Merhabalar, bu konu hakkında basit bir arge belki yönetimden birisi görür mantıklı gelir diye yazıyorum.
Bir skini 10 VP'ye yenilemek yerine adam o skini aldığı zaman zaten skin yaptırma, ekletme cart curt baya bir para bayılıyor. Bunu yenilemek için bir de 10 VP bayılması bence gereksiz, sonuçta bir oyun oynuyoruz ve bu sistem biraz daha sanki bir şirkete abone olmuşuz gibi hissettirir.
Bunun yerine şöyle bir fikir var aklımda kişi başı max 5 skin hakkı tanıyıp, 6 ay üzerinde pasifliği olan kişilerin özel skinleri silinmesi en azından her 2 ayda bir skin başı 10 VP ödenmesinden mantıklı geliyor bana ve skin limiti konusundan da sorun yaşanmaz böylelikle.
Dediğim sistem bana göre mantıklı, sizin görüşleriniz düşünceniz veya aklınızdaki şey ne bilmiyorum ama bana göre bunun yapılması oyuncular açısından daha cazip olur.
Dediğim sistem gelirse skin matematiği şu şekilde oluyor, sunucu şu günlerde ortalama kaç kişi çekiyor bilmiyorum ama sunucu 300 kişi çekse günlük ve herkeste 5 skin olamaz ama diyelim ki var 1500 skin yapar. Hadi 500 skini çıkartalım çünkü skini olmayan en az 100 kişi vardır, 1000'den de 800'e düşelim herkeste 5 skin yoktur diye düşünerek 800 skin limiti vardır sanırım, bu skin limiti ile ilgili tam bir fikrim yok doğrusu.
Yada ikinci bir sistem önerisi şöyle, insanların skinini bakımdan bakıma silebilirsiniz yani şöyle, iki bakım arası yani 1 hafta içerisinde 40 saat veya 50 saat altında aktifliği varsa o zaman silinebilir skini ama tabii bu yol biraz daha uğraştırıcı.