Konu: Rolde quit.  (Okunma sayısı 107 defa)

#0 - 11.05.2024 01:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @tiphied -Joe Gallo @varna turko -David Mohan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:11/05/2024 01.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak:

Alıntı
Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.[/b]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamlar beni nasıl bulduysa birden takiplemeye başladılar, bende kaçmaya başladım. Birden hep birlikte toplandılar ve bana sıktılar ben birini vurdum ve düştüm o sırada o iki akıllı arkadaş oyundan çıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların yüzde yüz ESP kullandıklarına eminim, videoda zaten ufaktan belli oluyor detaylı izlerseniz anlarsınız. Bu oyunu bu kadar kasmayın. Arkadaşlara kuşlar haber verdi yada içlerine doğdu polisin geleceği galiba polisler gelmeden bir süre önce quit attılar. :)   :-\

« Son Düzenleme: 11.05.2024 01:56 alles dreht sich »

#1 - 11.05.2024 02:01
kardes seni vurmusuz oyundan niye q atim ben dusmedimki reloadmodels attim log mog dusuyorsa bakabilirler

#2 - 11.05.2024 02:04
kardes seni vurmusuz oyundan niye q atim ben dusmedimki reloadmodels attim log mog dusuyorsa bakabilirler
custom models bugu yaptın yani?
valla oyle bir bug cıktıysa haberim yok iki yildir sv girmiyom

#3 - 11.05.2024 02:05

doğrudur sonunlanınca göreceğiz. polisler beni götürene kadar oyuna girmediniz. alıntı yaparken iletiye sile bastım yanlış oldu ek bilgi

#4 - 11.05.2024 02:06

doğrudur sonunlanınca göreceğiz. alıntı yaparken iletiye sile bastım yanlış oldu ek bilgi
benim baglanti koptu (dogru bilgidir)

#5 - 11.05.2024 14:08
İlgili karakterler ceza alacak.