Konu: Mekanlar, giriş ücretleri  (Okunma sayısı 1407 defa)

#20 - 29.05.2021 18:06
Desteklemiyorum, Sistemin izin verdiği şeylere karşı gelmenizi anlamış değilim sahip istiyorsa yapar? Soyacak kişiye de başka kapı.. Bu kadar basit bunun için ar-ge açmak bana göre trajikomik zaten gerekli açıklama verilmiş ben de açıklamamı yaptım ve konuyu desteklemiyorum.

Not bırakayım bir de; Açık mekana gelen kişiler az oluyor 750 üstüne kilitli mekana mı giriş yapacaklar? Böyle düşünmemenizi öneririm. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 29.05.2021 18:09 Tyracaz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 29.05.2021 18:45
Not bırakayım bir de; Açık mekana gelen kişiler az oluyor 750 üstüne kilitli mekana mı giriş yapacaklar? Böyle düşünmemenizi öneririm. İyi forumlar.
Kilidi maymuncukla kırıp soygun yapacak olan kişiye karşın üstünlük sağlamış oluyorsunuz 750 dolar giriş ücreti yaparak.
Soygun sistemi "minimum" 300 dolar kazandırıyorsa, iş yerlerinin giriş ücretinin 300 dolar yukarısı yapmak bug abuse'dir. Hatta bu konu ticket'a taşınabilir bug abuse'dan. Sonuçta sistem engelleniyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 29.05.2021 19:12
Desteklemiyorum, Sistemin izin verdiği şeylere karşı gelmenizi anlamış değilim sahip istiyorsa yapar? Soyacak kişiye de başka kapı.. Bu kadar basit bunun için ar-ge açmak bana göre trajikomik zaten gerekli açıklama verilmiş ben de açıklamamı yaptım ve konuyu desteklemiyorum.

ar-ge= beğenilmeyen bir sisteme(herhangi bir şeye) düzeltilme getirilmesi için bahsedilen bir konu altı.

ben sistemi beğenmediğimi söylüyorum, sen bana yönetim yaptıysa zorundasın diyosun. anlamıyorum kanks ingilizce veya fransızca da konuşmuyorum, bütün gün kamyon kasacağınıza açın iki üç kitap okuyun cümle içinde ne anlatıldığını falan anlarsınız en azından.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
YDincer, El Chapo7,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 30.05.2021 04:41
Kural veya sistemsel azaltma gelmediği sürece hep böyle olacağı belli, işin IC boyutunun malesef çok çözebileğine inanmıyorum. Kapıda yazan 750 dolar fiyat gerçekten meh dedirtiyor role girerken.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 30.05.2021 04:57
Öncelikle merhaba. Ofisimin fotoğrafını gördüm, direk açıklamasını yapayım. Ofisimin içerisi aktif rol bölgesi değil, dışarısı aktif rol bölgesi. CCTV olan bir bölge olmasına rağmen dükkanımı soymaya kalkan kişilere anti-virüs etkisi yaratmak için fiyat o şekilde. Benim savunmam bu, diğer arkadaşlar için de yorumumu açıklayayım.

Bir bar/gece kulübü gibi işletmelerde giriş ücreti $100 gibi bir şey olursa bırakın iş yeri sahibine, çalışanların ücreti bile çıkmaz. Biraz saçma düşünüp, bencil davranmışsınız. İyi günler dilerim.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 30.05.2021 09:57
Ofisler hakkında diyeceğim şey soygun atılmaması için yapılmış bir durum kesinlikle, bunun başka bir açıklamasıda olamaz çünkü içlerinde aktif rol dönmediğini hepimizin biliyor olması gerek. Sonrasında gece klüpleri ve barlara gelelim onlara diyeceğim şey ise gece klübünü/barı açmak için 3 gün önceden reklama başlamak zorunda kalıyorsunuz ki mekan açıldığında bir çok oyuncu gelebilsin. Günde 10 reklam attığınız düşünürsek 500x10 = 5000 yani 1 günde sadece "REKLAMA" 5000 dolar gidiyor 3 günden sana yapıcağı fiyat 15 bin dolar bunun yanı sıra dansçı/garson/barmen/barmeid/dj gibi şeylerede yaklaşık 25 ila 30k arası gidiyor yani total fiyat 45K masraf bu adamların mekanı açtığında yaptığı kazanç ise 60 - 70K şöylede düşün bu adamlar bu mekanı açmak için kim bilir ne kadar trucker kastı veya kaç kere balık tuttu bu adamlara mekan bir anda al kardeşim sana mekan diye verilmedi o mekanı açmak içinde emek verdiler. Kısacası sistem gayet normal herhangi bir kısıtlama getirilmemeli AR-GE'yi DESTEKLEMİYORUM
Ek: Bir bar rolüne girmek istiyorsan illaha Ocean Bar'ı tercih edebilirsin, ücretsiz bir şekilde içip arkadaşların ile takılabiliyorsun. :)
« Son Düzenleme: 30.05.2021 09:59 Stroom »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 30.05.2021 10:40
Bahsettiğiniz şeyleri desteklemiyorum, gerçek hayatta da böyle yerler var.
Sadece zenginlerin gidebileceği onlarca bar var, ayrıca 750 dolar dediğiniz bir parayı oyuncular iki kez trucker yapıp kazabiliyor.
Ucuz olanlar da var, 250$ gibi, onlar açıldığı zaman bütçeniz uygun değilse oralara gidebilirsiniz.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Solitario,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 30.05.2021 13:16
Ofisler hakkında diyeceğim şey soygun atılmaması için yapılmış bir durum kesinlikle, bunun başka bir açıklamasıda olamaz çünkü içlerinde aktif rol dönmediğini hepimizin biliyor olması gerek. Sonrasında gece klüpleri ve barlara gelelim onlara diyeceğim şey ise gece klübünü/barı açmak için 3 gün önceden reklama başlamak zorunda kalıyorsunuz ki mekan açıldığında bir çok oyuncu gelebilsin. Günde 10 reklam attığınız düşünürsek 500x10 = 5000 yani 1 günde sadece "REKLAMA" 5000 dolar gidiyor 3 günden sana yapıcağı fiyat 15 bin dolar bunun yanı sıra dansçı/garson/barmen/barmeid/dj gibi şeylerede yaklaşık 25 ila 30k arası gidiyor yani total fiyat 45K masraf bu adamların mekanı açtığında yaptığı kazanç ise 60 - 70K şöylede düşün bu adamlar bu mekanı açmak için kim bilir ne kadar trucker kastı veya kaç kere balık tuttu bu adamlara mekan bir anda al kardeşim sana mekan diye verilmedi o mekanı açmak içinde emek verdiler. Kısacası sistem gayet normal herhangi bir kısıtlama getirilmemeli AR-GE'yi DESTEKLEMİYORUM
Ek: Bir bar rolüne girmek istiyorsan illaha Ocean Bar'ı tercih edebilirsin, ücretsiz bir şekilde içip arkadaşların ile takılabiliyorsun. :)

Bahsettiğiniz şeyleri desteklemiyorum, gerçek hayatta da böyle yerler var.
Sadece zenginlerin gidebileceği onlarca bar var, ayrıca 750 dolar dediğiniz bir parayı oyuncular iki kez trucker yapıp kazabiliyor.
Ucuz olanlar da var, 250$ gibi, onlar açıldığı zaman bütçeniz uygun değilse oralara gidebilirsiniz.

>:( :-[

biz de diyok ki bug abuse yapiyiniz, $750 yaparak ofise hırsız girmesini engelliyiniz. vice şehrindeki hırsızlar soymadan önce girdikleri yere para bırakıyorsa bilmiyorum onu  :vice:

açıkçası oyuncular bu durumda şikayetçi değilse yönetim hiçbir şekilde düzeltmez, neyse bugün kankilerimle 10 saat kamyon yapcaz gelmek isteyen @tweety @Kingslew @vedo361 ya da bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir.

Kural veya sistemsel azaltma gelmediği sürece hep böyle olacağı belli, işin IC boyutunun malesef çok çözebileğine inanmıyorum. Kapıda yazan 750 dolar fiyat gerçekten meh dedirtiyor role girerken.

@kinginthenorth sunucudaki oyuncuların %90'ı bu düzeltmenin saçma olacağını düşünüyor, keşke kendi işletmesini düşünmeden bağımsız yorumlayan birileri olsaydı.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 13:25 Tropical »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 30.05.2021 15:28
işletmem yok, bağımsız bir düşünce yapayım

evet, bence de east ls'de bir mekân girişinin pahalı olması saçma, bir ofis girişinin pahalı olması da saçma, şöyle bir düzenleme getirilebilir

işyeri türü ofis olan işyerlerinin koyulabilecek en fazla giriş ücreti değeri düşürülebilir, onun dışında varoşluğun içerisinde bulunan bir barın giriş ücreti ise evlere gelen lükslük sistemi işyerlerine getirilip, ne kadar lüks ise o kadar çok giriş ücreti sınırı koyulabilir(örnek vereyim, lüksü çok kötü olan bir işyerinin giriş ücreti en fazla 100 dolar koyulabilir)
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tropical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 30.05.2021 15:38
işletmem yok, bağımsız bir düşünce yapayım

evet, bence de east ls'de bir mekân girişinin pahalı olması saçma, bir ofis girişinin pahalı olması da saçma, şöyle bir düzenleme getirilebilir

işyeri türü ofis olan işyerlerinin koyulabilecek en fazla giriş ücreti değeri düşürülebilir, onun dışında varoşluğun içerisinde bulunan bir barın giriş ücreti ise evlere gelen lükslük sistemi işyerlerine getirilip, ne kadar lüks ise o kadar çok giriş ücreti sınırı koyulabilir(örnek vereyim, lüksü çok kötü olan bir işyerinin giriş ücreti en fazla 100 dolar koyulabilir)

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, sistemlerle daha güzel bir şey oluşturulabilir gibisinden ama arkadaşlar oturduğu yerden anladığı için paragöz olmayın ayağına çekiyorlar. Güzel tavsiye kanks.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok