tüm skin değişimleri ve yeni skin alımlarına +2 ay ekleyeceğiz. Yani yeni skin aldığınızda ya da değişim yaptığınızda tekrar yenileme ücreti ödemeyeceksiniz. Var olan hataları kısa sürede düzelteceğiz.

Aklıma takılan iki soru daha var, sanırım haftaya vicecoin ile skin yenileme sistemini aktif edeceksiniz.

Birinci sorum haftaya kadar bu sistem eklenmediği için yenileyemeyen oyuncuların skinleri gidecek mi?

İkinci sorum ise vicecoin ile skin başı yenileme ücreti diyelim ki 500vc oldu az önce dediniz ki VP ile ödemede birden fazla skine indirim yapılacak 3 skin fiyatına ödeyeceksiniz. Peki vicecoin sisteminde de bu olay olacak mı yanii bir örnekle 3+ skini olan birisi 3 skinin parasıyla (1500 vcoin) ile tüm skinlerinin yenilemesini yapabilecek mi?

Şu an hiçbir skin silmiyoruz. Yani 5 aydır girmeyen kişilerin bile bir süre daha skini kalmaya devam edecek sistem oturana kadar. Skin / pasif silme işlerine birkaç hafta sonra başlayacağız duyurarak.

Diğer sorulara birazdan topluca cevap vereceğim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 02.06.2023 17:51
artık her şey normal geliyor.

merak ettiğim tek şey şu; süreyi tam olarak nerede göreceğiz, oyun içinde bir komut mu getireceksiniz, forumdan mı göreceğiz? nasıl işleyecek tam olarak

+önceden para ödeyip süreyi uzatabilecek miyiz?
« Son Düzenleme: 02.06.2023 17:58 edipc4n »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#88 - 02.06.2023 17:53
ben anlamadım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#89 - 02.06.2023 17:54
Satılmadan önce skinin yenilenmesi isteniyor, skin direkt doğrudan satılabiliyor olmalı bana kalırsa. Ama genel olarak güzel düşünülmüş bir sistem cachein temiz kalması güzel oluyor. Dün sunucuya davet ettiğim bir arkadaşım için 1-2 saat gta, cache kurulumuyla uğraştık.
aynen öyle dün @sukutt ile tekrar sunucuya girmeye çalıştık, uzun süre cachenin inmesini ve cacheyi belgelere atmasını bekledik
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
sukutt,
Tepki yok
Tepki yok