Konu: Vergiler HK.  (Okunma sayısı 307 defa)

#10 - 10.01.2021 13:50
Sunucuya giren para miktarı zaten çok fazla,senin dediğin gibi saatlik 2-3 dolar olursa bu vergiler sistem parayı nasıl geri çekicek ? KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM.

Senden bir isteğim olacak, çok isteklisin gördüğüm kadarıyla kazanılan paraların sisteme geri dönmesi hakkında. Elitlere girdiğinin farkındayım, iki milyon verebilir misin sisteme? O zaman bu arkadaşların konuya baktığı gibi senin de bakış açın değişecek.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 13:52 Krallend »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 10.01.2021 14:40
Sunucuya giren para miktarı zaten çok fazla,senin dediğin gibi saatlik 2-3 dolar olursa bu vergiler sistem parayı nasıl geri çekicek ? KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM.

Senden bir isteğim olacak, çok isteklisin gördüğüm kadarıyla kazanılan paraların sisteme geri dönmesi hakkında. Elitlere girdiğinin farkındayım, iki milyon verebilir misin sisteme? O zaman bu arkadaşların konuya baktığı gibi senin de bakış açın değişecek.

Kazandığım parayı dua ederek veya adminler tarafından 1 saniyelik komut girilerek kazanmıyorum. Doğru yatırım-Doğru kazanç,bundan ziyade sabır ve azim.  Sizde şuan bi tane freeway var ve bunun vergisinden şikayet ediyorsanız bende çiftlik araçları dahil en az 10 araç var. Bunların vergisini öderken içim acımıyor laf söz etmiyorum. Şimdi diyorsunuz vergiler giderler vb var ve sıkıntıya düşüyoruz,ancak günde 15 dk balık tutup veya trucker yaparak tüm vergilerinizi ödeyebilicek konumdasınız anladığım kadarıyla. Role Play serverinde oynadığınızın farkına varmalısınız,eğer araçlarınız ve mülkleriniz olmasını istiyorsanız bunların giderlerini de düşünüp ona göre hareket etmelisiniz.  Aksi taktirde 5 ay sonra zengin olduğunuzda tüm sunucunun zengin olduğunu,aslında olduğunuz konumun hiçbirşey ifade etmediğini ve herkesin kral olduğu bir sunucuda asla rol yapılamayacağını anlamak zorunda kalıcaksınız. Son zamanlarda reklam ücretlerinde ki artış/mevduatta düşüş ve meslek kazançlarında ki düşüşler de bu anlattığım konu üzerinden uygulandı. Sadece kendinizi değil bulunduğunuz ortamın genelini ve gidişatını düşünüp objektif olabilirseniz çok daha eğlenceli zamanlar geçirebiliriz. Benim 3-4m mal varlığım bu sunucuya hiçbirşey etki etmez fakat sunucuda oynayan 1.000 kişinin hesabında günde 1.000$ fazla girmesi hepimiz için birçok olaya etki eder. Forum anasayfada görebileceğiniz üzere 260.000.000$ gibi bir rakam söz konusu,bu konuda bana takmanıza gerek yok yani.. bu rakamın yanında 3-4'ün etkisi sıfır gibi birşey.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 14:58 Ronnie »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Krallend, MilliFelaket,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 11.01.2021 09:50
Desteklemiyorum, premier kullanıyordum sıfır fiyatı 27 bin. Vergisi gayet yerindeydi. Oyunda aktif olduğun sürece aracını gözükür yapsan, aldığın payday vergiyi geçtiği sürece zararda değilsin kazançtasın. Ondan dolayı gerek yok. Kendim için hesaplama yaparsak 565 saat oyun saatim bulunuyor. Paydaylerden 100 dolar alsak 56.5k yapar. Paydayleri kaçırman AFK atman önemli değil, o senin hatan. Zaten AFK attığın sürece de aracını sakladığını düşünüyorum, saklamazsan da senin hatan. Neyse ödediğim vergiye baktığımda 7065 dolar. Yani bana havadan 49k gibi bir para gelmiş. Vergi hiç etkilememiş beni. Üstüne neredeyse 2 tane daha Premier alacak para kazanmışım. Vergilerin az bile olduğu ortada.

Not: Sunucunun en büyük geliri vergilerdendir.(Oyuncuya göre gider) Ek olarak araçlar saklanmışken vergi gelmeme olayı olduğu sürece vergi fiyatlarının daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Fiyatları bilmiyorum ama bir 200 bin üstü araçların saatlik vergisi bir payday kadar olmalı ki havadan gelen paralar vergiyi anca karşılasın. Ama bana kalırsa araçlar saklı veya değil fark etmeden vergi gelmesi, fiyatların biraz daha geriye çekilmesi (%20-%30). Zengin değilim ama sunucunun ekonomisinin kötü olduğunu düşünüyorum, yanlış bir politika izlediğini düşünüyorum. Reklam fiyatları artması yerine vergilerin artması daha faydalı olurdu.
« Son Düzenleme: 11.01.2021 10:03 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 11.01.2021 23:18
Ufak tefek değişiklikler gelmeli bence de
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 17.01.2021 01:33
Desteklemiyorum. Şu an Sentinel, öncesinde Comet kullanıyordum. 1 ay gibi bir sürede bu iki araç için ödediğim toplam vergi tutarı 2k'yı geçmez.  Çünkü gerektiği yerde araçlarımı kullanıyorum. /arac sakla yapmak ve yakın yerlere araç yerine bisiklet ile gitmek alışkanlık hâline geldi. Toplasan bir milyona yakın malvarlığım var ama büyük bir gelir kaynağım olmadığı için ufak şeyler ile yetiniyorum. Çok kazanan çok vergi öder, lüks araçlara biner. Az kazanan az vergi öder ve ortalama/alt seviye araçlara biner. Ortalama ve alt seviye araçların vergisi de gayet ideal.
Eğer çok para kazanıp lüks şeyler yapmak istiyorsanız herkesin yaptığı gibi truck, balık yaparak değil farklı yollar izleyerek(mekan açmak, borsaya girmek, birlik işleri) gayet güzel para kazanabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 17.01.2021 01:36 Veurnex »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 08.02.2021 06:00
Şu anda ekonomiye oranla gayet normal şekilde vergilendirme yapılıyor sunucuda. Herhangi bir düzenleme düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok