Konu: Spyixgod FearRp-Powergaming-RetartedRP-NONRP-Metagaming-Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 447 defa)

#0 - 26.05.2024 00:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @spyixgod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Callaghan Oluşumu üyeleri, @gezzy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde belli olmakda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-rp
Powergaming
RetartedRP
Nonrp
Metagaming
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelik ile rol başlangıcı Socialdan başlıyor arkadaş ile Socialdan atışıyoruz ve Socialda şöyle bir yorum atıyor. "Evlenme teklfi ettiğin kadınları çağır onlarıda döveyim" Tarzında bir yorum atıyor Birinci olarak merak ettiğim şey şu Benim karakterimin evlenme teklifi ettiğini nereden biliyorsun, OOC den duyduğun şeyleri sinirlenince IC ye yansıtıyorsun, sonrasında karakterden adres istiyorum ve bulunduğu yere gidiyorum Karakteri bana Thomas sen misin diyor Evet diyorum ve direk kafa atıyor yanımda yine 6-7 kişi olmasına rağmen beni düşürüyor arkadaş sonrasında kendiside düşüyor, fakat arkadaş role uymamakda durmadan ihlal yapmakda ısrarcılık yaratıyor rol bittikden sonra ise geri döndüğümüzde arkadaş PM den kendini büyük gösterip beni küçümsemeye çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 Metagaming Rollediğim karakter yani @gezzy karakteri hariç hiç bir karakter bu durumdan haberdaki arkadaşa sorduğumda ise hiç bir şekilde rolünün geçmediğini söylüyor.

Fear Rp +RetartedRp konusuna gelirsek 6-7 kişi seni esir almaya çalışıyorlar sen tek kişisin ve çıkıpda bize karşı geliyorsun RK lı olmana rağmen ve üstüne üstlük küfürler ediyorsun.

devamı

Arkadaş yerde olmasına rağmen halen Fear Rp ihlaline devam ediyor ve küfür ediyor.

Ve Yine küfürlerinin devamı

Ortak nezakete gelince arkadaş kendini PM den yazıp büyük görüp bana Küçüğüm,kardeşim tarzı şeyler söylüyor kendini fazla büyük görüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ağır bir ceza almasını rica ediyorum FearRP'in tam olarak ne olduğunu benimseyebilmesi için.

« Son Düzenleme: 03.06.2024 14:32 Uzgun »

#1 - 26.05.2024 00:25
spyb1rd kardesim haklı gibi

#2 - 26.05.2024 00:28

legal bir karakterin 7-8 il-legal karakterlerine karşı yaptığı rol diyip bırakıyorum. ''Siktirin gidin'' ''Korkak heriflerin tekisiniz'' Üsttelik yaralı haldeyken... "Sik kadar aklı yok. Korkak piçler." aile üyesine yaptığı hakaretler, küfürler...  Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 26.05.2024 00:37 mrtkry »

#3 - 26.05.2024 00:36
Mia karakterine yalayan diyerek bir yalan itham üzerinde bulunuyorsan Mia karakteri de senin hakkında atıp tutabilir ki bu çok normal. Bir isim verdiğini görmedim meta ile ilgili bir kural ihlali yok. 8 kişi diyerek admin kandırmaya devam etmişsin. Orada bulunan karakterlerin yarısından fazlası oradaydı zaten. Ekibinde ve o rolde olan sekiz karakterini daire içerisine çizersen daha rahat anlaşırız seninle. Yoksa bende videom'dan sekiz kişinin fotoğrafını koyup "sekiz kişiyiz" diyebilirim. Admin kandırmak yerine bir sonrakine açıklayıcı bir şikayet açmayı dile getirebilirsin.

Pm üzerinden kardeşim şeklinde bir üslup kullandım ki bunda sorun yok. Buna inat olarak bir yanıt attığında bende karşılık verdim ki ortada bir ortak nezaket yok.
Son olarak fear-rp'den bahsetmişsin;
Mia karakteri orada Thomas karakterini yere düşürdü kafa atarak. Fearp rp yapması gereken hala Mia mı sence? Orada sekiz kişi değildiniz ve silahlı veya da silahsız olduğunuzu Mia karakteri bilmiyor. Bu çok normal değil mi? Kalktığında ise küfürleşiyorsunuz. Buraya birkaç kanıt bırakıyorum yapılan rol ile ilgili.

Thomas karakterinin baygın olduğu görsel burada;

https://hizliresim.com/1bjevyu

Çocuğun rolü yapan kişinin de beni düşürdüğünü sana hatırlatması güzelmiş burada da;
https://hizliresim.com/h2vrxj2

Sekiz kişi olduğunu iddia etmişsin. Bunların isimlerini vermeye ne dersin? Çünkü nedense oradaki dört kişi benimle birlikte gelen??  :garip:

https://hizliresim.com/9xunhl0
Görselde ki olanların isimlerini sayabilirsin. Eğer sekiz kişi değilseniz de admin kandırmaktan işlem görmeni isterim.

Şunu da fark ettim bu benim tahminim., Sanırım rol esnasında sesteydiniz ve @Bestheborges ile o ara silah takası yapman da bu yüzdendi muhtemelen.
Çocuğun rolü yapan kişinin attığı pm'den bunu öngörebiliriz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1222129714492342352/1244025469263675443/samp_25_05_2024_23_30_48.png?ex=66539c80&is=66524b00&hm=a36a0f48c5785f9eed82a68f08ee0e3c406160dfc0b5de32e67b121b83dac96c&
« Son Düzenleme: 26.05.2024 00:39 spyixgod »

#4 - 26.05.2024 00:41
Mia karakterine yalayan diyerek bir yalan itham üzerinde bulunuyorsan Mia karakteri de senin hakkında atıp tutabilir ki bu çok normal. Bir isim verdiğini görmedim meta ile ilgili bir kural ihlali yok. 8 kiş diyerek admin kandırmaya devam etmişsin. Orada bulunan karakterlerin yarısından fazlası oradaydı zaten. Ekibinde ve o rolde olan sekiz karakterini daire içerisine çizersen daha rahat anlaşırız seninle. Yoksa bende videom'dan sekiz kişinin fotoğrafını koyup "sekiz kişiyiz" diyebilirim. Admin kandırmak yerine bir sonrakine açıklayıcı bir şikayet açmayı dile getirebilirsin.

Pm üzerinden kardeşim şeklinde bir üslup kullandım ki bunda sorun yok. Buna inat olarak bir yanıt attığında bende karşılık verdim ki ortada bir ortak nezaket yok.
Son olarak fear-rp'den bahsetmişsin;
Mia karakteri orada Thomas karakterini yere düşürdü kafa atarak. Fearp rp yapması gereken hala Mia mı sence? Orada sekiz kişi değildiniz ve silahlı veya da silahsız olduğunuzu Mia karakteri bilmiyor. Bu çok normal değil mi? Kalktığında ise küfürleşiyorsunuz. Buraya birkaç kanıt bırakıyorum yapılan rol ile ilgili.

Thomas karakterinin baygın olduğu görsel burada;

https://hizliresim.com/1bjevyu

Çocuğun rolü yapan kişinin de beni düşürdüğünü sana hatırlatması güzelmiş burada da;
https://hizliresim.com/h2vrxj2

Sekiz kişi olduğunu iddia etmişsin. Bunların isimlerini vermeye ne dersin? Çünkü nedense oradaki dört kişi benimle birlikte gelen??  :garip:

https://hizliresim.com/9xunhl0
Görselde ki olanların isimlerini sayabilirsin. Eğer sekiz kişi değilseniz de admin kandırmaktan işlem görmeni isterim.

Şunu da fark ettim bu benim tahminim., Sanırım rol esnasında sesteydiniz ve @Bestheborges ile o ara silah takası yapman da bu yüzdendi muhtemelen.
Çocuğun rolü yapan kişinin attığı pm'den bunu öngörebiliriz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1222129714492342352/1244025469263675443/samp_25_05_2024_23_30_48.png?ex=66539c80&is=66524b00&hm=a36a0f48c5785f9eed82a68f08ee0e3c406160dfc0b5de32e67b121b83dac96c&

:D Orada başka bir arkadaşım ile sesteydik ve konuşup sohbet ediyorduk ayrıca eğer orada rolün ortasında olsaydı evet dediğin gibi düşünülüebilirdi ama rolden ayrıldıkdan sonrasında arkadaşım  ile sese girdik ve sohbet ettik bu bize kalmış bir şey,
Sayma konusuna gelirsek hemen sayabilirim sana oradaki bütün karakterleri.
Roddy,Elsie,Vidar,curtis,Vanessa,Sofia,Thomas Ve yine aynı şekilde şuanda olmasada Yuri karakteri bizden ayrılmış bir karakter. Yeterli olduğunu düşünüyorum bu konununda?

#5 - 26.05.2024 00:42

legal bir karakterin 7-8 il-legal karakterlerine karşı yaptığı rol diyip bırakıyorum. ''Siktirin gidin'' ''Korkak heriflerin tekisiniz'' Üsttelik yaralı haldeyken... "Sik kadar aklı yok. Korkak piçler." aile üyesine yaptığı hakaretler, küfürler...  Şahitliğimi onaylıyorum.

aynen kardesim o 7-8 kişinin arasındaki 3 kisi bizdik abartma

#6 - 26.05.2024 00:45

Thomas,Vanessa,Sofia,Vidar,Curtis,Roddy,Elsie 7 kişi ediyor.

#7 - 26.05.2024 00:46
şahitlik onaylamak  O:-)

#8 - 26.05.2024 00:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#9 - 26.05.2024 00:47

Sekiz kişilermiş. Ben inandım şahsen.
@Uzgun Thomas karakterinin admin kandırmaktan da işlem görmesini talep ediyorum. Şikayet ile ilgilenen yetkili bunu da baz alırsa sevinirim. Daha fazla ileti gelmeyecek sonuca varmak gerekirse; Thomas karakteri Mia karakteri tarafından yere düşürülüyor ve Mia karakteri de Elsa yani kız çocuğu tarafından yere düşürülüyor.
4 kişi var ya  da yoklar orada. Brawl rolünde Thomas dayak yemesine rağmen silahını transfer edip yaptığı rolü sürüklüyor. Mia karakteri de sırtından aldığı hasar sonucu ki bunu do'dan belirtmediniz bile.. Ayağa kalkıp yavaş adımlarla kaldırıma geçiyor. Ardından ayrılacakları zamanda doğal olarak dövdüğü karaktere küfürler ediyor ki bu çok normal bir şey? Sekiz kişi olduğunuzu iddia edip duruyorsunuz.. Rolde park kısmında zaten 4 kişi beraber gelen bizdik. Arkada duran iki motorlu karakteri bu bizden diyerek role dahil olmayan isimleri bile sayma girişiminde bulunuyorsunuz bu ayrı bir traji. Daha fazla yanıt gelmeyecek iyi akşamlar.

Ortada ise fear rp sergilenmesi için karşı tarafa bir üstünlük kurup "8kişi" olduğunuzu gösterebilirdiniz ki bir kişi geldi. Bir kişi yere düştü bayıldı. Fear rp'yi dövdüğüm karaktere mi sergileyeceğim? Sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 26.05.2024 00:50 spyixgod »