Desteklemiyorum, premier kullanıyordum sıfır fiyatı 27 bin. Vergisi gayet yerindeydi. Oyunda aktif olduğun sürece aracını gözükür yapsan, aldığın payday vergiyi geçtiği sürece zararda değilsin kazançtasın. Ondan dolayı gerek yok. Kendim için hesaplama yaparsak 565 saat oyun saatim bulunuyor. Paydaylerden 100 dolar alsak 56.5k yapar. Paydayleri kaçırman AFK atman önemli değil, o senin hatan. Zaten AFK attığın sürece de aracını sakladığını düşünüyorum, saklamazsan da senin hatan. Neyse ödediğim vergiye baktığımda 7065 dolar. Yani bana havadan 49k gibi bir para gelmiş. Vergi hiç etkilememiş beni. Üstüne neredeyse 2 tane daha Premier alacak para kazanmışım. Vergilerin az bile olduğu ortada.
Not: Sunucunun en büyük geliri vergilerdendir.(Oyuncuya göre gider) Ek olarak araçlar saklanmışken vergi gelmeme olayı olduğu sürece vergi fiyatlarının daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Fiyatları bilmiyorum ama bir 200 bin üstü araçların saatlik vergisi bir payday kadar olmalı ki havadan gelen paralar vergiyi anca karşılasın. Ama bana kalırsa araçlar saklı veya değil fark etmeden vergi gelmesi, fiyatların biraz daha geriye çekilmesi (%20-%30). Zengin değilim ama sunucunun ekonomisinin kötü olduğunu düşünüyorum, yanlış bir politika izlediğini düşünüyorum. Reklam fiyatları artması yerine vergilerin artması daha faydalı olurdu.