Konu: mermi.cs memoli  (Okunma sayısı 499 defa)

#0 - 06.05.2024 02:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahlil_Fuller @ @Memoli
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Tüm kleinman
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bırakacağım videoyu izleyin alta. Mermi.cs'si var, videonun her sahnesinde mermisi değişiyor. Mermi.cs kullandığı net Idlewood'da m4 tükenmiyor mu anlamıyorum bir de mermisi maşallah boldan.

Kanıtlar: GösterGizle
-
- KENDİ VİDEOSUDUR.

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey net her video sahnesinde mermisi değişiyor. IDLEWOOD r20'si ss çeksin atsın bakalım m4 mermisi kaç veriyormuş. Her video'da bi m4 mermisi değişiyor yani anlamadım. Nasıl basıyorsunuz bir de? Ek olarak hileden anlayan bu sunucudan banlı arkadaşım var o söyledi, buraya dikkat çekmemi istedi. Kesin olarak mermi.cs'si var olduğunu söyledi.

#1 - 06.05.2024 02:31

M4 SİLİNMELİ!!!!!!!! mal varlığı kontrol edilsin, bu arkadaşın geçmişte 2 karakteri banlandı hileden. Cullenz'lerle beraber savaşıyoruz 2 birlik, 2 birliğe savaş açmışlar. 2 oluşum totali 40-45 kişi arkadaşın herkese yetecek kadar m4'ler ivar herhalde şeytan mı dolduruyor anlamadım
« Son Düzenleme: 06.05.2024 03:13 bestgunslinger »

#2 - 06.05.2024 03:10
M4'ün silinmesini ve kişinin mal varlığı aktarımı yapmaması açısından incelenmesini istiyorum.

#3 - 06.05.2024 04:48
 :D :D :D Kardeşlerim iyi forumlar, bizde mermi npcsi var ya hani.. Doldurabiliyoruz.  :nays: :garip:

#4 - 06.05.2024 08:28

Ben sana şöyle mermi npcsini göstereyim, bu bizim birliğe ait. Bir süredir var. Kendi yaptığınız veya kullandığınız mermi.csler ile karıştırmayın.  :o :o
Bizde sizin bu sınırsız mermiler nerden geliyor onları anlayamadık ya  ;)

Sonuçlanabilir.

#5 - 06.05.2024 13:23
Sunucuda m4 mermisi verilmiyor npcde m4 mermisi yok. İçini açıp göstermiyorsunuz bile  ::)
« Son Düzenleme: 06.05.2024 13:29 bestgunslinger »

#6 - 06.05.2024 13:41
Sunucuda m4 mermisi verilmiyor npcde m4 mermisi yok. İçini açıp göstermiyorsunuz bile  ::)

Bilmediğinizde yok maşallah. Kendinizden bu kadar emin olmayın dostum. Karşınızdakini kendiniz gibi sanmayın.  Devam. ;)  :o :o

Brim fiyatları gizlendi. Yetkili admin arkadaş isterse kendisine gönderebilirim.

#7 - 06.05.2024 13:41
Evet arkadaşımız Idlewood birliğinde olduğu için biliyor ::)
@Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ arkadaşımız m4 mermisini 10 gün önce kilidini açtı, gereken kanıtlar admin isterse atılabilir, loglardan kontrol edilirse zaten belli olur.

#8 - 06.05.2024 14:07
Evet arkadaşımız Idlewood birliğinde olduğu için biliyor ::)
@Alemcii ‷HÜKÜMSÜZ arkadaşımız m4 mermisini 10 gün önce kilidini açtı, gereken kanıtlar admin isterse atılabilir, loglardan kontrol edilirse zaten belli olur.
Bugün yeniden npcye mermi eklenecek zaten :)  :sampanya: :sampanya:

#9 - 06.05.2024 14:30
Memoli dışında kimse yazmasın lütfen bu şikayete artık son kez memoli adlı arkadaş yazsın bitsin altına bir şey yazmayacağım zaten