Konu: skin başı 10vp ücret  (Okunma sayısı 2321 defa)

#100 - 02.06.2023 18:41
15 skini silindikten sonra erkekler

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#101 - 02.06.2023 18:45
bana bir yerden tanidik geldi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#102 - 02.06.2023 18:46
 :manifdog
« Son Düzenleme: 02.06.2023 19:01 OKN »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#103 - 02.06.2023 18:49
bence özel skin çok saçma bir şey özel skin hakkı ve olayı direkt kaldırılmalı. cod smp ile skin ekleyebiliyorsunuz zaten ss alırken de sıkıntı çıkmaz. tabii sunucunun değirmeni özel skinlere verilen paralar üzerinden döndüğü için bu yazdıklarım yönetime saçma gelecek.
Haha
4
dislike
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
BatuhanC the Emperor, Geben meine Tabanca, she loves my little draco, Ducatro,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
dislike tepkisini veren kullanıcı(lar):
Elif,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#104 - 02.06.2023 18:55
2tane skinim vardı 2sinide iade edip binco skinlerine döneceğim gibi
dislike
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
dislike tepkisini veren kullanıcı(lar):
Azad el pasha, mastin,
Tepki yok

#105 - 02.06.2023 19:13
Şimdi öncelikle istediğiniz gibi yazdıklarımı Farklı yerlere çekebilirsiniz, kimse babasının hayrına bu sunucuyu açmaz ve yaklaşık 200-250 kişiye hitap edecek bir yönetim var başta. Günde 70-80 tl sigaraya para bulacak arkadaşlar 2 ayda bir 10 tlyi çok görmemeli günlük 60 günden hesaplamak gerekirse 16 KURUŞ yapacak bir miktar günlük abartılacak bir şey değil gerçekten samp camiasına 2012 yıllarında başladım minecraft oynarken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine samp alemine karışmış bulundum eskiden “Böyle özel skinler yok işte özel maplar özel interiorlar felan yoktu, ki bahsettiğim sunucuda VENDETTA RPG belkide Türkiye’nin göz bebeği bir sunucuydu ne oldu Aykut isimli şahıs yollar boyunca cebine koydu parayı yoluna baktı gitti VİCE yönetimi sizlere Farklı oyun sunucuları dahi sağlıyor adamlar sizlere babasının hayrına sunucu açıp oynatmak için yok bu piyasada yıllarda insanlara rol yapmayı öğretmiş insanları belkide samp camiasına kazandırmış kişilerdir en büyük örnekte “BENİM” eskiden hile hurda yok işte ifşa muhabbetleride yoktu böyle baş ağrıtacak şeylerle uğraşmıyordu yönetim hatta adamlar oyuna dahi girmiyordu biz oyuncular şimdi en küçük şeyde Don of city birliğindeki adamlara ulaşıp rol yapabiliyorsunuz eski sunucularda adamlar oyuna bile girmiyordu savaş dönemlerinde ooc mesajla savaşmayı kesin savaşırsanız ck olursunuz hepiniz diyip kenara çekilirlerdi ve aylarca haber alamazdık yönetim bu kadar ilgiliyken bu kadar olanak sağlıyorken rica ediyorum nankör olmayın 2 ayda skin başına 10 tl ücret gerçekten hiç bir şey tabi herkesin gözü şunu düşünüyor oooo adamda 5 tane skin olsa sunucuda 200 kişi var eder 1000 tane skin tanesine 10 tl veriyoruz oooo Tolga’ya bak sen iki ayda cebine 10 bin tl koyuyor kafasından çıkıp sadece zevk almaya bakın ülkede sigara 50 lira bir kahve 80-90 lira 1 paket tavuk göğsü olmuş 150 lira hayat pahalı çıkıp 10 tlnin peşine düşmeyin oyun dediğiniz şey zevk için oynanılır eğer zevkiniz için 10 tl veremiyorsanız oynamayında kusura bakmayın ama. Sunucuda ki çoğu birlikle dostum arkadaşımdır herkese ulaşıyorum yok öyle bırakıcaz protesto edicez tarzında cümlelerde dönüyor kendinizi bu kadar üst sekmentte görmenizede gerek yok adam kapatır sunucuyu çeker gider samp oynayan bütün camiada gidip lowrp sunucularına muhtaç kalırsınız o yüzden nankörlük yerine 2 ayda bir 10 tl verin 83737373 tane skin kullanmayın 3 tane kullanın 2 ayda vereceğiniz para 30 tl yani bir günlük sigara parası dahi değil insanların kazançlarındada gözünüz olmasın.

