Konu: mermi.cs memoli  (Okunma sayısı 497 defa)

#10 - 06.05.2024 14:59
Memoli dışında kimse yazmasın lütfen bu şikayete artık son kez memoli adlı arkadaş yazsın bitsin altına bir şey yazmayacağım zaten

Daha yazılacak bir şey kaldığını sanmıyorum. Her şey açıkça ortada. Şikayet açmak için açmayın. Sonuçlanabilir.

#11 - 06.05.2024 18:28
Eskiden yaptığınız isim karalamalarına hâla devam ediyorsunuz, her bulduğunuzdan hiç düşünmeden şikayetler açmayı bırakın, arkadaşlar gereken cevapları vermişler.

#12 - 07.05.2024 01:04
Sunucuda m4 mermisi verilmiyor npcde m4 mermisi yok. İçini açıp göstermiyorsunuz bile  ::)

Hatırlatalım, sonuçlanabilir

#13 - 07.05.2024 15:58
Sunucuda m4 mermisi verilmiyor npcde m4 mermisi yok. İçini açıp göstermiyorsunuz bile  ::)

Hatırlatalım, sonuçlanabilir
Senin ciddi ciddi sıkıntıların var.

#14 - 07.05.2024 16:16
2 gün sonra m4 mermisi basıp çekip atmışsınız, hala inanmıyorum. Logları kontrol edilsin veya videosunda var zaten 2 dakika da bir şarjörü yükseliyor iniyor dakika başı. İkincisi üslubunu düzeltmende fayda var, rahatsız oluyorum.

Şunu da belirtmekte fayda var NPC'nin logu da kontrol edilsin, sonradan seviye yükseltilmiş olabilir üç gün sonra atmışlar malum ya da başka bir şeyler olabilir işin içinde.
« Son Düzenleme: 07.05.2024 16:18 bestgunslinger »

#15 - 07.05.2024 16:20
2 gün sonra m4 mermisi basıp çekip atmışsınız, hala inanmıyorum. Logları kontrol edilsin veya videosunda var zaten 2 dakika da bir şarjörü yükseliyor iniyor dakika başı. İkincisi üslubunu düzeltmende fayda var, rahatsız oluyorum.

Şunu da belirtmekte fayda var NPC'nin logu da kontrol edilsin, sonradan seviye yükseltilmiş olabilir üç gün sonra atmışlar malum ya da başka bir şeyler olabilir işin içinde.

Harun arkadaşıma katılıyorum, bu işin içinde bir iş var. Sanırım hile kullanarak mermilerini yükselttiler.

#16 - 07.05.2024 17:04

Güzel hikaye, bunu yazarlara göstermek lazım

#17 - 05.06.2024 17:28
Log kontrolü yapıldı. Herhangi bir sorun yok.

K&A