Skin iadesinde de 1/3 az bir meblağ. Bunu direkt olarak skin fiyatının %50, %60 veya %70'inin geri verileceği şekilde sabitleyebiliriz. Zaten skin iadesini markette farklı bir ürün alacak oyunculardan ziyade uzun süreli pasifliğe geçecek oyuncular (askerlik olur, sınav yılı vb. problemler) kullanacaktır. Böylece zorunlu ara veren oyuncular geri dönüp yeniden skin yükletmek istediklerinde büyük meblağda zarara uğramazlar. Şu anki 40 VP iade sisteminde, 600 VP değerindeki 5 skinini iade eden oyuncu 200 VP iade alacak. 5 skinini kaybediyor, geri döndüğünde 1 skin yükletebiliyor. Keza mevcut ekonomik durum içerisinde 6 ay içinde markete muhakkak zam yapacaksınızdır, skin fiyatının 120 VP'de sabit kalmayacağını da düşünmeliyiz. Elinde olmayan sebeplerle pasif kalan oyuncular epey zarar edecek.
Skin yenilemesinde yine 10 VP bir skin için çok fazla. 5+ skini olan oyuncular için düzenleme yapılacak, bu konuda tamamız. 4 skini olan oyuncunun skin yenilemesi için 2 ayda bir 45 TL yüklemesi gerekiyor. Aylık 22.5 TL yapar, bir uygulama aboneliği kadar ücret ödüyor skinler için. 5+ skin sahipleri 2 ayda bir sabit 25 VP ödüyorsa, 5'e kadar skini olanlar 2 ayda bir sabit 15 VP ödeyebilir. Buradaki gaye oyuncunun "ben buradayım, sunucuda gereksiz slot kapatmıyorum" diyebilmesi olmalı, yapılacak vicecoin düzenlemesi bunu amaçlıyordur muhtemelen.
Sistem mantıklı* bu uygulama 3 yıldır var SAMP'ta, yönetim gecikti bile. Sunucu performansını etkileyen, cachei epey dolduran şeyler skinler. Oyuncu oynamıyorsa silinsin. Fiyat politikası yanlış belirlenmiş ama, sunucu giderleri düşünülmemeli daha sembolik ve oyuncuya yönelik olmalı bence.