Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.[/b]
Alıntı yapılan: tiphied - 11.05.2024 02:01kardes seni vurmusuz oyundan niye q atim ben dusmedimki reloadmodels attim log mog dusuyorsa bakabilirlercustom models bugu yaptın yani?
kardes seni vurmusuz oyundan niye q atim ben dusmedimki reloadmodels attim log mog dusuyorsa bakabilirler
Alıntı yapılan: alles dreht sich - 11.05.2024 02:03Alıntı yapılan: tiphied - 11.05.2024 02:01kardes seni vurmusuz oyundan niye q atim ben dusmedimki reloadmodels attim log mog dusuyorsa bakabilirlercustom models bugu yaptın yani? valla oyle bir bug cıktıysa haberim yok iki yildir sv girmiyom
Alıntı yapılan: tiphied - 11.05.2024 02:04Alıntı yapılan: alles dreht sich - 11.05.2024 02:03Alıntı yapılan: tiphied - 11.05.2024 02:01kardes seni vurmusuz oyundan niye q atim ben dusmedimki reloadmodels attim log mog dusuyorsa bakabilirlercustom models bugu yaptın yani? valla oyle bir bug cıktıysa haberim yok iki yildir sv girmiyomdoğrudur sonunlanınca göreceğiz. alıntı yaparken iletiye sile bastım yanlış oldu ek bilgi