Eğer tepki göstermek gerekiyorsa bende göstereyim burdan hem bahanem olmuş olur.
@Manifesto O kadar iyilik yapıp insiyatif gösterip banlarını açtığınız adamlar zamanında bizlere oyunu zehir etmişti yine büyüklük yapıp güvendiniz ama bakın yine çıkıp en küçük şeyde sunucuyu kötüleyen sunucuya bok atan aynı kişiler. Yaşlar büyüyor ama zihniyetler aynı neyse ki bunlarıda atlatacağız.

İşteyim telefondan yazdım hatam varsa kusura bakmayın konuya yazmak istedim..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#106 - 02.06.2023 19:18
Şimdi öncelikle istediğiniz gibi yazdıklarımı Farklı yerlere çekebilirsiniz, kimse babasının hayrına bu sunucuyu açmaz ve yaklaşık 200-250 kişiye hitap edecek bir yönetim var başta. Günde 70-80 tl sigaraya para bulacak arkadaşlar 2 ayda bir 10 tlyi çok görmemeli günlük 60 günden hesaplamak gerekirse 16 KURUŞ yapacak bir miktar günlük abartılacak bir şey değil gerçekten samp camiasına 2012 yıllarında başladım minecraft oynarken bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine samp alemine karışmış bulundum eskiden “Böyle özel skinler yok işte özel maplar özel interiorlar felan yoktu, ki bahsettiğim sunucuda VENDETTA RPG belkide Türkiye’nin göz bebeği bir sunucuydu ne oldu Aykut isimli şahıs yollar boyunca cebine koydu parayı yoluna baktı gitti VİCE yönetimi sizlere Farklı oyun sunucuları dahi sağlıyor adamlar sizlere babasının hayrına sunucu açıp oynatmak için yok bu piyasada yıllarda insanlara rol yapmayı öğretmiş insanları belkide samp camiasına kazandırmış kişilerdir en büyük örnekte “BENİM” eskiden hile hurda yok işte ifşa muhabbetleride yoktu böyle baş ağrıtacak şeylerle uğraşmıyordu yönetim hatta adamlar oyuna dahi girmiyordu biz oyuncular şimdi en küçük şeyde Don of city birliğindeki adamlara ulaşıp rol yapabiliyorsunuz eski sunucularda adamlar oyuna bile girmiyordu savaş dönemlerinde ooc mesajla savaşmayı kesin savaşırsanız ck olursunuz hepiniz diyip kenara çekilirlerdi ve aylarca haber alamazdık yönetim bu kadar ilgiliyken bu kadar olanak sağlıyorken rica ediyorum nankör olmayın 2 ayda skin başına 10 tl ücret gerçekten hiç bir şey tabi herkesin gözü şunu düşünüyor oooo adamda 5 tane skin olsa sunucuda 200 kişi var eder 1000 tane skin tanesine 10 tl veriyoruz oooo Tolga’ya bak sen iki ayda cebine 10 bin tl koyuyor kafasından çıkıp sadece zevk almaya bakın ülkede sigara 50 lira bir kahve 80-90 lira 1 paket tavuk göğsü olmuş 150 lira hayat pahalı çıkıp 10 tlnin peşine düşmeyin oyun dediğiniz şey zevk için oynanılır eğer zevkiniz için 10 tl veremiyorsanız oynamayında kusura bakmayın ama. Sunucuda ki çoğu birlikle dostum arkadaşımdır herkese ulaşıyorum yok öyle bırakıcaz protesto edicez tarzında cümlelerde dönüyor kendinizi bu kadar üst sekmentte görmenizede gerek yok adam kapatır sunucuyu çeker gider samp oynayan bütün camiada gidip lowrp sunucularına muhtaç kalırsınız o yüzden nankörlük yerine 2 ayda bir 10 tl verin 83737373 tane skin kullanmayın 3 tane kullanın 2 ayda vereceğiniz para 30 tl yani bir günlük sigara parası dahi değil insanların kazançlarındada gözünüz olmasın.

Eğer tepki göstermek gerekiyorsa bende göstereyim burdan hem bahanem olmuş olur.
@Manifesto O kadar iyilik yapıp insiyatif gösterip banlarını açtığınız adamlar zamanında bizlere oyunu zehir etmişti yine büyüklük yapıp güvendiniz ama bakın yine çıkıp en küçük şeyde sunucuyu kötüleyen sunucuya bok atan aynı kişiler. Yaşlar büyüyor ama zihniyetler aynı neyse ki bunlarıda atlatacağız.

İşteyim telefondan yazdım hatam varsa kusura bakmayın konuya yazmak istedim..

Keşke aniden bunu getirmek yerine önceden oyuncular ile fikir alış-verişi yapılsaydı belki daha az tepki çeker daha iyi şekilde olmuş olurdu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#107 - 02.06.2023 19:32
Siz de istiyorsunuz ki herkes sövüp saysın, 10 sayfa içerisinde 1 kişi yönetime olumlu yorum yazsa yerden yere vuruyorsunuz. Oğlum Türkiye Cumhuriyeti - PKK mı burası, niye yönetime yazılan güzel şeyleri hep bir ağızdan çomar gibi "yalaka" vb. olarak adlandırıyorsunuz? Siz bu sunucuyu ya da buranın yönetimini sevmiyorsanız niye burada oynuyorsunuz mesela? Tabii ki adam seviyorsa söyleyecek, dile getirecek. Herkes yerden yere vururken bırakın da iki üç kişi olumlu şeyler yazsın. Yuca kendince ekstra sert ve yoğun bir dille yazmış bazı şeyleri ve düşüncesini muhtemelen gördüğü aşırı kötü yorumlardan dolayı savunmak istemiş sağolsun ama her yönetim lehine yazılan yoruma da şöyle aptalca yaklaşmayın rica ediyorum.

Yuca'nın dediklerinin yüzde 90'ına da katılıyorum ayrıca üslubu doğru olmasa da ana fikir geçerli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#108 - 02.06.2023 19:37
2030 miss bilmem ne güzeli erkeği olmak için 300tl harcanınca sorun yok 10tl yi görünce ülelek ülelek  :garip:
FiveM'de bir garaj, silah ve malikane tarzı akla gelebilecek en saçma şeylere aylık 30-50 bin arası para ödüyorlar, sırf güçlü olmak için. Alt tarafı bir 10TL'nin bu kadar sorun yaşatacağını düşünmüyorum, her gün de vermiyorsun sadece iki ayda bir. P2w söz konusu olamaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#109 - 02.06.2023 19:50
Gelen mesajları dikkate alarak düzenlemeler yapmaya devam ediyoruz. Muhtemelen ücreti düşüreceğiz ve süreyle ilgili ufak tefek ayarlamalar yapacağız. (Yeni özel skin alınca ekstra süre hakkı vb gibi)
Skin iadesi durumunda da verilen vp'yi(40) arttırma düşüncemiz var. Bununla ilgili de önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız. Ek olarak ViceCoin benzeri bir oyunda payday almak için kod girilen sisteme benzer şekilde, her akşam belirli bir kodu girerek "Özel Skin Uzatma Hakkı" satın almayı getirmeyi planlıyoruz.

@BigBoss iş muhtemelen psikolojik. En başından tüm market ürünlerini ViceCoin diye bir şeyle alma getirip, kutu açtırtıp fiyatları diğer platformlara oranla çok düşük tutmamış olsak şu anda 300-500 liraya satılan skinlerden bahsediyor olabilirdik haklısın.  Fazla oyuncu dostu olunca 60 günde bir ödenecek 10 tl bile çok gelebiliyor. Dışarıda kola 50 lira, sigara 45 lira, yarım döner 80 lira olmuş ama pek gerçekçilikten uzak gibiyiz. (Onlar ne alaka diye sormayın ilk mesajlarda açıklamıştım, binlerce liralık hosting parasını geçtim, x isimli uzman kişiden arada bir aldığımız hizmetlerde bile adamın masrafı 300 liradan 800 liraya çıktığı için bize - yazıyor.)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
BigBoss,
Tepki yok
Tepki yok